نوع فایل: ppt _ pptx
( قابلیت ویرایش )
قسمتی از محتوی متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 29 صفحه
بسم اللّه الرحمن الرحیم عنوان : کتابخانه ی مجلس 2 مجموعهها آنچه که اکنون کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی را بصورت یک گنجینه کم نظیر درآورده مجموعهای است از کتابها، نشریهها، اسناد و اشیایی که به تدریج اهدا و یا خریداری شده است.
3 این گنجینه، متشکل از اجزای ذیل است که در این قسمت به اجمال آنها را معرفی میکنیم: · کتابهای چاپی · گنجینه نسخ خطی · نشریات · مجموعههای اهدایی · اسناد تاریخی و ملی · اسناد و انتشارات سازمان ملل و مجامع بینالمللی وابسته · گزارشهای دولتی · میکروفیلم نسخ خطی و نشریات قدیمی · تصاویر دیجیتالی نسخ خطی و نشریات قدیمی · اشیاء موزهای شامل تابلوهای نقاشی، هدایای مقامات رسمی دیگر کشورها به روءسای مجلس شورای اسلامی 4 نیروی انسانی هنگامی که نخستین مدیر کتابخانه برگزیده شد، کتابخانه با یک مدیر، یک معاون و یک عضو آغاز به کار کرد و در مدت ریاست ایشان با اینکه تعداد کتابها فزونی گرفت ولی تشکیلات اداری کتابخانه آهنگی کند داشت و تعداد نیروی انسانی آن در سال 1316 به شش نفر رسید.
در طی سالهای 1316 ـ 1339 در ادامه روند توسعه و گسترش کتابخانه، تعداد کارمندان به سیزده تن رسید و به تدریج تا سال 1346 به شانزده نفر افزایش یافت.
طی سالهای 1354 تا 1353 به رغم گسترش کمی و کیفی کتابخانه، تعداد کارکنان به 13 نفر و سپس در سال 1354 به ده نفر تقلیل یافت.
از این پس، کتابخانه با 13 نفر اداره میشد.
5 بعدها تعداد کارکنان کتابخانه افزایش یافت؛ مخصوصاً پس از تصویب اساسنامه کتابخانه در مجلس شورای اسلامی، تعداد کارکنان در سال 1377 تا مرز 84 نفر رسید.
توسعه روزافزون کتابخانه و ایجاد بخشهای جدید و ضرورت تسهیل دسترسی محققان به منابع کتابخانه موجب شده که این تعداد تا کنون به 125 نفر برسد.
البته محققان و مصححان برجسته و نامدار کشور که در گروهها و شوراهای علمی با مرکز پژوهش و آموزش همکاری دارند رابطه استخدامی با کتابخانه ندارند.
6 بودجه تاسیس کتابخانه با آنکه قانونی بود و در ماده 135 نظامنامه داخلی مجلس شورای ملی مصوب 17 دی ماه 1287 "دایره کتابخانه" پیشبینی شده بود؛ اما به خاطر عدم تخصیص بودجه برای آن تا سال 1290 هیچ اقدامی برای خرید کتاب و سایر فعالیتهایی که نیاز به منابع مالی داشت صورت نگرفت.
7 در سال 1321 در زمان مدیریت آقای شریفی و در نتیجه کوششهای وی، نخستین بار اعتباری برای هزینه کارهای فنی کتابخانه از قبیل تهیه فهرست کتابهای خطی و فیش کتابهای چاپی و خرید کتاب در بودجه مجلس شورای ملی منظور گردید.
این اعتبار، نخست در حدود پنجاه هزار ریال بود و بعدها به تدریج افزایش یافت و در سال 1340 به دویست هزار ریال رسید.
در بودجه سال 1342 مبلغ یک میلیون ریال برای خرید کتاب و تهیه پارهای از لوازم ضروری برای کتابخانه به تصویب رسید و در سالهای بعد به کارپردازی اجازه داده شد که هزینه خرید کتاب از محل صرفهجویی ها تامین شود (بدون ذکر هیچ محدودیتی در مبلغ) و در نتیجه، این اعتبار گسترده که برای کتابخانه در نظر گرفته شد منجر به پیشرفت و گسترش و تجهیز کتابخانه گردید؛ آنگونه که بعد از آن، تعداد کتابهای خطی خریدا
متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت: توجه فرمایید.
- در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
- به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
- پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
- در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
- در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
- هدف فروشگاه ایران پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد.
دانلود فایل پرداخت آنلاین
پاورپوینت کتابخانه ی مجلس 29 اسلاید