لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:40
فصل اول
آشنایی کلی با مکان کارآموزی :................................................................... 8
- خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت ............................................ 9
- سیستم ها و کنترلهای شرکت ............................................................. 11
- نگاهی به برنامه های آتی شرکت ........................................................ 12
فصل دوم
ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز......................................... 15
فصل سوم
آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات......................................................... 17
فرم های پیشرفت کارآموزی :...................................................................... 18
- خلاصه اطلاعات کارآموزی ................................................................ 27
- گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز...................................................... 28
- گزارش خلاصه فعالیتهای هفتگی ....................................................... 30
فرم پایان دوره کارآموزی............................................................................ 40
آشنائی کلی با مکان کار آموزی
شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان در تاریخ 18/5/1383 با شماره ثبت 447 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است.
اساسنامه مهم ترین رکن شرکت سهامی و سندی است که شرکت فقط به آن بستگی دارد. کلیه شرکتها باید دارای اساسنامه باشند. اساسنامه روابط شرکاء را با یکدیگر و حدود اختیارات مجامع عمومی و هیئت مدیره را تعیین و تکلیف سود و زیان شرکت و مدت انحلال آنرا معین می نماید. اساسنامه تابع نظر مؤسسین و اکثریت دارندگان سهام است و قانون از لحاظ اهمیت، مواردی را در آن ذکر نموده که در هر حال لازم الرعایه است.
موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه انجام عملیات بازرگانی شامل تولید و بسته بندی و توزیع انواع فرآورده های گوشتی گاوی، گوسفندی، مرغ و ماهی بصورت بسته بندی و فله با مجوز دامپزشکی استان خراسان رضوی می باشد.
محل کارخانه شرکت واقع در کیلومتر 23 جاده فریمان جنب شرکت پارت سازان و دفتر مشهد آن واقع در میدان استقلال ابتدای بلوار میلاد می باشد. تعداد پرسنل در سال 87 برابر 55 نفر و در سال 86 به میزان 60 نفر بوده است. شرکت دارای چهار سالن جهت بسته بندی گوشت مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو و سوسیس و کالباس همبرگر و سه انبار جهت نگهداری محصول تولیدی، مواد اولیه و ملزومات می باشد.
گزارش کار آموزی گوشت و فرآورده های آن