متخصصان تغذیه میگویند غذاهای ارگانیک ۵۰ درصد بیشتر حاوی ریزمغذیها، املاح معدنی، ویتامینها و کلسیم هستند. هم چنین این مود خوراکی طبیعی به علت دارا بودن ترکیبات فنولیک از بدن در برابر بیماریهای قلبی و حتی سرطان محافظت میکنند. از آنجا که این مواد غذایی طبیعی هستند ریزمغذیهای موجود در میوهها و سبزیها را از بین نمیبرند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛غذاهای ارگانیک مدت طولانیتری تازه میمانند و خراب نمیشوند. بعلاوه میوهها و سبزیهای پرورش یافته در مزارع ارگانیک محتوای آنتی اکسیدانی بیشتری دارند و به طور کلی احتمال بروز مشکلات سلامتی و بیماریها با مصرف مواد غذایی ارگانیک به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکند.
برای دانلود کل پاپورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:
دانلود پاورپوینت مزارع ارگانیک - 6 اسلاید