سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد گزارش کارورزی طراحی سایت با نرم افزار FrontPage

اختصاصی از سورنا فایل مقاله در مورد گزارش کارورزی طراحی سایت با نرم افزار FrontPage دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 38

 

گزارش کارورزی طراحی سایت با نرم افزار FrontPage

من درقسمت کارشناسی و ارزشیابی تحصیلی یک نمونه وب سایت با کمک FrontPage طراحی کردم که در قسمت کار با جدولها و قسمتهای دیگر توانستم چیزهایی یاد بگیرم برای ایجاد جدول از منوی table گزینه ی insert و سپس table را انتخاب می کنیم . پنجره ای با عنوان insert table باز می شود که مختص طراحی و تغییرات جدول می باشد که شامل یکسری گزینه می باشد نظیر:

- قسمت Size : که شامل دو قسمت Rows و Columns می باشد . این گزینه تعیین کننده ی تعداد سطر و ستونهای جدول می باشد . گزینه ی Rows نشان دهنده ی تعداد سطر و گزینه ی Columns نشان دهنده ی تعداد ستون جدول می باشد . - قسمت Layout این قسمت شامل پنج گزینه می باشد که به شرح تک تک آنها می پردازیم : a) گزینه ی Alignment : برای تعیین نوع تراز جدول از این قسمت استفاده می شود . این گزینه شامل چهار عبارت زیر است : 1- Default: جدول را در حالت پیش فرض صفحه قرار می دهد . به عنوان مثال اگر پیش فرض تمام گزینه های صفحه یمان چپ چین باشد جدول را نیز در سمت چپ قرار می دهد .2- Left: جدول را در سمت چپ صفحه تراز می کند . 3- Right: جدول را در سمت راست صفحه تراز می کند . 4- Center: جدول را در قسمت وسط صفحه قرار می دهد .

b) گزینه ی Float : موقعیت متنی که بعد از جدول قرار می گیرد در این قسمت تعیین می شود . معنای لغوی کلمه ی Float شناور بودن است . با این توضیح که Float دارای اولویت نسبت به Alignment می باشد . پس بسته به نوع سلیقه متن بعد از جدول را راست ، چپ و یا وسط چین کنید . c) گزینه ی Specify width : تعیین طول و عرض جدول بصورت دستی در این قسمت امکانپذیر می باشد . in pixel تعیین کننده ی معیار اندازه با Pixel و in percent تعیین کننده ی معیار اندازه با درصد می باشد . d) گزینه ی Cell padding : معین کننده ی فاصله ی محتوا با کناره های سلول می باشد .

e) گزینه ی Cell Spacing : برای تعیین فاصله ی بین سلولها با یکدیگر از این گزینه استفاده می شود . f) گزینه ی Table Direction : متن درون جدول از چپ به راست قرار بگیرد یا از راست به چپ

همچنین ایجاد یک فرم برای ارسال اطلاعات به Data base ، ورود به یک قسمت و ... را یاد گرفتم .

برای فعال کردن Form ، از منوی Insert بر روی گزینه ی Form کلیک می کنیم و مجددا از منوی باز شده گزینه ی Form را فعال می کنیم

انواع Button : - ارسال اطلاعات - ایجاد یک فرم جدید ( Reset نمودن یک فرم ) - Normal که عملا کاری انجام نمی دهد و بایستی توسط کاربر دستور دهی شود . هنگامیکه از منوی Insert ، گزینه ی Form و زیر منوی Form را انتخاب کنیم فرمی نمایش داده می شود :اگر بر روی دکمه ی Submit کلیک کنیم به حالت Select‌در می آید . حال کلیک سمت راست ماوس را فشرده و گزینه ی Form Field Properties را انتخاب می نماییم .

• Form Field Properties در اینجا به شرح قسمتهای مختلف این گزینه می پردازم:- Name: ‌نام ، تعیین انتخاب نام Button در ارتباط با نوع عملیاتی که قرار است انجام شود.- Value : نامی که برای Button انتخاب می کنیم ( به عنوان مثال Submit )- Button Type : تعیین نوع Button - Tab Order : هنگام استفاده از کلید Tab اولویت فعال شدن Button مورد نظر چه زمانی باشد . - Button Direct : تعیین جهت توضیحات نوشته شده در روی Button ( چپ به راست ، راست به چپ ) Form واگر زیر منوی Form را انتخاب کنیم فرمی نمایش داده می شود :

اگر بر روی صفحه ی جاری در فضایی خالی خارج از جداول ، فریم ها و ... راست کلیک کنید از منوی باز شده گزینه ی Page Properties مشاهده می شود . این کاربرد فراوانی در Front-Page دارد . در ذیل به شرح گزینه های مختلف این قسمت می پردازیم :

• سربرگ General : - Location : این قسمت آدرسی که صفحه ی جاری در آن قرار گرفته است را نمایش می دهد .- Title : عنوان صفحه . - Page Description : این قسمت مربوط به توضیحاتی خاص در روی وب سایت است . همانطور که می دانیک کاربران اینترنت در صورتی که آدرس مشخصی از وب سایت مورد نظر نداشته باشند آنرا توسط موتورهای جستجو Search می کنند . توسط این قسمت می توان تا 250 کاراکتر توضیحاتی راجع به وب سایت نوشت تا در صورت جستجوی آن قسمت توسط کاربر ، دقت جستجو در مورد سایت مورد نظر بالا رود- Keywords : این قسمت مربوط به کلمات کلیدی در سایت است . در واقع تعیین می کنیم که کلمات کلیدی در وب سایت ما برای موتورهای جستجو کدام است . موتور جستجو روی این کلمات کلیدی هم عمل Search انجام می دهد . در اینجا می توان تعداد نامحدودی کلمه تعریف کرد . ضمن اینکه بایستی در فاصله ی بین کلمات از علامت کاما استفاده کرد . - Base Location : همانطور که از نامش پیداست آدرس پایه ی یک وب سایت می باشد . در واقع همان آدرس دامین سایت .- Default target frame : تعیین مسیر و آدرس باز شدن فریمها - Page Direction : تعیین طراز صفحه . همانطور که می دانیم طراز بندی صفحات بدو صورت می باشد . از راست به چپ و از چپ به راست . در این قسمت بسته به نوع زبان به کار برده شده در وب سایت تراز صفحه را تعیین می کنیم . - Background Sound : در صورتیکه بخواهیم زمینه ی وب سایت خود را صدا گذاری کنیم ، موزیک مربوطه را از مسیر مورد نظر انتخاب می کنیم . - Loop : برای تعیین تعداد دفعات تکرار موزیک در صفحه

• سر برگ Formatting : - Background : در صورتیکه بخواهیم از تصویری خاص در زمینه ی صفحه ی خود استفاده کنیم می توانیم این قسمت را فعال نماییم .


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد گزارش کارورزی طراحی سایت با نرم افزار FrontPage
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد