سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ

اختصاصی از سورنا فایل پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ

25 صفحه اسلاید

برخی عناوین :

مقدمه:

دوغ یکی ازنوشیدنی های سنتی ایرانیان است که جزو فراورده های تخمیری به حساب می آید.
ایران با تولید سالانه 120000تن دوغ یکی از بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان دوغ در جهان است.
یکی از مشکلات عمده فیزیکی این نوع دوغ های صنعتی وخانگی دو فاز شدن آنهاست.در این فراورده به دلیل pH پایین پروتئین هابه نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک میشوند ودرنتیجه شروع به تجمع و رسوب میکنند.
اثرافزودن صمغ ها به صورت ترکیبات دوتایی
نتیجه گیری

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت صنایع غذایی : استفاده از صمغ ها در جلوگیری از دو فاز شدن دوغ
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد