سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تاریخچه زمین

اختصاصی از سورنا فایل تاریخچه زمین دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 7

 

تعطیل های عیدنوروزرادرکتاب علوم بخش تاریخچه ی زمین جمع اوری کرده و نوشته ام .زمین شناسان با استفاده ازاثاری که درسنگها وجود دارد اطلاعات زیادی درباره ی گذشته ی زمین جمع اوری می کنند.

ان ها با مطالعه ی سنگ های رسوبی درباره ی اب وهوای گذشته ی زمین محل دریاهاوخشکیهاونوع گیاهان وجانورانی که زمانی روی زمین زندگی می کرده وامروزه از بین رفته اند اطلاعاتی به دست اورده اند.

سرگذشت زمین

مطالعه درباره ی گذشته ی زمین بسیار شبیه به مطالعه در تاریخ ملت هاست.کسی که می خواهدتاریخ تمدن هاوملت ها را مطالعه کند باید شواهد زیادی درباره ی حوادث

گذشته جمع اوری کند.در مطالعه ی تاریخچه ی زمین نیز دانشمندان بایدنظیرهمان کار را انجام بدهند.بیش تر این شواهد از لایه های سنگهای رسوبی و فسیل های درون انها بدست می اید.سنگ های رسوبی معمولا به صورت موازی در روی هم انباشته می شوند و مانند ورق های کتاب اند .در یک سری لایه از جنس سنگ های رسوبی اصولا به لایه های زیرین قدیمی تر از لایه های بالایی هستند اما در صورتی که سنگ های چین خورده باشند نمی توانیم اصل بالا را درست بدانیم و برای تعیین وضعیت گذشته ی انها باید به دنبال شواهد دیگری بگردیم .

فسیل:درگذشته جانداران فراوانی بر روی زمین زندگی می کردند.برخی از ان ها در زمان ما وجود ندارد.

فسیل یعنی به اثاری که در جانداران بسیارقدیمی در سنگها باقیمانده است فسیل/سنگواره/می گویند.

از میان جانداران گذشته فقط تعداد بسیار کمی به صورت فسیل درامده اند جاندارانی که دارای اعضای نرم و فاقداسکلت سخت داخلی یا خارخی بوده اند در برابر عوامل مخرب طبیعی مقاومتی نداشته وپس از مرگ درمجاورت هوا یا زیر اب تجزیه می گردیده یا خوراک جانداران دیگرشده وبدون ان که ازخوداثری به جای گذارند از بین رفته اند .

در میان جانداران گذشته ی زمین انهایی که دارای اعضای سخت مانند استخان دندان صدف کیتین یا بافت چوبی

می باشند .امکان فسیل شدنشان وجود داشته است.این جانداران باید بلا فاصله پس از مرگ در محلی قرار گیرند تا در معرض تجزیه و فسادقرارنگیرند.

مکان هایی برای فسیل شدن

برای فسیل شدن محیط های رسوبی مانند دریا ها ودریاچه ها مناسب تر از سایر مناطق اند .

در این مناطق رسوب گذاری شدیداست وبقایای جانداران به وسیله ی روسوبات بهتر مدفومن وپوشیده می شود .

هم چنین این مناطق -به علت شرایط منا سب حیات جانداران متنوعی داردکه تعدادشان نیز زیاد است.به همین علت در ان جا امکان فسیل شدن بیشتر فراهم می شود .

در خشکی ها نیز گاهی فسیل به وجود می اید ولی تعداد ان ها نسبت فسیل هایی که در دریا ها تشکیل شده اند بسیار ناچیز است. یخچال غار طوفان های شن و ماسه شیره های گیاهی مواد نفتی وخاکستر های اتش فشانی شرایطی را به وجود می اورند که جانوران یا گیاهان قبل از فساد وتجزیه همه یا قسمتی از جسد ان ها سالم بماند.

استفاده از فسیل ها.

برخی از فسیل هامانندزغال سنگ ونفت –که به ان ها سوخت های فسیلی هم گفته میشود-به طور مستقیم درتامین انرژی وبرخی موادکاربرده فراوان دارد .از سایر فسیل ها نیز برای تعیین محل بعضی از مواد معدنی استفاده میگردد.فسیل ها در تشخیص اب هوای گذشته نیز قابل استفاده اند.

به کمک فسیل ها می توان اطلاعاتی درباره ی خشکی ها –دریا ها- دریاچه ها-بیابان ها...به دست اورد


دانلود با لینک مستقیم


تاریخچه زمین
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد