
فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:24صفحه
کشورهای در سالهای اخیر تغییر موقعیت ژاپن را آغاز کردند ، خصوصاً ایالت متحده و کره شمالی قوه محرکی بودند . تقریباً همه ساله صنایع سوریمی ایالت متحده که در سال 1986 به کمک تکنولوژی ژاپن تأسیس شده بود ، از نظر اندازه دو برابر می گردد. ( با ظرفیت بیشتر از 140000 تن سوریمی در سال 1989 ).
صنعت سوریم کره شمالی با دست مایه ین بالای ژاپن شروع به جانشینی ژاپن در بازارهای اصلی صادرات اروپا و آمریکا شمالی کرد .
سوریمی تایلند و نیوزلند رشد ظرفیت قابل ملاحظه را نشان می داد. سر انجام ژاپن مجبور به ارتباط با سایر کشورهای اروپایی شد ( کشورهایی همچون فرانسه، انگلیس، شوروی آمریکای لاتین که صنایع سوریم توسعه یافته دارند )
سوریمی
سوریمی یک ماده پروتئنی سفید ؛ فاقد مزه و بو با ارزش تغذیه ای عالی ( مطابق جدول 1) می باشد که غنی از پروتئین بوده و دارای چربی و کلسترول کمی است .
تحقیق درباره ماده غذایی سوریمی