
میزان تبدیل:
جزئی از خوراک یا یک ماده موجود در خوراک که به محصول تبدیل میشود
درجه کامل شدن واکنش:
درصد یا جزئی از ترکیب شونده محدود کننده است که به محصول تبدیل میشود
گزینندگی:
نسبت تعداد مولهای یک محصول به تعداد مولهای یک فرآورده دیگر (نامطلوب)
Yield بازده:
در مورد ترکیب شونده یا محصول عبارت است از جرم یا تعداد مول محصول نهایی تقسیم بر جرم یا تعداد مول ترکیب شونده اولیه (P پاوند محصول A به R پاوند از ترکیب شونده B)
فهرست :
فصل اول : تبدیل واحدها
فصل دوم : موازنه مواد
فصل سوم : گاز ـ مایع ـ بخار ـ جامد
فصل چهارم : موازنه انرژی
فصل پنجم : کاربرد موازنه مشترک مواد و انرژی
شامل 239 اسلاید powerpoint
دانلود جزوه پاورپوینت اصول محاسبات شیمی صنعتی