سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله چگونگی کاهش اضطراب سوادآموزان هنگام بازدید راهنمایی تعلیماتی

اختصاصی از سورنا فایل مقاله چگونگی کاهش اضطراب سوادآموزان هنگام بازدید راهنمایی تعلیماتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 33

 

چکیده :

این پژوهش تحت عنوان «چگونگی کاهش اضطراب سوادآموزان هنگام بازدید راهنمایی تعلیماتی» ؛ در مرکز یادگیری محلی شهید ادیبی شهرستان دزفول انجام گرفت. هدف اصلی آن شناسایی علل و عوامل اضطراب سوادآموزان در هنگام بازدید راهنمای تعلیماتی و برطرف کردن و یا کاهش این علل و عوامل بوده است. اقدام صورت گرفته که عبارت از ، تغییر در نگرش در رفتار آمزشیار و سوادآموز نسبت به راهنمایی تعلیماتی اثربخش کردن بازدید در زمینه بهبود کیفیت تدریس بود، باعث گردید تا پژوهش گر به اهداف گفته شده دست یابد . در جریان پژوهش مشخص شد که توجه به اصول و فنون بازدید و تغییر نگرش آموزشیار و سوادآموزان نسبت به بازدید و اجرای آن در کلاس ها تأثیر شگرفی در نگرش های عاطفی سوادآموزان ، نتایج بازدید و حتی خود پندارة راهنمای تعلیماتی نسبت بر فعالیت شغلی و ویژگی های شخصیت خود بر جا می گذارد.

مقدمه

مسئله مبارزه با بی سوادی و گسترش آموزش بزرگسالان از مسائل عمده ای است که مورد توجه کشورهای مختلف جهان قرار گرفته است. و به دلیل ارتباط و همبستگی رشد اخلاقی ، فرهنگی و اقتصادی هر جامعه با افزایش تعداد بی سوادان، سرمایه گذاری در این زمینه و تلاش برای مبارزه با بی سوادی و ریشه کن کردن آن در هر جامعه بویژه در جامعه اسلامی یک ضرورت اجتماعی ، اخلاقی و انسانی و الهی است. که پس از پیروزی انقلاب اسلامی بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی با درک عمیق از مشکلاتی که بر اثر بی سوادی مردم در جامعه بروز ظهور می یابد.، طی فرمانی موضوع بسیج سوادآموزی را صادر کرد و در هفتم دی ماه سال 1358 سازمان نهضت سوادآموزی با هدف باسواد کردن خیل عظیم بی سوادان کشور تشکیل شد. حضرت امام(ره) به منظور تقویت برنامه سوادآموزی حجة الاسلام والمسلمین قرائتی را به عنوان نماینده خویش در این سازمان منصوب نمود مهم ترین هدف های نهضت سوادآموزی عبارتند از: آموزش خواندن و نوشتن ، یادگیری شکل نوشتاری و شفاهی زبان و درک پیام های کتبی و شفاهی ، شناخت فرهنگ ملی و محلی ، درک اهمیت اتحاد و همبستگی ، دریافت اهمیت بهداشت و تنظیم خانواده و تغذیه مطلوب تر. برای رسیدن به این هدف ها بررسی وضعیت سواد و عواملی که در حیطه ی کار سوادآموزی درگیر می باشند و مبارزه با موانع و مسائل و مشکلات موجود بر سر راه آموزش در کشور، استان و شهرستان از اهمیت خاصی برخوردار است ، چرا که بدون توجه به آن امکان دست یابی به یک حرکت مفید و ثمربخش غیر ممکن است. امروزه نظارت و راهنمایی بخش حیاتی از مدیریت هر سازمانی است. کاربرد آگاهانه نظارت با سازمان و تمامیت آن پیوند جدایی ناپذیری دارد. ضرورت امر نظارت در مدیریت سازمانی آن گاه قابل تشخیص خواهد بود که مسئولیت اساسی هر مدیری را در نهایت حفظ موجودیت سازمان بدانیم . در مقام مقایسه با سایر سازمان ها آموزش و پرورش به عنوان یک سازمان پیشرفته و پیچیده برای حفظ و مداومت فعالیت های آموزشی به راهنمایی و نظارت اثربخش نیاز دارد. امّا چطور و چگونه؟

در همین راستا در نهضت سوادآموزی شهرستان دزفول مرکز یادگیری محلی شهید ادیبی در صدد بر آمدیم تا دلایل ایجاد اضطراب سوادآموزان هنگام بازدید راهنمای تعلیماتی را (به عنوان یک هدایت گرو مدیر) در بعد نظارتی مورد بررسی قرار دهیم. علت انتخاب این موضوع به این دلیل است که امروزه فشارزاهای روانی مانند اضطراب که در محیط آموزشی ما وجود دارد به گونه ای است که باعث خلل در بهداشت روانی فرد و در نتیجه کاهش کیفیت آموزش آن ها می شود. و با توجه با این که سوادآموزان ما در معرض چنین خطری هستند لذا ما در این پژوهش سعی داریم که تا با یاری خداوند این عوامل را شناسایی و با کاهش آن ها به بهبود آموزش بپردازیم و سلامت روانی سوادآموزان را تأمین نماییم. ان شاءا...

بیان مسئله (توصیف وضعیت موجود)

این پژوهش به بررسی علل و عوامل ایجاد اضطراب سوادآموزان هنگام بازدید راهنمایی تعلیماتی و راه های کاهش و یا برطرف کردن آن می پردازد.

اضطراب به عنوان یک پدیده متداول و مهم آموزشی رابطه تنگاتنگی با عملکرد و پیشرفت تحصیلی سواد آموزان دارد این پدیده مهم شناختی – هیجانی که نقش بسزایی در عملکرد تحصیلی سواد آموزان ایفا می کند. چند دهه است که مورد توجه روانشناسان قرار گرفته است.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله چگونگی کاهش اضطراب سوادآموزان هنگام بازدید راهنمایی تعلیماتی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد