گزارش کارآموزی کارخانه پگاه مشهد است با محصولات شیرو ... با فرمت ورد ، قابل ویرایش ، تعداد 102 صفحه ، با حاشیه گذاری و شماره گذاری صفحات و با فونت B Mitra نوشته شده است
بخشی ازعناوین و متن :
فصل اول: تاریخچه
1 –1 تاریخچه کارخانه پگاه مشهد
کارخانه پگاه مشهد در سال 1336 در خیابان بزرگمهر مشهد تأسیس و در سال 1338 مورد بهره برداری قرار گرفت . فعالیت این کارخانه با 23 نفر پرسنل و دریافت کمتر از Kg 300 شیر خام و تولید فرآورده های شیری از جمله شیر در بطری 14 لیتری ، دوغ در بطری 13 لیتری ماست و بستنی قیفی آغاز شد . در سال 1350 با روند افزایش دریافت شیر خام و عدم توان فرآوردی کارخانه موجود ،کارخانه دیگری با ظرفیت 50 تن پایه ریزی و در سال 1352 افتتاح و بهره برداری از آن آغاز شد . محصولات کارخانه عبارت بود از : شیر بطری 14 لیتری ، شیر کاکائو ، ماست بطری 13 لیتری بستنی قیفی کره پاستوریزه دوغ بطری . در مدت 5 سال یعنی تا سال 1356 دریافت شیر خام به 60 تن در روز افزایش یافت . پس از پیروزی انقلاب و با توجه به جهت گیری شرکت سهامی صنایع ایران مبنی بر کاهش واردات شیر خشک و افزایش تولید شیر خام ، از سال 1363 بطور کلی نیاز شرکت شیر پاستوریزه پگاه به شیر خشک به صفر رسید .
فرآورده های شیری شرکت در حال حاضر عبارتند از :
- شیر پاستوریزه و استریلیزه پری یک ، شیر پاستوریزه طعم دار و رنگی
- پنیر سفید ایرانی یو اف
- ماست در انواع بسته بندی
- بستنی در انواع لیوانی ، چوبی ، قیفی ، خانواده .
- خامه پاستوریزه و استرلیزه ، خامه قنادی ، خامه شکلاتی ، خامه عسل
- کره در اندازه های 25 ، 100 گرمی
بخش آموزش کارخانه تاکنون تحقیقاتی را به شرح زیر انجام داده :
- تولید کشک به روش تقطیر خلاء
- بررسی اثر مواد نگهدارنده بر زمان نگهداری پنیر
- یکسان سازی مخازن انتی فوم و آنتی استیک در قسمت فیلر یو اف
برنامه های توسعه شرکت در آینده :
- تولید شیر خشک
- تولید پنیر خامه ای
- افزایش ظرفیت بستنی
سالن تولید کارخانه از قسمتهای زیر تشکیل شده است :
سالن دریافت شیر خام
سالن یو - اف
سالن بسته بندی پنیر یو- اف
سالن بسته بندی پنیر باف
سالن دوغ
سالن ماست
سالن کشک
سالن سبد شویی
سالن تولید شیر طعم دار
خط تولید خامه
تولید ماست و موسیر
سالن استریل
سالن آبمیوه
اتاق سی – آی – پی
: خط تولید
3 – 1 سالن دریافت شیر خام :
3 – 2 سالن اولترا فیلتراسیون :
3 – 3 اتاق کالچر :
3 – 4 سالن بسته بندی پنیر اولترافیلتراسیونUf
3 – 5 سالن بسته بندی پنیر باف :
3 – 6 سالن دوغ :
3 – 7 سالن ماست :
3 – 7 – 1 فیلرهای موجود دراین سالن
3 – 8 سالن کشک:
3 – 9 سالن سبد شویی:
3 – 10 خامه شهد صبحانه:
3 – 10 – 1 نسکافه:
3 – 11 تولید محصول ماست و موسیر:
3-11-1- استانداردها:
3 – 12 سالن استریل:
3 – 12 – 1 شرایط آسپتیک:
3 – 13 ترکیبات مواد بسته بندی مقوایی:
3 – 17 سالن آبمیوه :
فصل چهار:آزمایشگاه
که خودش خیلی زیر مجموعه دارد پس ....................
مراجع:
گزارش کار منظم و خوبی و پر محتوایی است
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه پگاه مشهد