سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله کتابخانه های شهر افسوس

اختصاصی از سورنا فایل مقاله کتابخانه های شهر افسوس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله کتابخانه های شهر افسوس


مقاله کتابخانه های شهر افسوس

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 12

 

مقالة:

کتابخانه های شهر افسوس

فهرست:

بنای کتابخانه شهر اِفسوس

کتیبه های کتابخانه

تصاویری از مجسمه های سر در کتابخانه

بنای کتابخانه شهر اِفسوس

 در میان بناهای بجا مانده از تمدن باستانی روم در این شهر ساختمان کتابخانه ای جلب توجه می کند. همانگونه که ذکر گردید این کتابخانه یکی از کتابخانه های است که در ایالتهای وابسته به امپراطوری روم ساخته شده و تاکنون بطور مطلوبی بازمانده است. این بنا از نظر معماری یکی از زیباترین بناهای موجود در شهر به حساب می آید. بنا در دروازه جنوبی هلنیسکی بازار شهر قرار گرفته است. کتابخانه از طریق دروازه امپراطور آگستوس[34] با محوطه بازار اصلی شهر ارتباط دارد. محوطه اصلی کتابخانه در سمت چپ بنای ورودی و در سمت شمال دروازه قرار گرفته است که از طریق این دروازه به میدان اجتماعات و فضای بازار شهر وصل می شود. این محوطه محل خرید و فروش محصولات کشاورزی و صنعتی شهر بوده است. بدلیل آنکه امپراطور آگوستوس هنگام ورود به میدان به همراه همسرش و پسرش از این دروازه عبور می کرده اند به افتخار او به این نام خوانده شده است. این محل یکی از محلهای مورد علاقه مردم شهر محسوب می شده است (این دروازه در سمت راست تصویر شماره ٣ قابل مشاهد است). در این کتابخانه عالمان و شاعران و خطیبان به برگزاری کنفرانس مشغول بوده اند. نزدیکی بنا به سالن اجتماعات شهر بر اهمیت آن بعنوان یک مرکز فرهنگی افزوده است.

 

 تصویر ٣: محوطه اصلی کتابخانه سلسوس

کتابخانه از طریق جاده ای که سطح آن با سنگهای مرمریت آذین شده است به تئاتر بزرگ شهر متصل می شود. این جاده به "جاده مرمریت" شهرت دارد و محل عبور بزرگان و مشاهیر شهر بوده است (تصویر شماره ٤).

 

 

تصویر ٤: جاده مرمریت که کتابخانه را به تئاتر بزرگ شهر متصل می کند

برای اولین بار در بین سالهای ١٩٠٣ الی ١٩٠٥ هبردی[35] و بندروف[36]  پژوهشهائی باستانشناسی را محل کتابخانه انجام دادند. در ١٩٠٨ ویلبرگ[37] و نیمان[38] نیز تعمیراتی را در این کتابخانه صورت


دانلود با لینک مستقیم


مقاله کتابخانه های شهر افسوس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد