تا پیش از پیدایش تمدن صنعتی اوقات فراغت جایی در زندگی نداشت در گذشته سختی تامین معاش و کمیابی و نایابی منابع سبب شده بود تا بیشترین زمان زندگی صرف تلاش برای زنده ماندن شود.
امروزه اوقات فراغت یکی از جنبه های بسیار مهم حیات شبراست که قسمت عمده ای از زمان زندگی را به خود اختصاص می دهد. ازاین رو توجه به جنبه های مثبت و منفی آن ضروری است. در این تحقیق به بررسی چگونگی نحوه گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان دبیرستان دخترانه پرداخته شده است.
انسان درطول حیاتش همواره با مسائل متعدد و متنوعی مواجه بوده و برای حل آنها، تلاش های فراوانی کرده است. امکانات متعددی که انسان امروز ازآن برخوردار است، نتیجه کوششها و فداکاریهای گذشتگان است و از جمله مسائل مهم اوقات فراغت و چگونگی گذران آن است که با تحولات اجتماعی و پیشرفت علوم و تکنولوژی به عنوان مساله جدی و اثر گذار در زندگی بشر، مطرح شده است.
به اعتقاد جامعه شناسان فراغت تجربه ای است که فرد هنگام رهایی از اشتغالات و الزامات کار روزانه بر اساس تمایلات و رهیافتهای شخصی و مشارکت داوطلبانه متناسب با نیاز و ذوق خود انتخاب می کند تا جسم، فکر و شخصیت او رشد و پرورش یابد. زمان فراغت، زمان رشد و شکوفایی استعدادها، تقویت روحیه، مشارکت فعال فرهنگ و اجتماعی و زمان خود سازی در عین کسب نشاط پایدار، شادابی، طراوت و کارایی و رفع خستگی فکری و روانی در زندگی فردی و جمعی است. لذا ضروری است تا جوامع آگاه با اجرای سیاستهای مناسب و سنجیده اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، ایجاد تسهیلات و خدمات، فراهم کردن فضاها و محیط های مناسب فرهنگی و ورزش، اتخاذ روشهای تشویق آمیز و ...، از هدر رفتن اوقات فراغت جلوگیر کرده و به باروری آن کمک نمایند.
این تحقیق شامل 5 فصل می باشد. فصل اول شامل (کلیات تحقیق) است که در آن مباحثی چون: طرح مسئله، اهمیت و ضرورت، فایده و نتیجه، سوالات اساسی و فرضیه ها آورده شده است. فصل دوم (ادبیات نظری تحقیق) شامل پیشینه تحقیق، مروری بر نظریه های مرتبط با پژوهش، چارچوب نظری و مدل نظری تحقیق می باشد. فصل سوم (روش شناسی) مباحثی چون: نوع تحقیق، روش تحقیق، تکنیک گرداوری اطلاعات، مشخصات ابزار و نحوه اجرای آن، جامعه آماری، جامعه نمونه، حجم نمونه، روش نمونه گیری، روش استخراج و پردازش، روش توصیف و تحلیل داده ها، روایی و پایایی و تعیین متغیرهای مستقل و وابسته و تعریف آنها را شامل می شود. فصل چهارم (تجزیه و تحلیل یافته ها) شامل الف) توصیف و تفسیر اطلاعات (ارائه جدول 1 بعدی و نمودارها) ب) تجزیه و تحلیل یافته ها و آزمون های آماری 2- فصل پنجم (جمع بندی و نتیجه گیری) شامل : 1- نتیجه گیری توصیفی و استنباطی 2- پیشنهادات 3- مشکلات و محدودیتها می باشد
این مقاله به صورت ورد (docx ) می باشد و تعداد صفحات آن 128صفحه آماده پرینت می باشد
چیزی که این مقالات را متمایز کرده است آماده پرینت بودن مقالات می باشد تا خریدار از خرید خود راضی باشد
مقالات را با ورژن office2010 به بالا بازکنید
مقاله بررسی چگونگی نحوه گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان