فرمت : Word
تعداد صفحات : 77
داده سیار و مدیریت انتقال
نمونهای از پردازش سیار ادغام شدن تکنولوژی شبکههای بیسیم است. سرعت درگسترش این تکنولوژی باعث بوجود آمدن تغییرات زیاد و بوجود آمدن مشکلاتی درسطح سیستمهای پایگاه داده سیار میشود. کاربران سیار میتوانند دسترسی بهاطلاعات مستقل در موقعیت فیزیکی در ارتباطات بیسیم بدست آورند. گرچه،دسترسی و تغییر در اطلاعات بدون ایجاد محدودیت برای کاربران و پردازش پیچیده دادهحاصل نمیشود. روش پردازش در پایگاه داده سیار کاملاً متفاوت از پردازش در پایگاهداده توزیع شده میباشد. ما در اینجا به بحث و بررسی تغییرات بنیادی درباره مدیریتداده در پایگاه داه سیار میپردازیم. و همچنین درباره پردازش سیار و دادههای فراگیرمدیریت حافظه و پشتیبانی از داده و روش پرس و جو به بحث و بررسی میپردازیم.
همچنین درباره e - commerce و نگهداری داده سیار و نرم افزارهای سیار بحث وبررسی میکنیم.
پیشرفت سریع در تکنولوژی ارتباطات cellular، شبکههای محلی بیسیم وسرویسهای ماهوارهای ما را به سمت ادغام کردن پردازش سیار هدایت میکند. درپردازش سیار، کاربران به مناطق جغرافیایی ثابتی دسترسی ندارند؛ در عوض کاربراندر شبکه بین مناطق جغرافیایی حرکت میکنند.
در این راستا باید به موارد چون هزینه پایین و قابل حمل بودن توجه بالایی داشت.وسایلی مثل laptopها و PDAها امکان کارکردن از هر مکانی و در هر زمانی (مثل اداره،خانه و یا در حال مسافرت) را با شبکه ارتباطی بیسیم ممکن ساختهاند. بنابراین پیشرفتتکنولوژی، کامپیوترهای قابل حمل در اختیار بسیاری از کاربران قرار می دهد. ارتباطبیسیم برای ارتباط با شبکه جهانی اینترنت استفاده میشود.
هر واحد سیار آمادگی دارد با شبکه بیسیم با شبکه اطلاعاتی جهانی متصل شود.خصوصیت قابل حمل بودن باعث بوجود آمدن تغییرات جدیدی در مدیریت پایگاه دادهسیار و پردازشهای توزیع شده را باعث شده است.
نرمافزارهای پایگاه دادهای که از پردازش سیار حمایت میکنند هنوز در مرحله رشد وتکامل میباشند. لزوماً وجود شبکههای بیسیم و انتقال داده و متدلوژیهای دسترسی بهداده و پیشرفت سیستمهای نرمافزاری پایگاه داده پیشرفته که باعث گسترش طراحیهایسیستمهای پایگاه داده باعث بوجود آمدن پردازش سیار شدهاند. چگونه اداره کردن یکدور طولانی disconnetion و تحقیق درباره محدودیتهای دیگر پردازش سیار مثلمحدودیت عمر باتری و پهنای باند را مورد بررسی قرار میدهیم. در پردازش سیار،توانایی به اشتراک گذاری داده از زمانی که کاربران توانسته با قابلیت دسترسی بهاطلاعات و سرویس ارتباطات بیسیم مهیا شده است. که حتی زمانی که کاربران در حالحرکت هستند میتوانند به اطلاعات دسترسی داشته باشند. در آینده کاربران سیارمجبورند دادههایشان را با همدیگر به اشتراک بگذارند. این امر باعث بوجود امدن توجهبیشتر به اشتراک گذاری داده در پردازش سیار را بوجود میآورد. البته این امر به خاطرمحدودیت در کانال ارتباطی بیسیم است.