
تعداد صفحات : 50
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
فهرست مطالب :
فن آوری نوین خشک کردن :
1-4 خشک کردن با کهموج (میکروویو)
2-4 : اتیل اولئات :
3-4 خشک کردن صوتی :
4-4 خشک کردن با پرتو زیر قرمز
5-4 آب زدایی به روش میدان الکتریکی و مغناطیسی
6-4 بخار داغ :
7-4 آب گیرنده ها (نم گیرها)
9-4. ترکیدن پفکی
10-4. خشک کردن کف پوشی :
11-4. استخراج با سیال های فوق بحرانی و کاربرد آن در خشک کردن :
- استخراج :
- کاربرد سیال فوق بحرانی برای خشک کردن مواد غذایی :
- افزونی :
- افزودنی باید حلالیت را افزایش دهد و شرایطی فراهم آورد که فرایند بتواند در فشار پایین تر انجام گیرد.
- افزودنی باید فقط با تغییر دما شرایط بازیابی گازها را فراهم آورد.
- افزودنی باید ضریب جداسازی را افزایش
- امکان پذیری :
12-4 . پرداذش اقتصادی باز فشرده سازی مکانیکی بخار برای یک خشک کن استوانه ای
1-5 خشک کردن افشانه ای
1-1-5 مقدمه :
2-1-5 فراورده های شیر :
3-1-5 قهوه فوری :
4-1-5 چای فوری
5-1-5. فراورده های خشک شدن تخم مرغ :
- : خشک کردن افشانه ای آنزیم ها :
7-1-7 ریز اندامواره ها(میکروارگانیسم ها ) و مخمرها :
2-5 : آبزدایی تراوشی و فن آوری مهارسازی :
-2-5 میوه ها
2-2-5 سبزی ها :
3-2-5 فراورده های گوشت و ماهی :
4-2-5 غذاهای با رطوبت متوسط:
5-2-5 بازآب پوشی فراورده های خشک شده به شیوه تراوشی :
6-2-5 نتیجه گیری :
-5. بسته بندی مواد غذایی خشک شده
آسیب مکانیکی :
ویژگی های تراوایی :
تغییر دما :
انتقال نور :
پیش بینی های شیمیایی و زیست شیمیایی :
پیش بینی های میکروبی و بیولوژیکی :
فناوری نوین خشک کردن