
خرما:
خُرما درختی است از تیره نیمه گرمسیری جزو تیره نخل ها که میوه اش جزو میوههای سته میباشد یعنی تمام قسمت پریکارپی آن گوشتی و محتوی مواد غذائی است. دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
به میوهٔ نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته میشود. رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملا رسیده دارد.
عناوین:
طبقه بندی علمی
ترکیبات شیمیایی
ریشه واژه
تاریحچه کاشت
انواع خرما در ایران به همراه مشخصات آنها
آشنایی با انواع بیماری های گیاه خرما
منابع
خرما