توجه: لینک دانلود و خرید در پایین و زیر این مطلب قرار دارد
توجه: این فایل میتواند هم به عنوان تحقیق و هم به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرد
(قابل ویرایش و اماده پرینت)Wordفرمت :
فونت:roya
سایز:حداکثر و معمول _24
تعداد صفحات:6
این فایل به شرح نکاتی پیرامون تغذیه ی سالم و نیز و نکاتی جهت بهداشت مواد غذایی و دوری انها از گزند میکروب ها بیان میدارد که این موارد شامل نکاتی مبنی بر روش نگهداری و شست وشو و نیز نحوهی طبخ انها می باشد علاوه بر این نگاهی بر ارزش غذایی مواد غذایی مختلف دارد
چکیده:
تغذیه صحیح یکی از عوامل مهم حیاتی در تأمین سلامت و بهداشت هر شخص ، خانواده یا جامعه است . با استفاده از غذای لازم و
کافی ، جنبش و ح یات ، کارآیی و فعالیت ، رضایت خاطر ، نشاط زندگی و قدرت مبارزه با مشکلات در انسان تأمین می شود ، به علاوه
سلامت و بهداشت سن های بعدی نیز تضمین و افزون می گردد . گر چه ظرفیت تفکر و اندیشه صحیح و توانایی و قدرت عضلانی تا حدی
امری توارثی است ولی نوع تغذیه برروی سازندگی و حفظ و پرورش آنها تأثیر غیر قابل تردیدی دارد . نوع تغذیه هر ملّتی ارزش و مفهوم وضع
اقتصادی و سیاسی و بین المللی افراد و اهالی آن جامعه را مشخص می سازد.
تحقیق و مقاله ای در مورد بهداشت در تغذیه