تمام رامها تست شده و در صورت بروز مشکل با آیدی allrom1502@ تلگرام ویا با جیمیل allrom1502@gmail.com تماس بگیرید
در اولین فرصت جوابگوی شما عزیزان هستیم.
فایل فلش فارسی سامسونگ c270
تمام رامها تست شده و در صورت بروز مشکل با آیدی allrom1502@ تلگرام ویا با جیمیل allrom1502@gmail.com تماس بگیرید
در اولین فرصت جوابگوی شما عزیزان هستیم.
شامل 25 اسلاید powerpoint
جنگلکاری معادل اصطلاحات Reforestation و Afforestation می باشد که هر دو اصطلاح برای جنگلکاری به کار می رود با این تفاوت که اصطلاح اول برای جنگلکاری در مناطقی به کار می رود که در سابق پوشش جنگلی داشته، اما در اثر عوامل مختلف از بین رفته است و در نظر است مجددا جنگل در آن کاشته شود، ولی اصطلاح دوم برای مناطق بکار گرفته می شود که در نظر است جدیدا در آن جنگل احداث شود.
تعریف خشکی : برای اصطلاح خشکی نمی توان تعریف خاصی را ارائه نمود و نظرات متعددی در این مورد وجود دارد. بعضی میزان بارندگی را شاخص خشکی در نظر گرفته و عده ای دیگر میزان بارندگی و حرارت و تعداد بارندگی و تبخیر و تعرق را در تعاریف خود مدنظر قرار داده اند.
مفهوم خشکی از نظر شکل زمین، خاک، گونه های گیاهی، بیلان آبی و فعالیتهای انسانی فوق العاده متنوع است. به همین علت نمی توان هیچ گونه تعریف عملی از محیط های خشک به دست داد. اما به هر حال یک عنصر مشترک در تمامی مناطق خشک، خشک بودن آنها است. مهمترین عامل در پیدایش و شناسایی مناطق خشک، محدودیت کمی و زمانی ریزشهای جوی و به دنبال آن خشکی و کم آبی است و از این رو معیار شناسایی و سنجش مناطق خشک و بیابانی میزان خشکی (ضریب خشکی) است. برای بیان خشکی از شاخصهای مختلفی استفاده می شود که مهمترین آنها به قرار زیر می باشند :
ضریب رطوبت ترانسو شاخص سیلیانیف ضریب خشکی دمارتن طبقه بندی اقلیمی کوپن طبقه بندی اقلیمی تورنوایت روش آمبژه تعیین مناطق خشک با استفاده از روش UNEP :
محیط زیست سازمان ملل (UNEP)، مجموع مناظق فراخشک، خشک، نیمه خشک و نیمه مرطوب خشک را سرزمینهای خشک (Drylands) اطلاق نموده و مرز طبقات اقلیمی «خشک» را براساس شاخص خشکی (Aridity Index)- نسبت متوسط بارندگی سالیانه (P) به توان بالقوه تبخیر و تعریف سالانه (PET)- تقسیم بندی کرده و از یکدیگر متمایز نموده است :
شامل 101 صفحه فایل WORD قابل ویرایش
اگرچه نگهداری مواد غذایی یک دانش روز است و روش های علمی متعددی برای حفظ کیفیت و سلامت غذا وجود دارد که در تمام دنیا هم مورد استفاده قرار می گیرد، اما این یک امر مسلم است که مصرف غذای تازه، سالم تر از مصرف غذایی است که مدت ها قبل تهیه شده و در یخچال یا فریزر نگهداری شده است.
به دلیل تحولاتی که در سالهای اخیر در نحوه زندگی رخ داده(تحولاتی نظیر حضور فعال تر زنان در مشاغل اجتماعی)، به هرحال نمی توان گفت که همچنان تهیه غذای تازه کار آسانی است. اما با توجه به تمهیداتی که متخصصین تغذیه و صنایع غذایی در نظر گرفته اند، می توان پذیرفت که در این شرایط نیز می شود از غذایی با کیفیت بالا استفاده کرد. "نگهداری غذا موجب بروز بیماری نمی شود؛ بلکه مشکل، زمانی به وجود می آید که رعایت اصول علمی نگهداری غذا(چه صنعتی، چه خانگی) نادیده گرفته شود.”
در بحث نگهداری غذا اولین نکته ای که باید به آن دقت شود، تفاوت حساسیت گروه های مختلف غذایی در برابر آلودگی است.
گوشت و لبنیات و مخصوصاً گوشت سفید به شدت در معرض فساد و مسمومیت غذایی هستند. میوه نیز در صورتی که بطور نامناسبی در یخچال نگهداری شود، احتمال فسادشان افزایش پیدا می کند. بنابراین باید با استفاده از کیسه های شفاف مخصوص داخل یخچال آن ها را نگهداری کرد.
شامل 23 اسلاید powerpoint
یک کنترل گر منطقی برنامه پذیر (PLC) شکل خاصی از کنترل گر بر ریز پردازنده است که حافظه برنامه پذیر برای ذخیره دستورات و پیاده سازی توابعی مثل توابع منطقی ، ترتیبی ، زمان بندی ، شمارش و توابع محاسباتی برای کنترل ماشینها و گر منطقی فرایندهای وابسته استفاده می کند و چنان طراحی شده است تا مهندسینی که با کامپیوتر و زبانهای محاسباتی آشنایی دارند.
با آن کار کنند این عناصر چنان طراحی نشده اند که فقط برنامه نویسان کامپیوتر بتوانند آنها را تغییر دهند و یا تنظیم کنند . بنابراین ، طراحان PLC آنرا پیش
برنامه ریزی کرده اند ، بصورتیکه برنامه کنترلی می تواند با استفاده از یک قالب ساده وارد شود ، عبارت منطقی به این علت به کار می رود که برنامه ریزی بر پایه
پیاده سازی توابع منطقی و اعمال روی کلیدها می باشد یعنی اگر A و B رخ دهد C روشن شود اگر A و B رخ دهد D روشن شود . ابزارهای ورودی ، مثلاً حس گرها مثل کلید و ابزارهای خروجی که در این سیستم کنترل می شوند ، مثل موتور ، شیر و غیره به PLC متصل می شوند . کاربر سپس مجموعه ای از دستورات شبیه برنامه ، را به حافظه PLC وارد می کند . سپس کنترل گر هر یک از ورودیها و خروجی ها را بسته به این برنامه ریزی بررسی می کند و فرمان کنترلی را که بر ساس آن برنامه ریزی شده است ، صادر می نماید .
PLC ها دارای این مزیت بزرگ می باشند که کنترل گر پایه مشابهی می تواند در محدوده وسیعی از سیستمهای کنترلی به کار گرفته می شود . برای بهبود یک سیستم کنترل و قوانین به کار رفته تنها کاری که برای کاربر لازم است وارد کردن مجموعه دیگری از دستورات می باشد . نیازی به ساخت مجدد مدار و سیم بندی نمی باشد . نتیجه سیستمی انعطاف پذیر و اقتصادی است که می تواند با سیستمهای کنترل متفاوتی که در نظر پیچیدگی و ساختار تفاوتهای زیادی دارند ، به کار رود .
PLC ها با کامپیوترها شباهت دارند ولی از سوی دیگر کامپیوتر ها برای محاسبات و نمایش مراحل بهینه سازی شده اند ، در حالیکه PLC ها برای مراحل کنترلی و محیطهای صنعتی آماده سازی می شوند . بنابر این PLC ها :
شامل 20 صفحه فایل WORD قابل ویرایش