سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پنیر پیتزا

اختصاصی از سورنا فایل پنیر پیتزا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پنیر پیتزا


پنیر پیتزا

فرمت فایل:word

تعداد صفحات:7 صفحه

طرز تهیه پنیر پیتزا                  

 

در صورت لزوم چربی شیر را می توان به وسیلۀ تفکیک کنندۀ  مکانیکی به 3 درصد چربی شیر تنظیم کرد. شیر استاندارد شده را در 6/161 درجۀ فارنهایت (72 درجۀ سانتیگراد) به مدت 16 ثانیه پاستوریزه می کنند، سپس شیر را تا 90 درجۀ فارنهایت (2/32 درجۀ سانتیگراد) خنک  کرده، به وسیلۀ پمپ به تانک پنیرسازی منتقل می کنند.

 

آماده ساختن شیر                  

 

یک درصد مایۀ ترش لاکتوباسیلوس بولگاریکوس به شیر گرم افزوده، بلافاصله حدود 7 اونس (200 گرم) خمیر مایۀ پنیر یا 80 میلی لیتر عصارۀ مایه پنیر قدرت واحد به هر 1000 پوند شیر اضافه می  کنند. مایه پنیر اندازه گیری شده قبل از اضافه کردن به نسبت 40:1 با آب لوله کشی رقیق می گردد. خمیرمایه به محصول نهائی پنیر رایحه ای می دهد که تقریباً مشابه پنیر پروولونی است. شیر را به مدت 5 دقیقه بهم زده، سپس روی تانک پنیرسازی را می پوشانند.

 


دانلود با لینک مستقیم


پنیر پیتزا
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد