پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی
گرایش بازرگانی بین الملل
همراه با پرسش نامه
194 صفحه
چکیده:
مدیرانی که درگیر بازاریابی صادرات می شوند، در ابتدا به اتخاذ تصمیمات در مورد روش ورود برای گسترش بازار خود به خارج تمایل نشان می دهند. هدف این پژوهش بررسی عوامل مؤثری است که بر انتخاب روش ورود به بازار خارجی یک شرکت صادراتی تأثیر می گذارد. بر اساس مرور تحلیلی، فرضیات تحقیق ساخته شدند. در این پژوهش، پیمایشی بین 72 شرکت صنایع غذایی که صادرات دارند، برای بررسی انتخاب روش ورود،ُ انجام گرفت. تجزیه تحلیل اکتشافی و تأییدی مرتبه دوم با استفاده از نرم افزارهای SPSS و SmartPLS برای شناسایی و آزمون عوامل مؤثر و کلیدی، بر مبنای داده های این نمونه انجام شد. نتایج حاصل از آزمون نشان می دهد که همه عوامل ویژگی های محصول، بازار و شرکت بر انتخاب استراتژی صادراتی تأثیر گذار است. که در بین این سه عامل تأثیر ویژگی های محصول بیشتر است. هم چنین بین پیچیدگی محصول و تمایلات مدیریت درباره اهداف رشد تجاری با استراتژی های مستقیم همبستگی بالایی وجود دارد. در نتیجه پیشنهاد می گردد که اگر پیچیدگی محصول و یا تمایلات مدیریت درباره اهداف رشد تجاری بالا باشد، شرکت ها از صادرات مستقیم استفاده کنند.
کلمات کلیدی: روش های ورود[1]، استراتژی های صادرات[2]، صادرات مستقیم[3]، صادرات غیر مستقیم[4]، صنعت مواد غذایی[5]
عوامل مؤثر بر انتخاب استراتژی های صادراتی در شرکت های صنایع غذایی