سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درباره اسنک

اختصاصی از سورنا فایل دانلود تحقیق درباره اسنک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره اسنک


دانلود تحقیق درباره اسنک

اسنک ها غذا ها یا نوشیدنی های ما بین وعده های اصلی می باشند. تناول مابین وعده های غذایی اصلی به تندرستی کمک خواهد کرد در صورتیکه انک های سالمی انتخاب شوند که دارای میزان بالی فیبر ومقادیر پایین چربی،شکر ونمک باشند.

همه افراد به اسنک احتیاج ندارند احتیاج شما به وعده غذایی اضافی بستگی به سن شما،سلامتی ،سطح فعالیت و قرار داشتن شما در محدوده وزنی مجا زتان دارد خوردن اسنک در اغلب موارد میتواند به مردم کمک کند که نیاز های خود را به مواد مغذی تا حدی بر طرف سازند . خوردن وعده های غذاییاضافی همچنین برای کسانی که زندگی فعال تری یا ورزشی دارند لازم می باشد بسیاری از افرادی که برای کاهش وزن تلاش می کنند در خواهند یافت که درصورتیکه از اسنک های متعادل در میان وعده های غذایی شان استفاده کنند در این امر موفق تر خواهند بود. هر چه میزان فیبر در اسنک بیشتر باشد ارزش غذایی آن بالا تر خواهد بود چرا که فیبر موجب افزایش طول عمر می شود.

مشخصه هایی برای اسنک های سالم :

مهمترین نکته در ارتباط با اسنکه زمان و یا تعداد مرتبه مصرف آنها نیست بلکه نوع اسنکی که خورده میشود و میزان مصرف آن است.

اسنک خود را همانند وعده های غذایی اصلی با استفاده از دستور العمل غذایی کا نا دا برای غذا های سالم انتخاب کنید ..

.بیشتر از 3 وعده در روز اسنک نخورید.

. اسنک ها را در بسته های کو چمک غذایی خریداری کنید و در بخشهای کوچک نگهداری کنید .

. اسنکها را طوری انتخاب کنید که دو گروه از چهار گروه اصلی در آن موجود باشد .

. میوه ها،و سبزیجات، محصو لات لبنی کم چربی و دانه های حبو بات بهترین گزینه ها هستند.

. به اندازه نیا زتان از هر بسته اسنک مصرف کنید و بقیه آن را برای مصارف بعدی کنار بگذارید.

جدول ارزش  تغذیه ای اسنکذرت و سیب زمینی

برای بسته 50 رمی

میزان در هر بسته

 میانگین کالری 220 کالری از چربی 80

0/0رژیم رو زانه

چربی 9 گرم140/0

کر بو هیدرات 32 گرم 110/0

پرو تئن 3 گرم

درصد های ارزش تغذیه بر پایه غذایی رئزانهبهمیزان 2000 کالری در نظر گرفته شده اند. ممکن است که اینمقادیر بر حسب نیاز کالریک بدن شما متفاوت باشد.

مقادیر مورد نیاز برای 2000 کالری در روز

چربی کل                              کمتر از                62 گرم

چربی اشباع شده                    کمتر از                  20 گرم

کلسترول                              کمتر از               300 میلیگرم

سدیم                                    کمتر از            2400 میلیگرم

کربو هبدرات کل                    300 گرم

فیبر رژیمی                             25 گرم

کالری در هر گرم

چربی=9

کربو هیدرات=4

پروتئین=4

اسنک پدیده جدیدی نمی باشد.غذاهای اسنکی شور یا ترش نظیرچیپس سیب زمینی و چیپس ذرت به نظر نسبتا جدید می رسند چراکه تنها در طول یک قرن و نیم اخیر تولید آنها رواج یافته است.غذاهای اسنکی با طعم ادویه ای به عنوان طعم دلخواه منحصر به جامعه آمریکایی ناشناخته می شود که دائما به دنبال طعم ها و شیوه های نو می باشد.

  • تاریخچه

تاریخچه تمام اسنک ها و خاستگاه انواع آن منحصر با ایالات متحده می باشد گفته می شودهرچند که موفقیت و مقبولیت جهانی غذاهای اسکنی به خاطرمهارت آمریکا درتولید بازاریابی آنها می باشد قوه ابتکار و خلاقیت پایه ریزان اولیه این صنعت آن را تا بدان حدرشد داده است که فروش جهانی آن را به بیش از 30 میلیارد دلاردرسال رسانده است وموجب حسرت دیگرجوامع به علت نوآوری جامع آمریکا می گردد.

1-2 چیپس سیب زمینی،سرآغاز

در سال 1853 ناخدا کورنیلوس و اندربیلت دریک بعدازظهر و هنگام صرف شام سیب زمینی های سرخ شده را با شکایت ازضخامت بیش ازاندازه برش های آن به سر آشپز عودت داد.سرآشپز،جرج کرام،تصمیم گرفت به شکایت اندربیلت پاسخ مناسبی دهد،لذا سیب زمینی را به صورت ورقه های نازکی برش زدوآن را در روغن سرخ کرد تا به صورت ترددر آید و پس ازنمک سود کردن آن راپیش ناخدا بازگرداند.ناخدا ازطعم آن لذت وافری برد وبه آن نام برش های سیب زمینی تردشده را داد. به زودی چیپس ساراتوگا به لیست غذاهای محبوب مشتریان رستورانها تبدیل شد.

شرکت های چیپس سیب زمینی به زودی در سرتاسر ایالات متحده احداث گردیند.

شامل 63 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره اسنک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد