سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله اسید لاکتیک

اختصاصی از سورنا فایل مقاله اسید لاکتیک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله اسید لاکتیک


مقاله اسید لاکتیک

فرمت فایل: word

تعداد صفحه:39

فهرست مطالب:

* معرفی

  • چشم انداز تاریخی
  • خصوصیات فیزیکی و شیمیائی

* تکنولوژی تهیه و تولید

  • میکروارگانیسم‌ها و مواد خام
  • میکروارگانیسم‌ها
  • مواد خام
  • فرآیند تخمیر
  • محفظه بلند و پیوسته غلظت و جمع‌آوری در راکتورها
  • فرآیند بهبود
  • فلیتراسیون، رفتار کربنی و تبخیر
  • کریستال کردن Caleium Lactate
  • تقطیر مایع
  • تقطیر استرهای شیر
  • فرآیندهای دیگر بهبود
  • تهیه به صورت ترکیبی

* اقتصاد

  • سایز بازاری، تولید کنندگان، قیمت‌ها
  • استفاده و کارکردها

* خلاصه


* معرفی

چشم انداز تاریخی:

اسید لاکتیک (2 تا هیدورکسی پروپانیک اسید+ 2 تا هیدورکسی پروپیونیک اسید) به لحاظ ساختاری یک هیدورکسی اسید است که به وفور در طبیعت یافت می‌شود. اولین بار به صورت تجاری در سال 1894 توسط چارلز ای آوری[1] در لیتون[2] ماساچوست[3] امریکا تهیه و تولید شد. این تولید در نیل به هدف فروش Calcium Lactate به عنوان جانشینی برای خامه‌ی تارتار در پودر نان پزی موفق نبود.

اولین کارکردهای موفق آن در صنعت چرم و منسوجات در سال 1894 آغاز شد (گریت[4] و 1930) تولید سالانه در آن دوره حدود 5000 کیلوگرم بود. در سال 1942 حدود نیمی از تولید سالانه‌‌ی آمریکا که حدود 106* 7/2 کیلوگرم بود به مصرف صنعت چرم می‌رسید و 20% آن به مصرف صنایع غذائی (فیلاچیون[5] و 1952).

تولید آمریکا طی جنگ جهانی دوم به اوج خود یعنی 106* 1/4 کیلوگرم در سال رسید اما پس از آن به 106* 3/2 کیلوگرم تنزل کرد. یک بازار سالانه‌ی 106* 90 کیلوگرمی (یندل[6] و آریز[7]) در صنعت پلاستیک در اواخر دهه پنجم و اوایل دهه‌ی ششم قرن نوزدهم پیش‌بینی شد که این پیش‌بینی منجر به یک تحقیق و بررسی وسیع اما ناموفق در جهت کاهش هزینه و افزایش خلوص تولید شد.

یک دهه بعد، نیاز به یک حرارت ثابت برای اسید لاکتیک در جهت تولید Stearoy 1-2- lactylates  در صنعت شیرینی‌پزی دری به سوی تولید ترکیبی اسید لاکتیک گشود. (آنون[8]، 1963).

تولید جهانی سال 1982 به سرعت به 106* 28-24 کیلوگرم رسید. بیش از 50% اسید لاکتیک تولیدی در صنایع غذائی به عنوان ماده جلوگیری از فساد غذائی استفاده می‌شد، تولید Stearoyl –2- lacty lates  نیز 20% تولید اصلی را در برمی‌گرفت و بقیه‌ی تولید سالانه در صنعت داروسازی و یا سایر کاربردهای منتوع صنعتی به مصرف می‌رسید. تخمیر نیز به سرعت برای تولید نیمی از کل تولید جهانی استفاده شد.


[1]  . Charles E.Avery

[2] . Littleton

[3]  . Massachusetts

[4]  . Garrett

[5]  . Filachion

[6]  . Needle

[7]  . Aries

[8]  . Anon


دانلود با لینک مستقیم


مقاله اسید لاکتیک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد