
همه چیز در مورد قارچ
نوع فایل:ورد قابل ویرایش
تعداد صفحه:25
قیمت:2000 تومان
دانلود و خرید به صورت آنلاین
فهرست ... b
عنوان صفحه
مقدمه ------------------------------------------------------ 3
بخش معرفی-------------------------------------------------- 5
خلاصه مدیریتی ----------------------------------------------- 6
نوع صنعت، سازمان، محصولات و خدمات ----------------------------- 7
برنامه بازاریابی:
مشتریان ----------------------------------------------------- 7
اندازه بازار -------------------------------------------------- 8
تخمین سهم بازار و فروش ---------------------------------------- 8
ارزیابی آینده بازار --------------------------------------------- 8
رقابت، حساسیتها و خطرها -------------------------------------- 9
قیمت گذاری ------------------------------------------------- 9
تبلیغات ----------------------------------------------------- 9
شیوه فروش -------------------------------------------------- 10
توزیع ------------------------------------------------------ 10
برنامههای طرح و توسعه ----------------------------------------- 10
چارچوب قانونی و عوامل اجتماعی و محیطی --------------------------- 10
برنامه عملیاتی و تولید:
فنآوری و روش تولید مناسب ------------------------------------- 11
مراحل و روش تولید -------------------------------------------- 11
مواد اولیه و مواد بستهبندی----------------------------------------- 14
برآورد نیروی انسانی مورد نیاز ------------------------------------- 14
برآورد فضای مورد نیاز ------------------------------------------ 15
برآورد هزینههای راهاندازی و شروع تولید:
جدول زمین -------------------------------------------------- 15
جدول تسطیح و محوطه سازی ------------------------------------- 15
جدول ساختمان ها --------------------------------------------- 16
جدول تأسیسات ----------------------------------------------- 16
جدول ماشینآلات و تجهیزات ------------------------------------- 17
جدول وسایط نقلیه --------------------------------------------- 17
جدول اداری و کارگاهی ----------------------------------------- 17
جدول هزینههای پیشبینی نشده و متفرقه ------------------------------- 18
جدول هزینههای قبل از بهرهبرداری و هزینههای تأسیس -------------------- 18
جدول برآورد سرمایه در گردش ------------------------------------ 19
هزینههای تولید:
جدول مواد اولیه و بستهبندی --------------------------------------- 19
جدول حقوق و دستمزد مستقیم و غیر مستقیم ---------------------------- 20
جدول آب و برق و سوخت --------------------------------------- 20
جدول تعمیرات و نگهداری --------------------------------------- 20
جدول هزینه استهلاک ------------------------------------------ 21
هزینههای تولید سالیانه ------------------------------------------- 21
میزان فروش (تولید) سالیانه ---------------------------------------- 21
ساختار سازمانی ----------------------------------------------- 22
برنامه زمانبندی ----------------------------------------------- 22
ریسکها، مشکلات و مفروضات اساسی ------------------------------ 22
برنامه مالی:
محاسبه درآمد ------------------------------------------------ 23
محاسبه نقطه سربه سر ------------------------------------------- 23
محاسبه دوران بازگشت سرمایه ------------------------------------- 24
ضمائم ----------------------------------------------------- 25
d ... مقدمه ...c
تاریخچه پرورش قارچ:
قارچها همیشه انسانها را شگفتزده کردهاند و مسلماً در تاریخ گذشته انسانها، قارچها جزئی از غذای شکارچیان و جمعآوری کنندهگان مواد غذایی بوده است. این که در چه زمانی اولین تلاشها و آزمایشات برای پرورش آنها انجام گرفته، همچنان در پرده ابهام مانده است. بدون شک معلوم شده است که قارچ (SHI I) شی ای که در ژاپن و قارچ کُلش برنج در چین تقریباً از 2 هزار سال قبل با سادهترین روشهای الهام گرفته از طبیعت روی چوب یا کلش پرورش داده شدهاند.
تاریخچه پرورش قارچ دکمهای که در سراسر جهان و حتی ایران نیز کشت میشود برعکس قارچهای مذکور خیلی جدیدتر است و به عنوان یک قارچ دواسپوری قابل پرورش به طور کاملاً تصادفی پیدا نشده است.
تا اواخر قرن حاضر بیشتر از نقل و قولها و تجربیات به دست آمده برای پرورش قارچ استفاده میشده و تجربیات پدر را پسر پیگیری کرده بدون این که دیگران بتوانند از آن بهرهای ببرند، این رویه موجب میشده که مخفی کاری اسرارآمیزی این رشته شغلی را فراگیرد و مانع توسعه کشت و کار آن شود.
حدود دو قرن قبل از تولد عیسی مسیح یک پزشک یونانی به نام نیکاندر قارچهای خوراکی را در بستری از کود حیوانی و خاکستر پرورش داده است و سیصد سال بعد از آن نیز یک پزشک دیگر یونانی به نام دیوسکورید روش ساده دیگری را برای کشت قارچ عنوان کرده، گیاه شناسان ایتالیایی و فرانسوی نیز به نامهای سسالپین و شارل دولکلوز در زمینه پرورش قارچ آثار مکتوبی از خود باقی گذاشتهاند. در سی و دومین کنگره پرورش قارچ در سال 2004 میلادی در فرانسه حدود 3000 نفر محقق و تولیدکننده از 55 کشور جهان شرکت داشتهاند و آقای ژاک دولماس رییس بخش قارچشناسی انستیتوی ملی تحقیقات کشاورزی فرانسه فهرستی بالغ بر 60 نوع قارچ خوراکی اهلی شده ارایه کرده است.
همه چیز در مورد قارچ