فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 33 صفحه
شمار جرایم بهداشتی, درمانی و دارویی در قوانین جزایی ایران بسیار زیاداست و به همین دلیل بررسی تفصیلی همه جرایم از حوصله این نوشتار خارجاست. ما در این مقاله به بررسی مهمترین مصادیق جرایم بهداشتی, درمانی ودارویی میپردازیم. مطالب این مقاله به تبعیت از گوناگونی جرایم مورد بحث, بهسه بخش تقسیم میشود:
بخش نخست:
مصادیق جرایم بهداشتی
در شمارههای پیشین در باره مفهوم بهداشت, مطالبی را بیان کردیم و گفتیم کهبهداشت عبارت است از کنترل عواملی که تندرستی انسان را در معرض خطر قرارمیدهد این عوامل ممکن است در محیط زندگی یا کار وجود داشته باشد که در اینصورت اصطلاح «بهداشت محیط» بیان کنند ه کنترل عوامل محیطی مزبور برایتامین تندرستی انسان است.
همچنین ممکن است در روند تهیه, تولید, نگهداری و توزیع و فروش موادخوردنی آشامیدنی و آرایشی بهداشتی عواملی وجود داشته باشد که سلامتی وتندرستی انسان را در معرض تهدید قرار دهد. در همه موارد فوق, همواره تلاشهمه دستاندرکاران امور بهداشت و نیز قانونگذار ان آن است که ضوابط و مقرراتیرا وضع نمایند که عوامل تهدید کننده سلامتی و بهداشت جامعه را کنترل نموده,سلامت و بهداشت عمومی را تامین نماید. حال با عنایت به اینکه قانونگذار درقانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی درمانی مصوب 1367, تعزیرات تولید,توزیع و فرو ش مواد خوردنی, آشامیدنی, آرایشی و بهداشتی را در یک فصل جدابیان کرده است لذا ما نیز ابتدا گفتار اول از این مبحث را به بیان جرایم مربوط بهتهیه, تولید, توزیع و فروش این مواد اختصاص میدهیم و سپس به دلیل اهمیتبسزای جرایم بهداشتی گفتار دوم از این مبحث ج رایم مربوط به بهداشت محیط وبهداشت عمومی را بررسی میکنیم.
تحقیق درباره بررسی مصادیق جرایم بهداشتی درمانی و دارویی در حقوق جزای ایران