شلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:15
فهرست و توضیحات:
فهرست
چکیده : 1
مقدمه : 2
فصل اول 6
طراحی و تحلیل 6
موجودیت امانت گیرنده 9
موجودیت امانت امانت گیرنده 10
غرض دادن کتاب 19
رزو کردن 21
Add A Book 25
فصل چهارم 70
طراحی بانک اطلاعاتی 70
ایجاد یک پایگاه داده 71
نمودار 3-3Relationship 74
راهنمای کاربری سیستم 80
فرم ورود 80
نتیجه گیری : 88
چکیده :
این پایان نامه شامل یک سیستم مکانیزه شده کتابخانه می باشد که درمحیط c# درست شده است
این سیستم قادرمی باشد کلیه اطلاعات ثبت شد ه درسیستم را درهرزمانی نمایش دهد واگر اطلاعات موجود نیازبه ویرایش و اصلاح داشته باشد کابران به راحتی قادربه انجام آن خو اهند بود.
ازویژگی های دیگر این سیستم این است که تمام اطلاعات راروی کلیدها وفرم ها به فارسی نوشته شده واستفاده ازسیستم کارچندان مشکلی نیست .
این سیستم دارای امکانات زیراست :
امانت کتاب – ثبت کتاب – ثبت عضو جدید – تمدید کتاب – جستجو ( مو ضوعی – نویسند ه – عنو ان ) و راهنما برای کاربران می باشد.
مقدمه :
کتابخانه ها درطول تاریخ به عنوان یک سازمان پویا نقش اطلاع رسانی خود را بااستفاده از ابزارها وتکنولوژی های موجود در هر زمانی ارایه کرده و خواهند کرد .
در کتابخانه ((آشور بانیپال )) چون که تمدن بین النهرین ازلوح های گلی برای کتابت استفاده می کردندکتابخانه ها حاوی لوح های گلین ودر کتابخانه ((اسکندریه )) به علت شیوع پاپیروس کتابخانه ها حاوی طومار پاپیروس بودند و این هماهنگی کتابخانه ها با محیط و تکنولوژی رایج میا ن جوامع مختلف تا به امروز ادامه دارد .
اصولا کتابخانه به محلی گفته می شود که درآن مجموعه کتابها و دیگر موارد مشآبه اعم از چاپی,دیواری ,شنیداری , برای مطالعه و تحقیق و مراجعه به گونه ای گرد آوری شده باشد.
تاچیزی مکتوب نباشد امکان نگهداری آن ممکن نیست ودر طول تاریخ از آن کاسته یا برآن افزوده می شود. پس می توان اولین انقلاب فرهنگی بشررا اختراع خط دانست که با توجه به نیاز مردم آن اعصار بوجود آمد ودر طول زمان تکامل یا فت که این روند تکامل تا به امروزادامه دارد.
اولین مصنوعی که بطوردقیق می توان آن را به عنوان خط به حساب آورد حدود 5500 سال پیش در ناحیه بین النهرین یافت شد .
با بررسی خطوط اولیه می توان به نقش محیط و پیرامون در نوع ماده برای ضبط و نگهداری نوشته ها پی برد .
مثلا برای قدیمی ترین خط سوری که نوعی خط اولیه ازنوع تصویر نگاری است به علت فراوان بودن گل رس در آن منطقه به عنوان ماده اصلی کتابت در آن خطو به کار رفته است .و به نام لوح شناخته می شود.
چون جسم به کار رفته یرا ی ایجاد نماها ی خطی کوتاه شکل کوه مانند است یعنی یک طرف آن نیز تراز طرف دیگر به همین دلیل به آن خط ((میخی )) می گویند.
درمصر با توجه به محیط مجزا ومتفاوت از بین النهرین خط دیگری به نام (( هیروگلیف )) عمومیت داشته است که برروی سنگ نوشته می شد و برای موارد خاص روی چوب و پاپیروس هم نوشته می شد که البته بعدها تا سالیان مدیدی منحصر به پاپیروس شد و بدین ترتیب ابزار نوشتاری هم به قلم تبدیل شد .
پایانامه تجزیه وتحلیل وپیاده سازی سیستم مکانیزه کتابخانه