سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق سقف و بتن

اختصاصی از سورنا فایل تحقیق سقف و بتن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 33

 

بتن مگر :

این بتن که از نوع بتن کم عیار با 150 کیلوگرم در متر مکعب سیمان می باشد فقط برای داشتن سطحی صاف و تمیز و اینکه آرماتورهای فونداسیون بر روی سطحی صاف و راحت تر قرار گرفته شوند و همچنین اینکه بتن اصلی از زمین فاصله داشته باشد وتا مقداری نیز رطوبت به پی نرسدریخته می شود . برای ریختن بتن مگر با توجه به اینکه پی ساختمان گسترده( مت ) بود بدین گونه عمل شد که ابتدا از روی نقشه محل ریختن بتن مگررا مشخص کردند سپس بوسیله دوربین نیوو یک نقطه را مشخص کرده و در همان نقطه باکمک دوربین بتنی به ضخامت 10 سانتیمترریخته و سپس هم ارز با همان نقطه به فاصله یک متر نقطه دیگری با همان ضخامت ایجاد کرده سپس شمشه ای را برروی دو نقطه قرار داده وزیر شمشه را بوسیله بتن کم عیار پر می کنندوسپس نسبت به آن بوسیله بند کشی بقیه ی نقاط کف پی را کرم بندی شدوسپس میان آنها بتن کم عیار ریخته شد. قبل از ریختن بتن مگر باید محل های مشخص شده را آبپاشی کرده تا آب بتن توسط زمین مکیده نشود.

آرماتور بندی فونداسیون :

این آرماتوربندی که از یک شبکه آرماتور در بالا و یک سری شبکه آرماتور در پایین و آرماتورهای تقویتی تشکیل شده است که در نقشه آرماتور بندی نوع ، طول ، قطر ، و همچنین چگونگی قرار گرفتن میلگرد مشخص شده است این نقشه ها توسط شرکت در اختیار آرماتور بند قرار داده می شود . در بین شبکه میلگردهای بالا و پایین میلگردی به نام خرک قرار می دهند . خرک از به هم چسبیدن شبکه آرماتور های بالا و پایین در هنگام راه رفتن کارگران روی آرماتورها یا هنگامی که بتن روی آرماتورهای ریخته می شود جلوگیری می کندمعمولاً در آرماتور بندی، قطرمیلگرد های شبکه پایین را بیشتر از شبکه بالا در نظرمی گیرند به عنوان مثال اگر قطر میلگردمصرفی در شبکه بالا 18 میلیمتر باشد ، قطر میلگرد شبکه پایین را 20 میلیمتر در نظر می گیرند . دلیل اصلی این عمل وجود بار و فشار بیشتر در این ناحیه می باشد .

کاور بتنی :

کاور بتنی که باعث پوشش مناسب بتن در روی میلگرد ها می شود از دو نوع قطعه بتنی و سنگ استفاده شد قطعه های بتنی را درپروژه با ریختن بتن در یک سری لیوان درست می کردند ولی سنگ ها را ازسنگ های دور ریختنی سنگ فروشی که در ربروی پروژه بود تهیه می کردند ، به طور کلی کاور بتنی سبب می شود که شبکه آرماتوربندی فونداسیون دو سانتیمتر از کف فاصله داشته باشد تا بتن ریخته شده همه جای آرماتور ها را بپوشانـد .

نصب بیس پلیت:

جهت نصب بیس پلیت ها ابتدا بولت ها و صفحات بیس پلیت را با توجه به نقشه تهیه کردیم و توسط شخصی متخصص این صفحات به وسیله ریسمان و دوربین نیوو دقیقاَ در سر جای خود ودریک راستا قرار داده شدند ، همچنین با جوش کاری (با الکترود شماره 3) بولت هابه آرماتور کف آنها رادر سر جای خود محکم کردند.

همچنین باید توجه نمود که هم در زیر صفحات بیس پلیت و هم در بالای آن باید مهره متناسب با بولت قرار داده شوددر نتیجه بعد از نصب صفحات بیس پلیت هامرحله انجام قالب بندی شروع شد.

قالب بندی فونداسیون :

بعد از بازدید ناظر از آرماتور بندی فونداسیون و صفحات بیس پلیت وتایید آن توسط مهندس ناظراقدام به قالب بندی می کنند قابل ذکر است در صورتیکه زیر آرماتور بندی کثیف باشد باید زیر آنها به وسیله آب کاملاً تمیز شود و میلگرد ها نیز باید با برس سیمی کاملاً تمیز شوند در غیر این صورت مهندس ناظر اجازه قالب بندی و بتن ریزی نخواهد داد در پروژه از قالب های چوبی استفاده می شد به اینصورت که ابتدا بر سطح داخلی قالب روغن سیاه ما لیده شده که این جهت باز شدن راحت تر قالب ها بود و بعد قالب ها را بوسیله میخ و سیم به هم متصل می کردند . ا لبته باید توجه کرد که قالب ها انحنا و کجی نداشته باشد. بعد از انجام این مراحل فونداسیون جهت بتن ریزی آماده می باشد .

بتن ریزی فونداسیون :

با توجه به اینکه بتن ریزی کل فونداسیون دریک روز انجام نمی شد لذا از فونداسیون جهت قطع بتن مشخص کرده و سپس در آن محل میلگردهای انتظار قرار داده و در آن قسمت نیز بتن را بصورت 45 درجه می ریزند لازم به ذکر که در بعضی از جاها جهت قطع بتن ازسیم را بیتس ا ستفاده می کنندکه این روش به دلیل خارج شدن شیره بتن از را بیتس مناسب نمی باشد همچنین باید سر بولت ها ومهره هاوصفحات بیس پلیت را به وسیله ی پلاستیک وگریس کاری پوشاند تا بتن به آنها نچسبد و در موقع گروت کردن با مشکل روبرو شویم. اما عملیات بتن ریزی فوندا سیون پروژه با بردن دستگاه بتنیربه نزدیک مصالح و با طرح اختلاط 1 فرغون سیمان ،2 فرغون ماسه ، یک فرغون شن و 4 تا 5 سطل آب توسط یک اکیپ 8 نفره که شامل2 نفر مسئول ریـختن ماسه ، 1 نفر سیمان، 1 نفر شن، 1 نفر مسئول هدایت خلاطه و اضافه کردن آب ، 1 نفر مسئول ویبره کردن و 1 نفر نیز پخش کننده بتن در مکان های دیگر به اضافه سرپرست پیمانکار آغاز گردید و بدین صورت بودکه بعد از مخلوط کردن بتن، بتن را از بتنیر بوسیله ی یک سطح شیب دار به پایین و داخل فرغونهدایت کرده و سپس بتن با فرغون توسط یک کارگر به قسمت مورد نظر برده ودر آنجا بتن را تخلیه کرده وبعد توسط یک نفر بتن پخش می شود.

نکاتی که در بتن ریزی مورد توجه بود:


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق سقف و بتن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد