لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:34
فهرست و توضیحات:
19 مرداد 1387 16:47
رئیس مرکز آمار ایران اعلام کرد : براساس این سرشماری تعداد خانوارهای عشایر کشور 218 هزار و 665 خانوار و جمعیت آنها یک میلیون و 221 هزار نفر است .
به گزارش شبکه خبر، محمد مدد در نشست خبری در مرکز آمار ایران افزود: هر 10 سال یکبار عشایر کوچنده کشور سرشماری می شوند که سرشماری سال 87 نیز در تیر امسال با همکاری پنج هزار آمارگیر در 27 استان عشایر نشین کشور شروع شد.
مدد با اشاره به نتایج سرشماری سال 77 که بر اساس آن تعداد خانوارهای عشایر کشور 199 هزار و 930 خانوار و میزان جمعیت آنها یک میلیون و 304 هزار نفر بود ، اظهار داشت : در10 سال اخیر جمعیت عشایری کشور کاهش ،اما تعداد خانوارها افزایش یافته که نشان دهنده کاهش بعد خانوار است .
رئیس مرکز آمار ایران گفت: متوسط تعداد افراد هر خانوار عشایری کشور در سال 77 حدود 5/6 نفر بود که در امسال به 6/5 نفر کاهش یافته است .
محمد مدد افزود: براساس نتایج سرشماری عشایر کوچنده در تیر امسال،از مجموع جمعیت عشایری کشور ، 626 هزار و 618 نفر مرد و 594 هزار و 513 نفر زن هستند که به این ترتیب نسبت جنسی در میان کشور 105 مرد به 100 زن است .
وی درباره اجرای طرح جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوارهای کشور گفت: 2 میلیون و 650 هزار خانوار یک تا سه نفرهتا 16 مرداد پرسشنامه اطلاعات اقتصادی را تحویل مدارس تعیین شده ،دادند .
مدد کل خانوارهای یک تا سه نفره کشور را 7 میلیون خانوار عنوان کرد و افزود: مهلت تحویل فرم خانوارهای یک تا سه نفره پایان یافته و این خانوارها ششم تا دهم شهریور ماه فرصت دارند که فرم های تکمیل شده را به مدارس مشخص شده ،تحویل دهند.
وی تاکید کرد: خانواده هایی که می خواهند یارانه بگیرند ،باید این فرم ها را تکمیل کنند، در غیر این صورت امکان استفاده آنها از یارانه نقدی فراهم نمی شود.
رئیس مرکز آمار ایران گفت: قرار است تا پایان شهریور امسال جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار صورت گیرد و تا مهرماه نیز این اطلاعات تجزیه و تحلیل شود و در اختیار دولت قرار گیرد
برآورد جمعیت کشور به روش بازماندگی معکوس
د سالهای 1365 تا 1385(با تأکید بشاره: با توجه به اهمیت تعداد جمعیت در بررسیها و تحقیقات مرتبط با جمعیت و بازار کار و نیاز به اطلاعات جمعیتی دقیق برای محاسبه شاخصهای این بخشها، در این گزارش سعی شده است تا جمعیت کشور طی سالهای 1365 تا 1385 با استفاده از روش بازماندگی معکوس بر پایه اطلاعات سرشماری سال 1385برآورد شود.
در ابتدای بحث مروری مختصر بر مفهوم جدول عمر خواهیم داشت و سپس وارد مباحث اصلی گزارش میشویم. اغلب برای مطالعهمرگ و میر از جدولهایی به نام جدولهای عمر استفاده میکنند. این جدولها میتوانند تمام جوانب محاسبات مرگ و میر را از نظر آماری_ جمعیتی منعکس سازند و وسیله ای برای محاسبه بسیاری از شاخصها و سنجههای مرگ ومیر باشند. جدولهای عمرمنبع برآورد امید به زندگی در بدو تولد است، بعلاوه این جدولها احتمال بقا
تحقیق درباره جمعیت عشایر کوچنده کشور یک میلیون و دویست و بیست و یک هزار نفر