فهرست مطالب
پیشگفتار
طرح همگون سازی طرح های جامع فناوری
شبکه جهانی خرما
عراق
مصر
الجزایر
پاکستان
امارات متحده عربی
کویت
سودان
تونس
مراکش
کشورهای توسعه یافته
آمریکا
فلسطین اشغالی ( اسرائیل )
فناوری فرآوری و بسته بندی خرما در سطح ملی
انجمن خرمای کشور
رقم شاهانی
نمودار تغییرات سختی بافت ( کیلوگرم برسانتیمتر مربع ) رقم شاهانی
نمودار میانگین شمارش کلی میکروار گانیسم رقم شاهانی در 2 دمای نگهداری
نمودار میانگین کیک و مخمر رقم شاهانی در 2 دمای نگهداری
رقم کبکاب
نمودار میانگینهای اختلاف وزن ، PH رطوبت ، قند احیا و قند کبکاب در سال اول در دمای یخچال
نمودار میانگینهای شمارش کلی میکروار گانیسمهای رقم کبکاب در سال اول در دمای یخچال
نمودار میانگینهای اختلاف وزن ، PH ، رطوبت ، قند احیا و قند کل رقم کبکاب در سال اول در دمای سردخانه
نمودار میانگینهای اختلاف وزن ، PH رطوبت ، قند احیا ، قند کل سختی بافت و شمارش کلی رقم کبکاب در سال دوم در یخچال
نمودار میانگینهای اختلاف وزن ، PH ، رطوبت ، قند احیا ، قند کل سختی بافت و شمارش کلی رقم کبکاب در سال دوم در سردخانه
مقایسه رنگ
بررسی عملکرد سازمان های ذیرربط داخلی و خارجی در رابطه با صنعت خرما
نمودار وضع صادرات ایران طی چند سال اخیر
آینده ی صنعت خرمای ایران و راه های توسعه آن
تعداد صفحات: 19 صفحه
با فرمت ورد و با قابلیت ویرایش
دانلود تحقیق کامل بررسی صنعت بسته بندی خرما در ایران و کشورهای دیگر