سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی دسته بندی کمی پرزدهی پارچه های حلقوی پودی به روش پردازش تصویر

اختصاصی از سورنا فایل پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی دسته بندی کمی پرزدهی پارچه های حلقوی پودی به روش پردازش تصویر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی دسته بندی کمی پرزدهی پارچه های حلقوی پودی به روش پردازش تصویر


پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی دسته بندی کمی پرزدهی پارچه های حلقوی پودی به روش پردازش تصویر

این محصول در قالب  پی دی اف و 86 صفحه می باشد.

 

این پایان نامه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی-تکنولوژی  طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز پایان نامه ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این پایان نامه را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.

 


چکیده

پرزدهی یکی از عیوب جدی منسوجات بوده و صنعت پوشاک همواره با این مشکل دست به گریبان است. برای تشخیص این عیب در یک پارچه از روش مقایسه چشمی پارچه مورد نظر با تابلوهای استاندارد استفاده می شود تا تشخیص داده شود میزان پرز پارچه مورد بررسی مشابه کدامیک از تابلوهای استاندارد است . از آنجائیکه این روش مبتنی بر حس بینایی انسان است دارای کمبودهایی از قبیل پایین بودن دقت بررسی، عدم یکنواختی نتایج بررسی، تأخیر در تشخیص عیب و بالا بودن هزینه می باشد. بنابراین جایگزینی روش فوق با روشی بر مبنای پردازش تصویر هدف این پروژه قرار گرفت. در فصل اول این پایان نامه به بررسی تحقیقات انجام شده قبلی پرداخته شد و مقاله های مرتبط مورد بررسی قرار گرفتند. در فصل دوم مبانی تئوری و تعاریف مربوطه مطرح گردند در فصل سوم پروژه آزمایشات و تجربیات انجام یافته مطرح شد. در این مرحله نمو نه هایی از پارچه حلقوی با تعداد دور های مختلف مورد آزمایش سایش قرار گرفتند تا میزان پرزدهی آنها مورد بررسی قرار گیرد.

برای استفاده از روش پردازش تصویر باید از نمونه های مورد آزمایش تصویر تهیه نمود. روش های زیادی برای گرفتن تصویر و پردازش تصویر بدست آمده وجود دارند. برای گرفتن تصویر از نمونه ها از اسکنر HP3500 استفاده شد و تصاویر حاصل با فرمت تصویر خاکستری توسط عملگر حد آستانه مورد بررسی قرار گرفتند. همین کار در مورد تصاویر تابلوهای استاندارد نیز انجام شد. سپس نقاط سفید این تصاویر مورد شمارش قرار گرفتند. در فصل چهارم نتایج بدست آمده از آزمایشات و مقایسه ها ذکر شدند. مشخص شد در تصویر تابلوی مربوط به درجه پرز دهی بیشتر نقاط سفید بیشتری وجود دارد و نسبت نقاط سفید تصویر به کل نقاط عددی بزرگتر است. در مورد تصاویر نمونه های مورد آزمایش نیز همین بررسی انجام شد و مشخص گردید با استفاده از عملگر حد آستانه می توان تصویری از پارچه بدست آورد که در آن نسبت نقاط سفید تصویر به کل نقاط تصویر معرف میزان پردزدهی پارچه است.

فصل اول

مقدمه

پرز دهی پارچه مساله ای بسیار جدی در صنعت پوشاک به شمار می رود. پرز در سطح پارچه ظاهری زشت را بوجود می آورد و باعث از رده خارج شدن و غیرقابل استفاده شدن لباس می گردد. پرزدهی پارچه مشکلات زیادی در صنعت پوشاک ایجاد می کند. پیشرفت و گسترش پرز بر روی سطح یک پارچه علاوه بر نتایج نامطلوبی که از لحاظ ظاهر نامناسب و ناخوشایند در آن ایجاد می نماید، موجب ایجاد خراشها و ساییدگی هایی بر روی سطح پوشاک می شود که موجبات فرسودگی زودرس آن را فراهم می کند. بعلت اهمیت این موضوع، مکانیزم تشکیل پرز و عوامل تاثیرگذار بر آن پس از نیمه اول دهه 1950 مورد توجه برخی از محققین قرار گرفته است.

1-1- تعریف پرزدهی

درگیری های الیاف آزادی که بر روی سطح پارچه ظاهر می گردد پرز نامیده می شود. پرزدهی یک عیب سطحی پارچه می باشد که گلوله هایی از الیاف بهم پیچیده بر روی سطح پوشاک می چسبند و ظاهر نامطلوبی را به آن می دهند. سازمان بین المللی آموزش نگهداری پارچه و ارتباط با مصرف کننده پرزدهی را بعنوان «تشکیل به هم پیچیدگی های کوچکی از الیاف یا گلوله هایی بر روی سطح پارچه» تعریف می نمایند. این پرزها بدین علت به سطح پار چه می چسبند که الیاف هنوز هم بوسیله نخهای درون پارچه محکم نگه داشته شده اند این پدیده تغییراتی را در ظاهر پارچه ایجاد می نماید. (در واقع طول الیاف
نیز بایستی به اندازه کافی بلند باشند که علاوه بر بیرون زدن از سطح نخ به مقدار کافی از طولشان نیز در داخل ساختمان نخ باشند). این پرزها بویژه برای الیاف غیر آبدوست مانند پلی استر بخاطر خصوصیات الکترواستات یکی آنها تمایل بیشتری به جذب مواد خارجی داشته و به عنوان هسته ای مرکزی موجب ایجاد کثیفی در پارچه می گردد.

برخی پرزدهی را بعنوان یک فرایند فیزیکی ظاهر شده بر روی سطح پوشاک تعریف می نماید، که تشکیل گلوله های کوچک ساخته شده از الیاف گاهی اوقات بعنو ان آلوده کننده موجب کثیف شدن پوشاک نیز می گردند. این توده های لیف که پرز نامیده می شوند و بر روی پارچه بوجود می آیند، بوسیله چندین لیف نگه داشته شده اند و ظاهر بدی را به پوشاک می دهند. برخی پرزدهی را بعنوان مجموعه هایی از الیاف بهم پیچیده و درگیر بر روی سطح پا رچه که در طی عملیات مالش یا سایش شکل می گیرند، تعریف می نمایند.

برخی پرزدهی را بعنوان یک پدیده نامطلوب که بر روی زیردست و ظاهر لباس تاثیر می گذارد تعریف می نمایند که گلوله یک توده از الیاف بهم پیچیده می باشد که بوسیله چندین لیف محکم و نگه دارنده بر روی سطح پارچه نگه داشته می شود. پرزدهی الیاف بر روی سطح پارچه و پیشرفت آن علاوه بر نتایج نامطلوبی که از لحاظ ظاهر نامناسب و ناخوشایند ایجاد می نماید شروع به ایجاد خراشها و سائیدگی هایی بر روی سطح پوشاک می نماید که موجب فرسودگی زودرس آن را فراهم می نماید.

به همین دلیل مکانیزم تشکیل گلوله و عوامل تاثیرگذار بر آن پس از نیمه اول دهه 1950 مورد توجه برخی محققین قرار گرفت. درگیری های ناشی از الیاف آزادی که بر روی سطح پارچه ظاهر می گردند پرز نامیده می شوند.


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه کارشناسی ارشد نساجی دسته بندی کمی پرزدهی پارچه های حلقوی پودی به روش پردازش تصویر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد