سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش تخصصی کنترل بیش فعالی دانش آموزان(ویژه آموزگار مدرسه استثنایی)

اختصاصی از سورنا فایل دانلود گزارش تخصصی کنترل بیش فعالی دانش آموزان(ویژه آموزگار مدرسه استثنایی) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش تخصصی کنترل بیش فعالی دانش آموزان(ویژه آموزگار مدرسه استثنایی)


دانلود گزارش تخصصی کنترل بیش فعالی دانش آموزان(ویژه آموزگار مدرسه استثنایی)

 

 

 

 

 

 

 

دانلود گزارش تخصصی کنترل بیش فعالی دانش آموزان

 

فرمت فایل (word) و قابل ویرایش 

تعداد صفحات25صفحه

قیمت 2500 تومان

قسمتی از مجموعه

(ویژه آموزگار مدرسه استثنایی)

چکیده

کودکان بیش فعال – همان گونه که از این عنوان برمی آید- بسیار پرتحرک اند و نمی توانند یک جا آرام بنشینند. آنها اضافه بر ناآرامی بسیار زیاد، نوعی اضطرار و اجبار برای خرابکاری نیز دارند. آنان اشیا را می شکنند یا پرتاب می کنند. همچنین کنجکاوی بسیار از خود نشان می دهند و نه تنها اسباب بازیهایشان را خراب می کنند، بلکه اشیاء و وسایل منزل را نیز دستکاری و خراب می کنند. کارهای خطرناک را دوست دارند وابدا احساس خطر نمی کنند. بنابراین رفتارهایی بی مهابا از آنها سرمی زند. برخی از بزرگسالان آنها را افرادی بی باک و شجاع تصور می کنند؛ در حالی که این رفتارهای بی مهابا نشانگر این واقعیت است که احساس خطر واقعی - که یک احساس طبیعی است و بایستی در کودکان وجود داشته باشد - در این بچه ها وجود ندارد. بازی های خطرناک - از جمله بازی با کبریت - و علاقه به وسایلی چون کارد و چاقو نشانه های دیگری از گرایشها و رفتارهای غیرطبیعی این بچه هاست.

کودکان بیش فعال در مورد کارها و اشیایی که به طور طبیعی باید در برابر آنها احساس خطر کنند، خطری احساس نمیکنند؛ و اختلالات سلوک در این کودکان بعضا دیده می شود؛مثلا بعضی از آنها رفتارهای پرخاشگرانه دارند یا برای آسیب رساندن به دیگران آنان را تهدید می کنند. ممکن است به حیوانات نیز صدمه بزنند. بعضی دیگر در اعمالی چون سرقت و تقلب و به طور کلی کارهایی که تخلف از قوانین ومقررات محسوب می شود شرکت می کنند..اینجانب آموزگار کودکان استثنایی... سال سابقه کار در آموزش و پرورش دارم .و هم اکنون در مقطع آموزشگاه استثنایی مشغول به خدمت هستم. در این آموزشگاه با دانش آموزی به نام زهرا برخورد کردم که از مشکل بیش فعالی و کمبود توجه رنج می برد بنابر این تصمیم گرفتم در رابطه با این موضوع به تحقیق و پژوهش بپردازم:

بیان مسئله

افت درسی و عدم پیشرفت تحصیلی، آینده شغلی این کودکان را تحت تأثیر قرار می دهد، همیشه ممکن است کارهای زیادی را شروع کنند، اما نیمه تمام رها کنند، در نتیجه طرح های ناتمام در بین کارهای آنها زیاد دیده می شود، فراموشکار هستند و به قرارهای کاری خود دیر می رسند و از دید دیگران اینها افرادی بدقول هستند. امکان ابتلای به اضطراب، افسردگی، اختلال سلوک، اختلال ایذایی مقابله ای، ، پرخاشگری و سایر اختلالات رفتاری در کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی ـ کم توجهی در صورت عدم مداخله مناسب زیاد است.رعایت نکردن نوبت، عدم رعایت قوانین بازی، عدم پیروی از دستورات، بر هم زدن نظم و رفتارهای تکانشی در این کودکان باعث می شود که ارتباط آنها با همسالان، والدین و بزرگ ترها تحت الشعاع قرار گیرد. آنها از جمع دوستان خود طرد می شوند و پیامهای منفی که مرتب از پیرامون خود دریافت می کنند، اعتماد به نفس این کودکان را لطمه می زند و آنها را مستعد افسردگی و اضطراب می کند. چه راه حلهایی را برای درمان کودکان بیش فعال پیشنهاد می کنید؟بنا به دلایل فوق و دلایل بی شمار دیگر، اختلال بیش فعالی ـ کم توجهی باید درمان شود هدف از درمان کاهش علایم این بیماری است تا حدی که کودک آشفتگی کمتری را در زندگی روزمره خود متحمل گردد و عملکرد تحصیلی و ارتباطی کودک بهبود یابد. درمان این وضعیت بیشتر بر اختلالات رفتاری همراه با بیش فعالی ـ کم توجهی موثرند و شامل درمان های شناختی، رفتاری و آموزش والدین می باشند

فهرست مطالب

چکیده 4

مقدمه 5

بیان مسئله 6

ارزیابی از وضع موجود 7

اهداف گزارش : 7

هدف اختصاصی : 7..

اهداف جزئی : 7

مقایسه با شاخص : 7

جمع آوری اطلاعات 8

الف)مشاهده رفتارها وبررسی عملکرد دانش آموزدرمدت معین: 8

ب)مطالعه پرونده تحصیلی دانش آموز: 8

ج)پرس وجو از همکاران: 8

تجزیه وتحلیل وتغییرداده ها 9

بررسی راه حل های موجود وانتخاب راه حل جدید 9

اجرای طرح جدید و نظارت بر آن .. 10

ارزیابی بعد از احرای طرح 11

نقاط قوت اجرای طرح 12

تجدید نظر و ارائه نتایج 13

نقاط ضعف طرح . 13

اختلال بیش فعالی کودکان 14

علل ایجاد اختلال بیش فعالی - کم توجهی 17

صدمات و اختلال مغزی و تفاوت های ساختاری 17

به هم خوردن توازن شیمیایی - عصبی 18

پیشنهادات 19

روش های درمانADHD 22…..

روان درمانی 22

درمان تکنولوژیک( نوروفیدبک) 23

نکات مورد توجه برای والدین کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه -بیش فعالی(ADHD) 23

چند پیشنهاد برای معلمان و مدرسه 25

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش تخصصی کنترل بیش فعالی دانش آموزان(ویژه آموزگار مدرسه استثنایی)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد