سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره ترانسفورماتور

اختصاصی از سورنا فایل مقاله درباره ترانسفورماتور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره ترانسفورماتور


مقاله درباره ترانسفورماتور

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:10

انقلاب تکنولوژیکی که تمدن بشری را درصد سال گذشته شکل بخشیده، بر مبنای پیشرفتهای بنیادین در امر ارتباطات، ترابری و نیروی برق استوار گردیده است. دست آوردهای مخترعان در زمینه ارتباطات و ترابری (تلفن، تلویزیون، اتومبیل، هواپیما و ...) اکنون چهره های ثابت. ماندگار و آشنای زندگی امروزی ما هستند. اما اختراعی که حضور آنی نیروی برق را در همه جا تضمین کرد. از جانب کسانی که این اختراع بر تمامی زندگی آنان تاثیر گذارده نا شناخته مانده است. این اختراع، ترانسفورماتور است.

وسیله ای بدون حرکت، کاملاً بی صدا و نوعاً نهان شده در زیر زمینها و یا جا سازی شده دور از انظار مصرف کنندگان. ترانسفور ماتور اسباب هنرمندانه ای است که در پایان قرن نوزدهم تکامل یافته و یکی از اجزای اساسی سیستم های مدرن نیروی برق است. به بیان ساده ترانسفور ماتور می تواند الکتریسیته ای با شدت جریان کم ولتاژ بالا را به الکتریسیته ای با شدت جریان بالا و ولتاژ کم و بالعکس تبدیل نموده و این عمل را تقریباً بدون هیچگونه اتلاف انرژی، انجام دهد. اهمیت این تبدیل از آنجاست که نیروی برق در ولتاژهای بالا با بیشترین کارآئی منتقل می شود. اما در ولتاژهای کم به بهترین وجه تولید و مصرف میشود.

اگر ترانسفور ماتورها نبودند باید فاصله میان ژنراتورها (مولدهای برق) و مراکز مصرف به حداقل می رسید و در این صورت بسیاری از خانه ها و صنایع به نیروگاههائی از آن خود، نیاز می داشتند ترانسفور ماتورها در کاربردهای متعدد خود طیفی را در بر می گیرند که مجموعه هائی با ابعاد کوچک تا دستگاههای غول پیکری به وزن صداها تن را شامل میشوند. ترانسفور ماتور این امکان را بوجود می آورد که نیروگاه برق در محلی ساخته شود که از لحاظ اقتصادی مناسب می باشد، یعنی در محلی که انرژی اولیه وجود دارد و سپس نیروی تولیدی برق بوسیله خطوط انتقال نیرو به محلهای مصرف که معمولاً چند صد کیلومتر تا چند هزار کیلومتر دروازه محل نیروگاه برق می باشند.

انتقال یابد. در این مسیر انتقال چندین بار از ترانسفور ماتور استفاده میشود. صنعت ترانسفور ماتور سازی با وجود اینکه به لحاظ تکنولوژیک در سطح بالائی قرار دارد، جزء صنایع اشتغال زا محسوب میگردد. خطوط مختلف تولید آن اکثراً نیاز به کارگران متخصص دارد و کمتر حالت اتوماتیک را دارا می باشد. لذا ارزش افزوده این صنعت بالا بوده و به حدود 50 درصد ارزش ترانسفور ماتور می رسد. بهمین دلیل بسیاری از کشورها بمنظور رعایت سرفه و صلاح بیشتر به احداث کارخانجات ترانسفور سازی اهتمام می ورزند.

 

شرکت ایران ترانسفو:

شرکت ایران ترانسفو در سال 1345 به ابتکار وزارت نیرو جهت تولید ترانسفور ماتورهای مورد نیاز شبکه های توزیع برق کشور تاسیس گردید و کارخانه ایران ترانسفور واقع در شهر ری در زمینی به مساحت 54 هزار متر مربع و ظرفیت اسمی، 1500 مگاولت آمپر برای ساخت ترانسهای 25 الی 2000 کیلو ولت آمپر در ولتاژ های 11، 20، 33 کیلو ولت از سال 1347 و کارخانجات ایران ترانسفو زنجان در زمینی به مساحت یک میلیون متر مربع و ظرفیت 3500 مگاولت آمپر مشتمل بر کارخانه توزیع (مشابه کارخانه وی با ظرفیت 1000 مگاولت آمپر) و کارخانه قدرت (به ظرفیت 2500 مگاولت آمپر) برای ساخت ترانسهای فوق توزیع (قدرت) در ولتازهای 63 و 132 کیلو ولت و با قدرتهای 2 الی 30 مگا ولت آمپر به ترتیب در سالهای 1358 و 1360 مورد بهره برداری قرار گرفت.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره ترانسفورماتور
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد