تاریخچه حبوبات
üحبوبات به عنوان یکی از مهمترین منابع گیاهی غنی از پروتئین بعد از غلات دومین منبع غذایی انسان به شمار می رود (پارسا و باقری، 1387).
üدانه حبوبات با داشتن 32-18 درصد پروتئین نقش مهمی را در تامین مواد پروتئینی مورد نیاز انسان دارد.
üدر بین حبوبات از نظر ارزش اقتصادی و سطح زیر کشت مقام اول متعلق به لوبیا است (کوچکی و بنایان اول، 1372).
خصوصیات گیاهشناسی
لوبیا با نام علمی Phaseolus vulgaris و نامهای انگلیسی Bean ، dry bean، Common Bean، از تیره Fabaceae است که 22=n2 کروموزوم دارد.
با توجه به تنوع ژنتیکی زیاد لوبیا در آمریکای مرکزی و جنوب مکزیک، این منطقه به عنوان مبدا پیدایش لوبیا در نظر گرفته شده است (دری و همکاران،1387).
فهرست
مقدمه
تاریخچه حبوبات
خصوصیات گیاهشناسی
بررسی منابع
مواد و روش ها
مشخصات خاک محل آزمایش
عملیات زراعی
آماده سازی زمین وکاشت
مشخصات لوبیا چیتی محلی خمین
نتایج وبحث
تجزیه واریانس صفات مورد آزمون
این فایل به صورت پاورپوینت و در 21 صفحه ارائه شده است.
دانلود پاورپوینت اثر استفاده از عناصر کم مصرف بر خصوصیات تغذیه ای دانه در لوبیا