فهرست مطالب:
1- نمونه گیری از شیر
2- اندازه گیری اجزای شیر
1-2 – اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر
مواد شیمیایی
وسایل لازم
روش آزمایش
2-2 – اندازه گیری ماده جامد و ماده جامد بدون چربی شیر
لاکتومتر
وسایل لازم
روش آزمایش
3-2- اندازه گیری پرو تئین شیر باروش جذب رنگ
مواد شیمیایی
روش آزمایش
4-2- اندازه گیری پروتئین ، با روش تیتراسیون فرمل
مواد شیمیایی
روش آزمایش
5-2- اندازه گیری لاکتوز شیر
مواد شیمیایی
3- اسیدیته
1-3- اسیدیته شیر
مواد شیمیایی
روش آزمایش
تعیین PH شیر
تعیینΡΗ
2-3- آزمایش االکل
مواد شیمیایی
روش آزمایش
3-3- آزمایش جوش
روش آزمایش
4-3- آزمایش احیای متیلن بلو
مواد شیمیایی
طرز تهیه محلول رنگ
روش آزمایش
نتبجه آزمایش
4- تشخیص وجود عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
1-4- فرمالین
مواد شیمیایی
روش آزمایش
2-4- آب اکسیژنه
مواد شیمیایی
روش آزمایش
3-4- اسید سالیسیلیک
مواد شیمیایی
روش آزمایش
4-4- آنتی بیوتیک ها
روش شیمیایی
مواد شیمیایی
روش آزمایش
نتیجه آزمایش
پنی سیلین
روش آزمایش
نتیجه آزمایش
روش تخمیر
روش آزمایش
نتیجه آزمایش
روش استفاده از دیسک
روش آزمایش
5-4- تشخیص آب افزودنی به شیر
مواد شیمیایی
روش آزمایش
به صورت word و قابل ویرایش و قالب بندی شده در 35 صفحه