لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word قابل ویرایش و آماده پرینت. تعداد صفحه197
فهرست مطالب
فصل اول
فهرست
مقدمه
نوسانات ولتاژ ناشی از بارهای مختلف
بررسی اثرات tov بر یک شبکه نمونه
اضافه ولتاژهای ناشی از کلید زنی
اضافه ولتاژ های موجی
بررسی قرار دادن برقگیر در سمت فشار ضعیف
فصل دوم
هدف فصل :
در این فصل سعی بر این است که با بعضی از انواع پر کاربرد دین فیوزها در صنعت برق (انتقال و توزیع ) و همچنین تاثیر بعضی از عوامل مخرب بر عملکرد این سیستم حفاظتی آشنا شوید و موارد استفاده آن ها را در بعضی از قسمت های صنعت برق با هم بررسی نماییم و از چگونگی نحوه انتخاب آن ها در موارد متعدد مطلع شویم .
فصل سوم
امروزه در سیستمهای قدرت استفاده از خطوط انتقال با ماکزیمم بار ممکن مساله مهمی است چون بروز خطا در سیستمها غیر قابل پیشگیری است ما باید از سیستمهای حفاظتی اتوماتیک در خطوط استفاده کنیم که در کوتاهترین زمان ممکن خطا را در سیستم رفع کنند و باید با ایمنی بالا و عملکرد سریع و بدون دخالت اپراتور کار خود را انجام دهند در بیشتر موارد حفاظت خطوط انتقال خیلی مشکلتر از حفاظت باس بارها است در این مقاله تاکید ما بیشتر بر روی حفاظت خطوط انتقال است خطوط انتقال دارای تجهیزاتی برای انتقال انرژی و رله های حفاظتی است
فصل چهارم
چکیده :
در این فصل در جهت بررسی خطرات الکتریکی موجود در محیط های کاری کارگران و بررسی و تجزیه و تحلیل اینگونه خطرات تدوین و در نهایت در جهت محدود نمودن اختلاف ولتاژ بین هر دو نقطه قابل دسترسی کارگران در اطراف محیط کار به میزان ولتاژ ایمن با توجه به استانداردهای موجود در صنعت برق پیشنهاداتی را ارائه می نماید.
فصل پنجم :
حفاظت بهینه هوشمند اضافه جریان در سیستمهای قدرت
فصل ششم :
بررسی قطع شدگی فاز در موتورهای و نحوه حفاظت آنها
فصل هفتم
خلاصه فصل :
تنظیم رله های جریانی بر اساس محاسبات اتصا کوتاه سه فاز انجام می گیرد اما با در نظر گرفتن نوع ترانسفور ماتورهای تبدیل مورد استفاده در شبکه های توزیع که عموما ستاره – مثلث هستند می توان گفت که در تمام شرایط این نتایج کارآمد نیستند زیرا در اثر شرایط این نتایج کارآمد نیستند زیرا در اثر بروز خطای دو فاز در یک سمت ترانسفورماتور، از طرف دیگر جریان سه فاز خواهد گذشت و این پدیده فاصله زمانی لازم بین عملکرد رله هایاصلی و پشتیبان را کاهش داده و سبب عملکرد نابجای حفاظت پشتیبانی بجای اصلی خواهد شد این مسئله بخصوص از آنرو حائز اهمیت است که احتمال وقوع خطای دو فاز در خطوط هوایی توزیع از اتصال کوتاه سه فاز به مراتب بیشتر است .
فصل هشتم
هماهنگی رله های جریان زیاد با روشهای بهینه سازی
فهرست :
مقدمه
- الگوریتم ژنتیک
- الگوریتم pso
- طرح تطبیقی حفاظتی
- هماهنگ سازی بهینه رله های جریان
مقاله جامع نوسانات ولتاژ فایل word. شامل197 صفحه. و همچنین شامل چکیده و نتیجه گیری هر فصل .مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی و مقالات درسی
دانلود مقاله جامع نوسانات ولتاژ , word