سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درمورد جداسازی و تعیین مقدار همزمان ویتامین های محلول در آب به روش کروماتوگرافی مایع مایسلی

اختصاصی از سورنا فایل دانلود تحقیق درمورد جداسازی و تعیین مقدار همزمان ویتامین های محلول در آب به روش کروماتوگرافی مایع مایسلی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درمورد جداسازی و تعیین مقدار همزمان ویتامین های محلول در آب به روش کروماتوگرافی مایع مایسلی


دانلود تحقیق درمورد جداسازی و تعیین مقدار همزمان ویتامین های محلول در آب به روش کروماتوگرافی مایع مایسلی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 10

 

جداسازی و تعیین مقدار همزمان ویتامین های محلول در آب به روش کروماتوگرافی مایع مایسلی

به طور کلی ویتامین ها مواد آلی هستند که به مقدار کم مورد نیاز بدن می باشند و هر یک نقش متابولیکی معینی را در بدن انجام می دهند و کمبود هر یک از ویتامین ها سیستم متابولیکی بدن را دچار اختلال می نماید. از آنجاکه نقش ویتامین ها در سلامتی انسان بسیار حائز اهمیت است، لذا تعیین مقدار دقیق و صحیح آن ها در نمونه های بیولوژیکی، مواد غذایی، داروها و سایر منابع تامین کننده ویتامین ها از ارزش ویژه ای برخوردار است.

کروماتوگرافی مایع مایسلی نزدیک به دو دهه است که به عنوان یکی از روش های کروماتوگرافی مطرح شده و در سال های اخیر رشد فراوانی یافته است. دلایل این رشد را می توان در توانائی آن برای جداسازی همزمان ترکیبات یونی و غیر یونی، امکان تزریق سیالات بیولوژیکی مانند سرم وپلاسما، افزایش میزان شدت لومینسانس، هزینه پایین و غیر سمی بودن حلال های مورد استفاده دانست. با توجه به اهمیت شناسایی و تعیین مقدار ویتامین ها و مزایای کروماتوگرافی مایع مایسلی، در این تحقیق جداسازی و اندازه گیری ویتامین های محلول در آب بوسیله کروماتوگرافی مایع مایسلی مورد بررسی قرار گرفت.

ابتدا عوامل موثر بر گزینش پذیری و کارائی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، اثر دما و نوع اصلاحگر آلی با استفاده از روش تک عاملی بهینه شدند و بر اساس نتایج حاصل، دمای 35 درجه سانتیگراد و اصلاحگر بوتانول انتخاب گردید. اثرات غلظت مایسل، درصد اصلاحگر آلی و pH فاز متحرک به صورت همزمان و با استفاده از روش سیمپلکس فوق اصلاح شده بررسی و 15 mM SDS و 5/3% اصلاحگر بوتانول و 6/3= pH به عنوان شرایط بهینه انتخاب گردیدند. همچنین از یک برنامه شویش شیبی جهت کوتاه کردن زمان آنالیز ویتامین های B1 و B6 استفاده شد. در شرایط بهینه فوق، منحنی های تنظیم برای هر یک از ویتامین ها رسم گردید و حد تشخیص محاسبه شد. در پایان ویتامین های موجود در یک نمونه قرص مولتی ویتامین (Centrum) مورد اندازه گیری قرار گرفت که نتایج حاصل با دقت و صحت خوبی با مقادیر گزارش شده توسط شرکت سازنده مطابقت داشت.

ویتامین های A,K,C,E,D,B1,B2,B3,B6,B12

در این قسمت شما را با انواع ویتامین ها اشنا خواهیم کرد.

جدولی را که در ذیل این صفحه مشاهده مینمایید حساسیت ویتامین ها را نسبت به شرایط محیطی نشان میدهد. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه مربوط به هرکدام از این ویتامین ها بروید.

