سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اختلال استرس پس از ضربه

اختصاصی از سورنا فایل اختلال استرس پس از ضربه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 32

 

اختلال استرس پس از ضربه :

اخیراً تشخیص داده شده است در حالیکه نو روزهای ضربه ای بوسیله پاسخهای اضطرابی که به برخی از اشکال موقعیتی علی شرطی شده اند ، در تعدادی از موارد نشانه های پریشان کنده دیگر ی اشکار می شوند که حتی در فقدان محرک های شرطی شده ویژه حاضر می شوند . به این چنین مواردی اختلال استرس پس از 1ضربه اطلاق می شود . از میان نشانه های اضافی به این چنین مواردی اختلال استرس پس از ضربه اطلاق میشود . از میان نشانه های اضافی که در DSmIII ( 1987 ) اشاره شده است بعضی از معمولی ترین آنها آورده شده است :

1 ) یادآوری های غیر منتظره یا وقایع ناراحت کننده

2 ) حس بازگشت واقعه ناراحت کننده

3 ) بیخوابی Insomnia

4 ) بازگشت رویاهای پریشان کننده در ارتباط با وقایع ناراحت کننده .

5 ) تحریک پذیری مزمن

6 ) پاسخ تکانه ای ( ناگهانی ) افراطی

7 ) احساس جدائی از دیگران

اضطراب شغلی

مقدمه :

تقریباً همه ما بخشی اعظم زندگی خود رلا در محیط های سازمانی سپری می کنیم ، ممکن است مشاغل تمام وقت یا پاره وقت داشته باشیم ممکن است کارگرانی داوطلب باشیم یا تنها بخشی از سال را به کار بپردازیم . بیش از 80 درصد جمعیت ملی در طول حیات خود ، در گونه های سازمان بکار اشتغال دارند و بدینسان یک دلیل مهم برای مطالعه در سازمان ها این است که کار تجربه ای است ، که اکثریت ما آن را کسب می کنیم لیکن یک دلیل دیگر و شاید به همان اندازه مهم این است که جامعه ما شدیداً به عملکرد اثربخش و کارآمد سازمان های خود متکی است ، ما سخت به هم وابسته ایم و شکست در یک بخش اقتصادی یا سازمان بزرگ می تواند پیامدهای جدی برای دیگر بخش های کشور یا سازمان به دنبال داشته باشد بنابراین ضرورت دارد که از یک نیروی کار بسیار برانگیخته برخوردار باشیم . علاوه بر این دلایل عملی چندی نیز وجود داردکه سازمان ها را محیطی عالی برای مطالعه در مورد کنش پرسنل هموار می سازد .

با اینکه سازمان ها اندازه ها، مکانها ، اهداف بسیار متفاوت دارند عناصر مشترکی هم در آنها به چشم می خورد .

اولاً : اعضای سازمان با مقاسد یا اهداف مشترکی به هم پیوسته اند . اهداف و مقاصد بخش عمده ای از حیات سازمانی را تشکیل می دهند .

ثانیاً : مجموعه نسبتاً محدود لیکن مورد توافق از پاداش ها ( تقویتها ) وجود دارد که برانگیختن مردم مورد استفاده قرار می گیرند .

این پاداشها مشتمل اند بر مشوق ها مشترکاً داراهستند ساختار سلسله مراتبی آنهاست .

برخی از افراد در سازمان مناصب بلند تری از دیگران دارند ، برخی از مردم رهبرند و عده ای دنباله رو و سرانجام اغلب سازمانها افراد را به کار می گمارند این افراد تکالیف مورد تفاوقی دارند که مرزهای فعالیت ی مربوط به کار آنان را کمابیش تعریف می کند .

بدسن سان در محیط های سازمانی به آسانی میتوان هم از نیازها از شیوه های انتخاب رفتا ، تحلیل بعمل آورد .

وسیله و ابزار سنتی برانگیختگی ، بنظر برخی از مدیران عبارت است از کاربرد بخردانه یا ( نابخردانه ) اضطراب و بنظر دیگران کاربرد الگوی انسان منطقی اقتصادی و در نظر عده ای استعمال هر دو اینهاست .

در میحط های سازمانی روابط بین افراد و ضوابط و مقررات مشخص باعث می گردد که یک سیستم کاملاً آمرانه حکم فرما گردد و سطوح مختلف شغلی هر کدام به فراخور روحیات پرسنل مستقر در انها تغییراتی را موجب می گردد دغدغه های کاری در ایجاد روابط بین پرسنل و انجام پاره ای از فرامین تأثیر گذار خواهد بود . بی شک افراد در سازمان دارای شخصیت های گوناگون هستند و تفاوت های فردی باعث می گردد که بعضی استرس های ایجاد شده ، دارای سوحی مختلف باشد .

اضطراب نقش کلیدی را در انجام بعضی کارها داراست که گاهی مغرب بوده و آشفتگی را در سازمان بوجود می آورد

وسیله و ابزار سنتی برانگیختن کارگران ، بنظر برخی از مدیران عبارت است از کاربرد بخردانه با ( نابخردانه ) اضطراب و بنظر دیگران کاربرد الگوی انسان منطقی اقتصادی و در نظر عده ای استعمال هر دو اینهاست .

در محیط های سازمانی روابط بین افراد و ضوابط و مقررات مشخص باعث می گردد که یک سستم کاملاً آمرانه حکم فرما گردد و سطوح مختلف شغلی هر کدام به فراخور روحیات پرسنل مستقر در آنها تغییراتی را موجب می گردد دغدغه های کاری در ایجاد روابط بین پرسنل و انجام پاره ای از فرامین تأثیر گذار خواهد بود . بی شک افراد در سازمان دارای شخصیت های گوناگون هستند و تفاوت های فردی باعث می گردد که بعضی استرس های ایجاد شده ، دارای سطوحی مختلف باشد .


دانلود با لینک مستقیم


اختلال استرس پس از ضربه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد