گروهی از مواد غذایی که تاثیر مهمی در سلامت انسان و پیشگیری از بیماریها دارند، ماهیها و آبزیان هستند. این مواد غذایی مفید که دارای ارزش تغذیهای بسیار بالایی هستند، چنانچه به مقدار کافی یعنی هفتهای 2 تا 3 بار در برنامهی غذایی افراد گنجانده شوند. در پیشگیری از بسیاری از بیماریها و حتی کنترل و کمک به بهبود عوارض و اختلالات مختلف، اثرات مهمی خواهند داشت که به اختصار در این مقدمه توضیح داده شده و در ادامه به بررسی اجمالیتر آنها میپردازیم.
فهرست مطالب تحقیق فواید و اثرات مصرف ماهی بر جلوگیری از بیماری ها:
مقدمه : 3
تاریخچه : 5
بیماریهای قلبی عروقی 6
عوامل افزایش خطر بیماری عروق کرونر (آترواسکلروز) : 7
ماهی و سلامت قلب 8
جلوگیری از حملات قلبی : 9
توصیهها بعد از جراحی قلب 10
تاثیر ماهی بر فشار خون بالا : 11
تاثیر ماهی بر چربیهای خون : 12
مصرف ماهی و سکته های مغزی ناشی از لخته در رگهای مغز : 12
تاثیر ماهی بر عروق افرادی که دخانیات مصرف میکنند : 13
سرطان 14
مکانیزم اثر : 16
اثر ماهی بر بهداشت روان 17
زوال عقلی (دمنتیا) : 19
آلزایمر : 20
افسردگی : 20
شیزوفرنی : 23
خودکشی و جرم و جنایت 23
میگرن 25
بیماریهای التهابی (مفصلی، آرتریت روماتوئید و ...) 27
منابع 29
روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند
فهرست مطالب تحقیق انواع روش های خشک کردن و آب زدایی:
خشک کردن 4
انواع روشهای خشک کردن 4
خشک کردن با میکروویو 4
اتیل اولئات 5
خشک کردن صوتی 6
خشک کردن با پرتو زیر قرمز 7
آب زدایی به روش میدان الکتریکی و مغناطیسی 8
بخار داغ 9
آب گیرنده ها (نم گیرها) 10
فرایند اسمزی 11
ترکیدن پفکی 12
خشک کردن کف پوشی : 12
سیال های فوق بحرانی 14
استخراج : 16
کاربرد سیال فوق بحرانی برای خشک کردن مواد غذایی : 16
خشک کردن افشانه ای 17
فراورده های شیر : 17
قهوه فوری : 18
چای فوری 18
فراورده های خشک شدن تخم مرغ : 19
خشک کردن افشانه ای آنزیم ها : 19
خشک کردن افشانه ای پروتئین ها ی آب پنیر : 19
آبزدایی تراوشی و فن آوری مهارسازی : 20
میوه ها : 21
سبزی ها : 22
فراورده های گوشت و ماهی : 22
غذاهای با رطوبت متوسط: 23
نتیجه گیری : 24
تحقیق فواید و اثرات مصرف ماهی بر جلوگیری از بیماری ها به صورت فایل ورد docx و در 29 صفحه می باشد که برای به هم نریختن متن لطفا دو فونت Bnazanin , Btitre که همراه فایل دانلود شده است را در صورت نداشتن این دو فونت به مجموعه فونتهای خود اضافه وهمچنین از افیس 2010 به بالا برای نمایش بهتر فایل استفاده نمایید.
دانلود تحقیق فواید و اثرات مصرف ماهی بر جلوگیری از بیماری ها