سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی شرکت طلایه دار تأسیسات توس

اختصاصی از سورنا فایل دانلود گزارش کارآموزی شرکت طلایه دار تأسیسات توس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی شرکت طلایه دار تأسیسات توس


دانلود گزارش کارآموزی  شرکت طلایه دار تأسیسات توس

کارآموزی من در شرکت طلایه دار تأسیسات توس که شرکت فنی و مهندسی در زمینة مهندسی در زمینة کلیة کارهای تأسیساتی اعم از نگهداری ، تعمیر و مجری پروژه های تأسیسات حرارتی و برودتی است بود. این شرکت نگهداری تأسیسات ادارة منابع طبیعی خراسان و مهمانسراهای این اداره، ادارة کل پزشکی قانونی مشهد، بانک توسعه صادرات و مهمانسراهای آن را به عهده داشت . همچنین مجری برخی کارهای تأسیساتی بیمارستان ابن سینای حجازی مشهد و بیمارستان خاتم الانبیاء تایباد و شریعتی مشهد بود.

هدف از سیستم تهویه و انواع آن، تجهیزات محل کارآموزی و انواع آن و معایبی که در طول دوره پیش آمد و رفع شد، است. انواع تجهیزات به این دلیل ذکر شده ، چون در بیشتر موارد ذکر شده هر مؤسسه زیر نظر شرکت نوعهای متفاوتی از آنها بکار رفته بود.

تهویه مطبوع :

هدف اصلی از به کار بردن سیستم های تهویه مطبوع، تامین شرایط آسایش انسان است. شرایط آسایش انسان به شرایطی اطلاق می شود که در آن 80% افراد ساکن یا دارای فعالیت کم ، احساس آسایش و رضایت کنند. احساس آسایش متأثر از ناهمگونی محیط به شرایط هوای خارج ، سن ، جنسیت و پوشاک افراد است. مسئله طراحی سیستم های گرمایش و سرمایش،  ایجاد کردن تأسیساتی است که حداکثر ظرفیت خروجی آن برابر با مقدار بار گرمایش و سرمایش مرود نیاز در بدترین شرایط آب و هوایی منطقه باشد. در عین حال این راه حل اقتصادی نیست. زیرا اگر سیستم های تهویه مطبوع بر مبنای این شرایط باشد بخش اعظم کار سیستم و عمر مفید آن ، تجهیزات دارای ظرفیت بیش از حد نیاز خواهند بود.

با توجه به این که موفقیت برخی فرآیندهای صنعتی و مؤسسات تجاری بستگی به تنظیم دقیق درجه حرارت داخل در تمام طول سال دارند ، درجه حرارت هوای خارج برای  این گونه کاربری ها مبنای قضاوت و تجربه طراح انتخاب خواهد شد.

معیارهای عمومی :

اگر چه از نظر تئوری می توان هر سیستم تهویه مطبوعی را برای هر ساختمانی استفاده کرد ، ولی در عمل به دلبل وجود عواملی چون هزینه های سرمایه گذاری و بهره برداری، محدودیت فضا و مکان ، طرح معماری ، موقعیت محلی ساختمان و ارزیابی و تجربة مهندسی طراح، تعداد سیستم های تهویه مطبوع مناسب برای هر ساختمان محدود خواهد بود. معمولاً در ساختمان هایی که سیستم های گرمایش و تهویه مطبوع آنها ساده و ظرفیتشان مناسب است، هزینه های بهره برداری و تعمیر و نگهداری نسبتاً کم خواهد بود. برای کسب نتیجة بهینه باید در صورتی که از نظر اقتصادی میسر است ، شرایط خاصی را در هنگام ساخت ، رعایت کرد. این شرایط می تواند دربرگیرندة استفاده از مصالح با خاصیت عایق حرارتی زیاد، عایق ها و شیشه های خاص یا چند جداره و یا سایبان ها باشد. رابطة بین شکل و جهت ساختمان با ظرفیت تجهیزات تهویه مطبوع را نیز باید بررسی کرد. چون 30 تا 60% بار کل تهویه مطبوع را بارهای جدارة ساختمان تشکیل می دهند، بنابراین بهتر است تا حد امکان مساحت جداره های خارجی را کاهش داد. برای مثال یک ساختمان مستطیل نیاز به سرمایش بیشتری نسبت به یک ساختمان مربع با همان مساحت دارد. در یک طرح صحیح باید موضوع کنترل صدا و به حداقل رساندن آلودگی آتمسفر و آبی که سیستم به آن تخلیه می شود را مد نظر قرار داد. کیفیت هوای داخل نیز یک عامل اصلی در طراحی است. اگر چه غالباً انتخاب سیستم تهویه بر اساس نظرات مالک صورت می گیرد و نه بر اساس مطالعات مهندسی ولی این نظرات تا حد قابل توجهی متأثر از توانایی مهندس در ارتباط دادن عوامل مؤثر بر هزینه های سرمایه گذاری به بهره برداری و سود حاصل است.

اگر یک ساختمان چند منظوره و دارای چند نما است ، به خصوص زمانی که نوسان بارها زیاد و مصرف انرژی در یک ناحیة خاص غیر همزمان باشد، برای چنین ناحیه ای می توان از سیستم های چند واحدی یا تک واحدی استفاده کرد. امکان انتقال حرارت جذب شده توسط فرآیند سرمایش یک ناحیه به نواحی دیگر و یا فرآیندها و خدماتی که نیاز به حرارت دارند، بر انتخاب سیستم تأثیر خواهد گزارد.

ساختمان اداری :

ساختمان های اداری متشکل از فضاهای دارای دیوارهای مشرف به هوای آزاد و یا پیرامونی و فضاهای میانی هستند. بار فضاهای پیرامونی متغیر هستند و عموماً در فصل زمستان نیاز به گرمایش دارند. در فصول معتدل ممکن است فضای یک ضلع ساختمان نیاز به گرمایش و فضای ضلع های دیگر نیاز به سرمایش داشته باشند. فضای میانی ساختمان به دلیل وجود بارهای حرارتی ناشی از روشنایی و تجهیزات اداری و افراد، در تمام طول سال نیاز به سرمایش دارد. فضای میانی غالباً توسط سیستم های هوارسان حجم متغیر تأمین می گردند تا بتوان شرایط داخل را در هنگام بار ناقص نیز کنترل کرد.

در ساختمانهای اداری مرتفع عموماً برای مناطق پیرامونی از سیستم های دو کانالی ، فن کویل با فن کویل به کانال هوای تازه استفاده می گردد. در برخی از ساختمان های  اداری برای مناطق میانی از سیستم هوا رسان با حجم متغیر استفاده می شود.

سیستم گرمایش و سرمایش آب :

در مکان کارآموزی ما برای سرمایش و گرمایش محیط از سیستم آبی استفاده شده بود. که در آن ازآب سرد کننده یا گرم کننده برای انتقال گرما به فضا و یا فضای تهویه شده یا فرآیندها بوسیلة تجهیزات دیگر استفاده می شود.

در سیستم های آبی طبقه بندی بر چند اساس صورت می گیرد. بر اساس نحوة تولید جریان به دو دستة جریان اجباری و جریان ثقلی تقسیم می گردد. که در مکان کارآموزی از نوع جریان اجباری بود. که تولید جریان به وسیلة پمپهای گریز از مرکز انجام می شد.

یک سیستم آبی که اقتصادی باشد ، به عواملی از جمله درجه حرارت آب، مدار گذر جریان، طرح لوله کشی، انتخاب پمپ ، انتخاب دستگاه تهویه مطبوع و روش کنترل بستگی دارد. در سیستم آبی تقسیم بندی بر اساس درجه حرارت به سیستم های زیر تقسیم بندی  می شود :

1- سیستم با درجه حرارت کم (LTW) :

این نوع سیستم با فشار و درجه حرارت برای دیگ های کم فشار کار می کند. که حداکثر فشار کار مجاز برای این دیگ ها 160psi و حداکثر درجه حرارت انها  است. حداکثر فشار کار متداول 30psi است.

فهرست مندرجات:

فصل اول

  • ضرورت تهویه
  • انواع سیستم های گرمایش و سرمایش متداول

فصل دوم :

  • پمپ و انواع بکار رفتة آن
  • دیگ و طرز نصب و مونتاژ آن
  • مشعل و طرز کار آن
  • دستگاه سختی گیر آب
  • منبع انبساط و عملکرد آن

فصل سوم :

  • چیلر تراکمی
  • برج خنک کن
  • واحدهای فن کویل

شامل 33 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی شرکت طلایه دار تأسیسات توس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد