سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارآموزی تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع شرکت بخارگستر اهواز

اختصاصی از سورنا فایل گزارش کارآموزی تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع شرکت بخارگستر اهواز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارآموزی تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع شرکت بخارگستر اهواز


گزارش کارآموزی تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع شرکت بخارگستر اهواز

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:70

فهرست مطالب:
عنوان        صفحه
خدمات شرکت        1
نمودار سازمانی و تشکیلات        2
تاریخچه صنایع حرارت مرکزی        2
درجه حرارت یکنواخت        3
رطوبت هوا        4
تهویه مطبوع        4
حرارت خورشید        6
چیلر         8
مقدمه ای در رابطه با چیلرهای جذبی        10
لیست انواع چیلرهای جذبی         11
شرح عملکرد دستگاه        13
سیکل جریان         13
کنترل ظرفیت         14
کنترل غلظت پایین وبالا         15
سیستم تخلیه        16
طرز کار سیستم تخلیه بدون استفاده از پمپ وکیوم        17
استفاده از رله خودکار        18
روشن-خاموش تمام اتوما تیک        19
بازدیدها و سرویس ها        23
نگهداری عمومی         25
نحوه نگهداری و محافظت از لیتیم برماید        26
مراحل تخلیه گازهای غیر قابل تقطیر        28
مقدار جمع آوری گازهای غیر قابل تقطیر        29
سرویس داخل دستگاه        34
سیستم سایکل گارد        36
دستگاه سختی گیر        41
پمپ ها        45
فن کویل ها        55
هواسازها        57
برج های خنک کننده        61
مقایسه ی جنس های مختلف صفحات مشبک        63
گزارشکارهای روزانه        65


 

خدمات شرکت
این شرکت در سازمان ها وکارخانهای مختلف مثل مخابرات اهواز مسئولیت کارهای تاسیساتی وتهویه را بر عهده دارد از کارهای که این شرکت در سازمان مخابرات انجام می دهد نگهداری وتعمیر وراه اندازی دستگاه آلات تهویه مطبوع وتاسیساتی مانند :
 1- دایکن
2- ارکاندیشن
3- فن کوئل
4- چیلرهای آبی  
5- چیلرهای جذبی
6- چیلرهای هوایی
7- پکیج
وغیره است.



تاریخچه صنایع حرارت مرکزی- تهویه مطبوع و . . . :

از زمان های بسیار قدیم بشر همواره کوشیده است که در فصول سرد خود را گرم نگهداشته و در اماکن گرم خود را خنک نماید . خوشبختانه انسان یکی از جاندارانی است که میتواند با تغییرات درجه حرارت هوا که در مناطق مختلف کرده زمین بوجود می آید بمدت نامحدودی زندگی کند و توانسته است در درجات حرارت of 100در مناطق غیر مسکونی شمال و در of 140 در کویر ها و مناطق گرم سیر زندگی نماید در صورتی که برای سایر جانداران این دامنه تغییرات درجه حرارت هوا بسیار محدود می باشد .
با اینکه درجه حرارت بدن انسان می بایستی در یک حد معینی ثابت بماند ولی انسان نه تنها تغییرات درجه حرارت محیط را تحمل می نماید قادر است از یک نهایت سرد به یک نهایت گرم مسافرت کند و دلایل زیادی برای حالت فوق وجود دارد مهم ترین آنها این است که انسان دارای قابلیت تطابق با محیط خود را داشته و توانائی ابتکار و سازندگی را نیز دارد مثلاٌ وقتی هوا سرد است لباس بیشتری می پوشد و منابع حرارتی دیگری را پیدا می کند .
انسان نخستین آتش را کشف کرد و از آن برای گرم نگه داشتن خویش استفاده کرد انسان های باستان چندین سیستم حرارتی را بوجود آوردند که ممکن است بعضی از آن ها هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرند .


مثال : رومیان قدیم یک سیستم حرارتی تشعشعی از کف ساختمان را که با جریان آبگرم کار می کرد ابداع کردند که هنوز هم در بعضی جا ها از این روش استفاده می‌شود .

چینی ‌های قدیم از گاز طبیعی برای تولید گرما و مصارف دیگر استفاده می کردند و نوشته ‌اند که وقتی آن ها گاز را در حال بیرون آمدن از زمین می‌ یافتـند بلافاصله در آن محـل آتشکـده‌ای بنـا می‌ نهادند . با گذشت زمان روش های استفاده از آتش نیز تکمیل‌ تر شد ، امروز که عموماً از آن برای تأمین زندگی و آسایش در آب و هوای سرد استفاده می‌شود .
اصولاً صنعت گرمایش و تهویه مطبوع برای ایجاد راحتی و آسایش انسان بوجود آمده تا در سایة آن بتوان فعالیت های مختلف زندگی را در یک محیط مطلوب و با راندمان زیاد انجام داد .
درجه حرارت یکنواخت :
یکی از مهم ترین عوامل یک سیستم تهویه مطبوع ثابت و یکنواخت نگه داشتن درجه حرارت داخلی ساختمان است چون بدن انسان از تغییرات درجه حرارت در محیط خود آگاهی می گردد البته انسان با تغییرات درجه حرارت میتواند زندگی کند ولی راحت نخواهد بود و برای تأمین آسایش کامل می‌ بایستی درجه حرارت تمام قسمت های یک ساختمان در یک حد معینی ثابت نگه داشته شود که این حد از 6/71 تا 2/70 که مطابق (22 تا 24) درجه سانتی گراد می‌باشد چون افراد مختلف در درجات حرارت متفاوت احساس راحتی می کنند بطور معمول درجه حرارت انتخابی ساختمان ها در حدود 73 تا 78 دور می زند .
ثابت نگه داشتن جریان هوا در داخل ساختمان به همان اندازه که ثابت ماندن درجه حرارت اهمیت داشت حائز اهمیت می‌باشد این دو عامل که با مشارکت یکدیگر آسایش را برای ساکنین تأمین می نمایند . گردش دائمی هوا در خانه یکی از مهم ترین عواملی است بعلت گردش دائمی هوا هرگز آلوده نخواهد شد . در یک سیستم کامل تهویه مطبوع مقدار کنترل شده‌ ای از هوای تازه وارد ساختمان می شود و با هوای جریانی مخلوط و بطور یکنواخت در تمام ساختمان پخش و جریان می‌یابد بطور متوسط تا چهار بار در ساعت تعویض می‌گردد .
رطوبت هوا :

علت این که در سرما بینی و گلوی شما خشک شده و احساس ناراحتی می کنید این است که رطوبت هوا در سرما از بین رفته و هوا خشک می شود و پزشکان برای سلامتی بدن در زمستان رطوبت معینی را توصیه می کنند در تابستان عکس حالت فوق اتفاق می‌افتد با گرم شدن هوا خاصیت جذب رطوبت در هوا افزایش یافته در نتیجه هوای داخل ساختمان ها نیز مرطوب می گردد یک سیستم کامل تهویه مطبوع چه در زمستان و چه در تابستان باید میزان رطوبت داخلی ساختمان را کنترل و تنظیم نماید .
تهویه مطبوع :

از دیر زمان تا کنون بشر در فکر بهتر ساختن زندگی و در نتیجه محیط زیست بوده است یکی از قدم هایی که در این راه بر داشته ، مساعد کردن درجه حرارت محیط است ، تا بتواند به راحتی در یک شرایط مطبوع کار و یا استراحت کند .
از زمانی که انسان ها دست به اختراعات زدند و توانستند سرمای مصنوعی تولید کنند . صنعت ساختن تهویه مطبوع رو به پیشرفت گام برداشت تا آنجا که نه تنها سیستم ‌های گازی به وجود آمده ، بلکه سیستم های دیگری بنام سیستم جذب کننده ‌ها ساخته شد . بعد از مطالعات زیاد در این قسمت روش هایی برای حساب کردن مقدار سرما یا گرما ابدا شد . این روش‌ ها بستگی کامل به در نظر گرفتن و مشخص کردن مشخصات زیر برای هر ساختمان دارد .
محل ساختمانی که باید تهویه مطبوع در آن بکار برود .
1- معدل سرعت باد در محل .
2-    حداکثر درجه گرما در سال .
3-    حداکثر درجه سرما در سال .
4-    طول عرض و جنس دیوارها و سقف .
5-    موقعیت هر دوار نسبت به شمال، جنوب، مشرق یا مغرب .
6-    مقدار سایه‌گیر ساختمان .
7-    مساحت دریچه ‌ها .
8-    اندازه شیارهای در، که میتواند هوا از آن عبور کند .
9- وسائل الکتریکی یا گرمازا که در ساختمان در حال کار هستند ( از نظر مقدار تولید گرما ) .
10- تعداد افرادیکه از ساختمان استفاده می‌کنند .
11- تعداد چراغها و مقدار ولتاژ آنها .
12- موقعیت جغرافیایی ساختمان .
13- آیا ساختمان اداره، محل زندگی، کارخانه، یا بیمارستان و یا غیره خواهد بود .

 


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارآموزی تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع شرکت بخارگستر اهواز
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد