سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره لایه محافظ هواپیما

اختصاصی از سورنا فایل دانلود مقاله کامل درباره لایه محافظ هواپیما دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 16

 

کاربرد

کاربردهایی که در پائین بحث می شود مثالهایی در مورد چگونگی استفاده از روشهای گرمایی را بیان می کنند بمنظور سهولت تشریح مطالب، کاربردها را به طبقه بندی های زیر تقسیم می کنند.

دستگاه های سرد وگرم،کنترل فرآیند،نفوذمنابع،ناپیوستگی تورق وهفرات،

دستگاه های الکترونیکی، تحقیق

دستگاه های سرد و گرم: انواع متعددی از دستگا ه ها وجود دارند که برای هدایت یا تولید گرما حین عملیات بکار رفته و کاندیداهای خوبی برای روش ترموگرامی هستند.کانالهای گرمایشی، خطوط بخار، رادیاتورها، تبادلگر حرارت، سیستم های خروجی/ لوله اگزوز و سیستم های سردساز، دستگاه های انتقال حرارتی هستند که از تکنیک های بازرسی حرارتی هم می توان حین بازرسی های دوره ای برای تشخیص نشتی، مجاری مسدود شده و عایقکاری ناقص یا مفقود بکار برد. کوره ها، اجاقها (آونها)،حمام های نمک، اتوکلاو ها، محل واکنش و دستگاه ساخته شده داغ( مانند دستگاه های پرس و آسیابهای غلتکی) نیز مانند بازرسی دوره ای بمنظور اتلاف حرارتی غیرضروری هستند. از تکنیکهای توموگرافی نیز برای بازرسی مخازن تبرید

( برودتی) استفاده می شود. دستگاه های دیگر مانند یاطاقانها، طوقه لغزنده، ترمزها، آنتنهای انتقال و دستگاه های الکتریکی، حین عملکردشان حرارت تولید می کنند نواحی داغ متمرکز معمولاً نشانه نقص فنی مکانیکی یا الکتریکی بوده و شناسایی زود هنگام مهلتی را برای تعویض قطعات معیوب حین نگهداری برنامه ریزی شده منظم فراهم آورده تا اینکه خسارتی جدید بوقوع پیوندد.

کنترل فرآیند:

راههای بازرسی حرارتی مناسبی در مورد فرایند های خاصی که محصولات بالای دمای اتاق (به عنوان خروجی فرآیند) تولید می کنند راوجوددارد. مثالها عبارتند از پلاستیک های heat shaped heat – set بر قطعات فلزی چکش کاری شده داغ فرآیندهای اندودکردن داغ، و قطعات جوشکاری قطعات برای توان هنگام خروج ا زفرآیند بررسی کرد. دماهای غیرعادی فرآیندهای خارج از کنترل را نشان می دهد و تصحیحاتی بمنظور جلوگیری از تولید تعداد زیادی از قسمت های معیوب باید اتخاذ شود مثالی از روش کنترل فرآیند گرمایشی فعال تکنیکی برای وارسی ضخامت پوشش صفحات با استفاده از خواص جذبی مادون قرمز است.

نفوذ مایع

نفوذ آب یا سیال در ساختارهای لانه زنبوری مشکل مهمی در نگهداری هواپیما است. بررسی را باید فوراً بعد از پرواز بمنظور تشخیص چنین مایعاتی وقتی ساختار تا دمای اتاق گرم می شود انجام داد. نفوذ آب در سقف ها را می توان هنگام غروب وقتی که دمای محیط پائین می آید تشخیص داد. این روش برای شناسایی موفقیت آمینه نشست و رطوبت باقی مانده در عایق کاری گزارش شده است. سطح سیالات در مخزن مهرشده( محکم شده) را می توان از طریق ترموگرافی تعیین کرد. به این ترتیب که با گرم کردن یا سردکردن مخزن و سپس یادداشت محل تفاوت معین درد دمای مخزن می توان این کار را انجام داد.

ناپیوستگی / تورق و voids

تکنیک های تولید مدرن به شدت به کاربرد اتصال در ساختار ها و پوششهای محافظ تکیه دارند. تکنیک های حرارتی نامزدهای مناسبی برای تشخیص شکستگی، تورق و جای خالی در لایه های نازک صفحات وجهی نازک لانه زنبوری و پوششهای محافظ می باشد، همچنانکه ضخامت نمونه افزایش می یابد بازرسی حرارتی کمتر مؤثر بوده که این امر به علت بزرگتر شدن عمق محتمل عیب و نقص می باشد. بازرسی حرارتی هنگامی که با ساختارای فلزی متصل سروکار داریم مانند آلومینیوم با چسب متصل شده مشکل است.

گرمایش تابشی آلومینیوم تا حدودی ناکارآمد است. زیرا جذب سطحی کم بوده و سیگنال حراری- نشری بعلت قابلیت نشر پائین کم است.

به همین دلایل و همچنین برای دوری از نویز انعکاسی، قطعات آلومینیومی معمولاً قبل از بازرسی حرارتی به رنگ سیاه در می آورند، بعلاوه نفوذ حرارتی بالا بالای آلومینیوم مستلزم تزریق حرارتی با توان بالا است( قبل از اینکه همسان شدگی حرارتی داخل ساختار برقرار گردد) که بتواند الگوی حرارتی مرئی تولید کند. با این وجود، محاسبه ساختارهای حرارتی آلومینیوم چسبیده در اقدام سریع بوسیله بازرسی حرارتی بویژه برای کاربردهای درون خطی جذاب است.

دو مثال زیر بازرسی حرارتی آلومینیوم چسبیده را بعد از رنگکاری سیاه بیان می کند. مثال 1: بازرسی حرارتی ورقه های آلومینیوم چسبیده شکل 7 شناسایی به وسیله پیکربندی عبوری راازورقه های


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره لایه محافظ هواپیما
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد