خلاصه پایان نامه:
تحلیل دینامیکی غیرخطی سازه ها،نه تنها به علت پیچیدگی بلکه به دلیل صرف وقت و هزینه زیاد به ندرت در مورد ساختمانهای معمولی و حتی نسبتاً بلند انجام می گیرد و اغلب با در نظر گرفتن فرضیاتی از روشهای خطی استفاده می گردد.
در اکثر آیین نامه های زلزله،ضرایبی وجود دارد که اکثر عملکرد غیرخطی سازه ها را در تحلیل خطی لحاظ می کند. لیکن مبنای این ضرایب عمدتاً بر اساس آزمایشهای مختلف استاتیکی و دینامیکی بر روی سازه ها استوار است. این ضرایب که بعضاً در اغلب آیین نامه به نام ضرایب رفتار مشهورند،با توجه به عملکرد سیستمهای مقاوم در برابر نیروهای جانبی مقادیر مختلفی را دارا می باشند.
به منظور بررسی دقیق نتایج حاصل از تحلیلهای دینامیکی خطی و غیرخطی و همچنین بررسی پارامترهای موثر در مقادیر ضرایب رفتار در آیین نامه های مختلف و بخصوص در آیین نامه 2800 ایران، انجام تحلیلهای غیرخطی تحت زلزله های مختلف و مقایسه نتایج حاصله با روشهای خطی امری ضروری است.
بدین منظور در این تحقیق، پس از شرح مدلهای رفتاری اعضاء و الگوریتمهای تحلیل دینامیکی غیرخطی،نمونه های زیادی از ساختمانهای مختلف مورد تحلیل دینامیکی غیرخطی قرار گرفته است و در هر مرحله نتایج تحلیلهای خطی و غیرخطی مقایسه و مورد ارزیابی قرار گرفته اند. همچنین تاثیرات پارامترهای دینامیکی مختلف در ساختمانها نقش مهمی را ایفا می کنند بر پاسخهای خطی و غیرخطی مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند.
پایان نامه رشته عمران بررسی و مقایسه نتایج تحلیل خطی سازه ها با منظور کردن ضریب رفتار و نتایج تحلیلهای دینامیکی غیرخطی