لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه2
مقدمه :
خمیر مایه یا مخمر یک قارچ میکروسکوپی است. در طبیعت در همه جا یافت می شود و قادر است قندها را به الکل و گاز دی اکسید کربن و ترکیبات معطر تبدیل کند. مخمر شرایط اسیدی را ترجیح می دهد و PH بین 4-6 برای آن ایده آل است. درجه حرارت پایین مخمر را نمی کشد در واقع مخمر می تواند منجمد شود و زنده بماند. مخمر برای فعالیت و تخمیر به محیط گرم نیاز دارد. درجه حرارت مناسب برای فعالیت مخمر بین 27-34 درجه سانتیگراد است. انواع مخمر عبارتند از :
مخمرفشرده یا تر : از صاف کردن یا فشرده کردن محلول خامه مانند مخمر به دست می آید. در طی شرایط نگهداری دما باید بین 1-5 درجه بوده بعلاوه تهویه کافی برای
تحقیق در مورد گزارش کار میکروبیولوژی رنگ آمیزی و مشاهده مخمر با میکروسکوپ