آشنایی با ویتامین A

این ویتامین یک ویتامین محلول در چربی است. این ویتامین به دو صورت وجود دارد
رتینول : که فقط در غذاهای حیوانی یافت می شود
کاروتن : که هم در غذاهای حیوانی و هم غذاهای گیاهی یافت می شود.
بعلت محلول بودن در چربی , این ویتامین می تواند در داخل بدن ذخیره گردد لذا مصرف بیش از اندازه آن میتواند موجب مسمومیت گردد. این مسمومیت خود را به شکل درد مفاصل ,هیپرکلسیمی , ریزش مو, دل بهم خوردگی, اسهال, استفراغ ,بی اشتهایی , تاری دید, قاعدگی نامرتب, پوسته پوسته شدن پوست, خستگی , سردرد نشان خواهد داد و این در حالی ایت که کمبود این ماده مغذی میتواند منجر به عقیمی مردان ,شب کوری و گزروفتالمی گردد.
مقدارمورد نیاز این ویتامین برای افراد بالغ معادل ١٠٠٠٠ واحد بین المللی(IU یا International Unit) میباشد.
از جمله منابع این ویتامین میتوان به روغن کبد ماهی, هویج, سبزی های سبز و زرد, زرده تخم مرغ, شیر و فرآورده های آن, مارگارین و میوه های زرد.

آشنایی با ویتامین K

ویتامین k یک ویتامین محلول در چربی میباشد. باکتریهای روده نیز میتوانند این ویتامین را بسازند.
از آنجایی که در تشکیل عوامل انعقادی ٢و۵ و٩ و۰١نقش دارددر پیشگیری از خونریزی های داخلی و خارجی و کم کردن خونریزی عادت ماهیانه نقش ایفا مینماید. همچنین در اکسیداسیون اسید گلوتامیک نیز نقش دارد. کمبود آن می تواند منجر به افزایش زمان پروترومبین و خونریزی , اکیموز و سلیاک و کولیت و اسپرو گردد.
از جمله منابع این ویتامین میتوان به ماست آلفا آلفا, زرده تخم مرغ, روغن بزرک یا کتان, روغن سویا, روغن کبد ماهی و برگ سبز سبزیجات اشاره نمود.
اشعه ایکس و اسعه رادیواکتیو و آسپرین و آلودگی هوا از جمله عوارض لز بین برنده آن هستند و مقدار این ماده مغذی در غذاهای منجمد شده کمتر از غذاهای طبیعی است.

آشنایی با ویتامین ث یا اسیدآسکوربیک
این ویتامین جزو ویتامین های محلول در آب بوده و از آنجایی که تقریبا شناخته شده ترین نوع ویتامین است احتیاج به معرفی چندانی ندارد.
تقریبا تمام جانوران به جز انسان و میمون و خوکچه هندی آنرا در بدن خود میسازند.این ویتامین به جذب آهن در بدن کمک می کند و همچنین در تشکیل کلاژن نیز نقش دارد,زخم و سوختگی و خونریزی لثه را التیام بخشیده و در پایین آوردن کلسترول خون نقش دارد و احتمال ایجاد لخته های خونی در سیاهرگ را کم میکند.
همانطور که همه شما داستان ملوانانی را که به راههای دوردست میرفتند و ... را شنیده اید و میدانید که کمبود این ویتامین در بدن منجر به ابتلا به اسکوربوت خواهد شد. همچنین استفاده از مقادیر فوق العاده زیاد این ویتامین میتواند منجر به بروز اسهال متناوب و تکرر ادرار و سنگ های کلیوی گردد.
مرکبات و سبزیها و میوه ها از جمله منابع غنی این ویتامین هستند و نگهداری طولانی مدت در یخچالها,پختن, حرارت, اکسیژن, نور و دخانیات از جمله عوامل از بین برنده آن هستند.

آشنایی با ویتامین E
یک ویتامین محلول در چربی است.این ویتامین در بافت کبد و چربی و قلب و عضلات بیضه ها و رحم , خون و غده هیپوفیز و غدد فوق کلیوی ذخیره میگردد.
این ویتامین را بعلت خواص آنتی اکسیدانی اش ویتامین جوانی میدانند. همچنین این ویتامین موجب رسیدن مقادیر زیادی از اکسیژن به بدن می شود و موجب افزایش طاقت و تحمل حین انجام فعالیت هعای بدنی می شود.

در اثر کمبود این ویتامین عوارض زیر مشاهده می گردد.
تخریب گلبولهای قرمز(آنمی همولیتیک) , تحلیل عضلات , بعضی از انواع کم خونی ,برونکوپنومونی در کودکان نارس, نوروپاتی و میوپاتی همراه با کراتین اوری در بزرگسالام مبتلا به سوجذب طولانی مدت.
از منابع این ویتامین می توان به جوانه گندم, دانه سویا, کلم بروکلی, اسفناج, آرد غلات کامل و تخم مرغ.

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درمورد جداسازی و تعیین مقدار همزمان ویتامین های محلول در آب به روش کروماتوگرافی مایع مایسلی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد