سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت خط تولید سس مایونز (مراحل ساخت و تجهیزات و دستگاه ها)

اختصاصی از سورنا فایل پاورپوینت خط تولید سس مایونز (مراحل ساخت و تجهیزات و دستگاه ها) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت خط تولید سس مایونز (مراحل ساخت و تجهیزات و دستگاه ها)


پاورپوینت خط تولید سس مایونز (مراحل ساخت و تجهیزات و دستگاه ها)

پاور پوینت 45 اسلاید و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمتی از متن

 

مهمترین قسمت اختلاط زمانی است که روغن به مخلوط اضافه می گردد. می بایستی در این مرحله دور موتور تحت کنترل باشد. چرا که می بایستی روغن به تدریج به مخلوط اضافه گردد. علت این مسأله نیز در این است که در ابتدا امولسیون طبیعی آب در روغن است در حالیکه با ریختن تدریجی روغن بر روی مخلوط و هم زدنهای متوالی امولسیون عکس می شود. یعنی امولسیون طبیعی بحالت غیر طبیعی روغن در آب تبدیل می گردد.

 

جهت تعلیق گلبول های چربی در آب یا قطرات آبی در چربی از امولسیفایر استفاده می شود.
بدون امولسیفایر سس مایونز به دو فاز جداگانه آب و روغن تبدیل می گردد. امولسیون مایونز توسط زرده تخم مرغ مستحکم می شود ولی ترکیبات فعال زرده تخم مرغ فسفلیپیدهاست که مهمترین آن بنام لستین است.

 


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت خط تولید سس مایونز (مراحل ساخت و تجهیزات و دستگاه ها)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد