سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره روشنایی ساختمان

اختصاصی از سورنا فایل دانلود مقاله کامل درباره روشنایی ساختمان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

 

نام فضا

مدت روشنایی

نوع چراغ

اداری

(250-300)Lx

فلورسنت لووردار

راهروها

(150-170)Lx

فلورسنت لووردار

آبدارخانه و خدماتی

(120-150)Lx

فلورسنتی رفلکتوری

موتورخانه و تأسیساتی

(120-150)Lx

فلورسنت رفلکتوری

راه پله ها

(120-150)Lx

فلورسنت کامپکت یا گرین

محوطه

(10-15)Lx

چراغهای پارکی

چیدمان چراغها با رعایت مسایل معماری داخلی و با هماهنگی دریچه های هوای تأسیسات مکانیکی خواهد بود. به جهت حفظ ایمنی کارکنان برای خروج از ساختمان و همچنین عدم اختلال در امور اداری در طول روز سعی می شود 30 الی 50 درصد روشنایی اتاقها و سرویسها و 100 درصد راه پله ها و راهروها روی برق اضطراری لحاظ شود.

مدارهای روشنائی دارای لوله کشی و مداربندی مستقل بوده و براساس اجرای لوله کشی از کف و سیستم ارتباط کلید به کلید توصیه می شود.

3- پریزهای برق:

در هر فضا جهت بهره برداری و تغذیه سیستمهای برق متحرک تعداید پریز برق منظور می شود. محل پریزها بر اساس مبلمان اداری و روی دیوارها خواهد بود.

سیستم اعلام حریق پیشنهادی برای این پروژه از نوع عادی (Conventional) می باشد و به منوظر دست یابی و تشخیص سریع محل حریق علاوه بر زون بندی مناسب، از چراغهای نشانگر (Indicotor) در ورودی اتاقها نیز استفاده می گردد.

10- سیستم پیام رسانی صوتی:

جهت پخش پیامهای عمومی به کارکنان اداری در سیستم صوتی در راهروها و طبقات و با مداربندی خاصی که امکان مستقل کرده فضاها وجود داشته بادش استفاده می شود. محل مرکز صوتی و تجهیزات ضبط و پخش و تقویت کننده ها در کنار مرکز تلفن و با اپراتور مشترک می تواند باشد.

سیستم صوتی سالن اجتماعات و مسجد و رستوران مستقل از شبکه صوتی ساختمان خواهد بود. برای محوطه نیز می توان پوشش صوتی لحاظ کرد. بکارگیری بلندگوهای ستونی جهت فضای باز و بلندگوهای سقفی و دیواری کوچک (حداکثر 5w) برای فضاهای اداری مناسب خواهد بود.

11- سیستم آنتن مرکزی و مادر ساعت:

با توجه به کاربری عمومی این ساختمان که اداری می باشد ضرورتی به نصب مادر ساعت مشاهده نمی شود و آنتن مرکزی نیز برای این پروژه کاربرد ینخواهد داشت ولی د ر برخی فضاها نظیر سالن غذاخوری و استراحتگاهها از پریز آنتن استفاده خواهد شد.

از طریق هابهای فرعی به طرف هابهای اصلی و سرور (Server) متصل می شوند. توصیه می شود در هر اتاق اداری فقط 2 ترمینال به شبکه متصل باشد و افزایش بی مورد تعداد و ظرفیت هابها جلوگیری بعمل آید.

5- تابلوها و نیرو انسانی

تابلوهای برق از نوع دیواری توکار و بصورت محلی و بر اساس طرح معماری در نواحی و طبقات مختلف پیش بینی می شود که تغذیه کلیه مدارهای رو.شنائی، پریز برق، سیستمهای فن کویل و هواکشهای آن ناحیه را بعهده خواهد داشت. محل نصب تابلوها با معماری هماهنگ شده و به منظور جلوگیری از افزایش حجم آنها، کلیدهای اصلی از نوع اتوماتیک خواهد بود. ارتباط تابلوهای برق در هر طبقه و سپس با تابلوهای اصلی از طریق سینی کابل در سقف کاذب راهروها می باشد. ارتباط الکتریکی در طبقات نیز از طریق شافت های ویژه برق و با نردبان کابل است.

در فلضاهای تاسیساتی از تابلوهای دیواری روکار و اجرای سیستم برق بصورت لوله کشی روکار (با لوله های فولادی) خواهد بود.

6- پست برق و ژنراتورهای اضطراری:

فضای مستقلی برای نصب ترانسفورماتورهای توزیع قدرت و سلولهای فشار متوسط و فاشر ضعیف با هماهنگی طرح معماری منظور خواهد شد. در مجاورت پست برق اتاق دیزل ژنراتور اضطراری جهت تاسیس بارهای روشنایی و بخشی از سرمایش و گرمایش، تهیوه، آسانسورها، پمپهای آتش نشانی در این پروژه قابل استفاده خواهد بود.

8- سیستم تلفن:

جهت برقراری ارتباطات داخلی اداری از شبکة تلفن داخلی استاده خواهد شد. پریزهای تلفن سوکتی و بر اساس طرح مبلمان اداری در ارتفاع 40Cm از کف و در مجاورت پریزهای برق قرار داده شده و از طریق کابلهای با تعداد زوج کم (حداکثر 6 زوج) به جهبه ترمینالهای محلی تلفن متصل می شود و ارتباط این باکسها با MDF ساختمان توسط کابلهای با تعداد زوج بیشتر و از طریق همین کابل خواهد بود.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره روشنایی ساختمان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد