سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درمورد ویندوز ویستا 23 ص

اختصاصی از سورنا فایل تحقیق درمورد ویندوز ویستا 23 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 28

 

ویندوز ویستا

ویندوز ویستا سیستم عاملی است که بر روی کامپیوترهای شخصی و همچنین روی کامپیوترهای رومیزی، Loptop و tablet PCهای خانگی و تجاری و مراکز رسانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. قبل از پرده‌برداریِ این سیستم عامل در ۲۲ ژوئن ۲۰۰۵، ویندوز ویستا با کدنام لانگهورن شناخته شده‌بود. توسعه آن در ۸ نوامبر ۲۰۰۶ به اتمام رسید. این سیستم برای برای تولیدکنندگان نرم‌افزار و سخت‌افزار کامپیوتر و طرف‌های تجاری سه ماه زودتر از آن عرضه گردید. در ۳۰ ژانویه ۲۰۰۷ این سیستم عامل برای خرید و دانلود از وب‌گاه مایکروسافت برای عرضهٔ عمومی منتشر شد. انتشار ویندوز ویستا ۵ سال بعد از انتشار سلف خود، ویندوز اکس‌پی صورت گرفت که فاصلهٔ زمانی نسبتاً طولانی بین عرضهٔ این دو سیستم عامل از شرکت مایکروسافت بود.

ویندوز ویستا مشتمل بر صدها قابلیت جدید و بازپردازش شده می‌باشد که اغلب این قابلیت‌ها شامل بروزرسانی ظاهر گرافیکی کاربر (GUI) و استایل‌های بصری است که با نام Windows Aero شناخته می‌شود. قابلیت جستجوی بهبود یافته ، ابزار های ایجاد رسانه ها جدید مانند Windows DVD Maker ، و بازطراحی کامل قابلیت های شبکه ، صوت ، چاپ و زیر سیستم های تصویری ، از سایر قابلیت های آن می باشند . مضافا هدف ویستا افزایش سطح ارتباط بین دستگاهها در شبکه های خانگی بر اساس تکنولوژی Peer-to-Peer که منجر به تسهیل به اشتراک گذاردن داده های بین کامپیوتر ها و قطعات (Devices) می شود . ویندوز ویستا دربردارنده .net Framework نسخه 3.0 است که هدف آن تسهیل عمل توسعه برای نوشتن برنامه های کاربردی در مقایسه با API های سنتی ویندوز می باشد . هدف اولیه مایکروسافت از ویندوز ویستا ، ارتقا سطح امنیت در سیستم عامل ویندوز بوده است . یکی از انتقاد های کلی که بر ویندوز اکس‌پی و اسلاف آن وارد بود ، آسیب پذیری امنیت در مقابل Malware ها ، ویروس‌ها‌ و جریان‌های بافر بوده است. با اتکا بر این امر ، بیل گیتس مدیر مایکروسافت در اوایل سال ۲۰۰۲ بر ایجاد امنیت در تمام جهات نرم افزار های توسعه داده شده در آن شرکت تأکید کرد. مایکروسافت امنیت ویندوز اکس‌پی و ۲۰۰۳ را تا هنگام اتمام کار بر روی ویستا در اولویت قرار داد.

توسعه

مایکروسافت کار بر روی برنامه‌های خود را برای Windows Vista در سال ۲۰۰۱ و قبل از انتشار ویندوز اکس‌پی آغاز نمود، بدوا انتظار می‌رفت که ویندوز ویستا در اواخر سال ۲۰۰۳ با فاصله زمانی اندکی بین انتشار ویندوز اکس‌پی (با کد نام Whistter) و Blackcomb که اینک بنام W7 شناخته می شود، روانه بازار گردد.

Longhorn بتدریج ویژگی‌ها و فناوری‌های مهم و جدیدی را که در Blackcomb بکارگرفته شده‌بود، جذب و کسب می‌کرد. این امر باعث گردید که زمان انتشار برای چندین و چند بار به تعویق بیافتد. مضافا تعدادی از توسعه دهندگان مایکروسافت بمنظور بهسازی امنیت ویندوز ایکس پی به این پروژه منتقل و به اجرای این امر گمارده شدند . مایکروسافت تاخیرات مکرر و پیاده سازی کند و بعضی ویژگیهای و قابلیت های سیستم را در ۲۷ اوت ۲۰۰۴ انجام تغییرات اعلام نمود .Longhorn اصلی که مبتنی بر سورس کد ویندوز ایکس پی بود ، کنار گذاشته شد و توسعه ویستا مجدداً بر پایه دیتابیس سرور ۲۰۰۳ و فقط با افزودن و جاسازی ویژگیهایی که برای انتشار واقعی سیستم عامل منظور می شوند ، آغاز گردید . تعدادی از قابلیت های اعلام شده قبلی همچون WIN FS حذف و یا بحال تعلیق در آمده و در تلاشی که به منظور حصول اطمینان از دیتابیس ویندوز بعمل آمد روش توسعه نرم افزار جدید موسوم به Security Development Lifecycle ( چرخه حیات توسعه امن ) به سیستم افزوده شد . پس از اینکه Longhorn به ویندوز ویستا تغییر نام داد ، برنامه تست بتا که مسبوق به هیچ سابقه ای نبود و صد ها هزار داوطلب و شرکت را در بر می گرفت ، شروع شد . در سپتامبر ۲۰۰۵ مایکروسافت انتشار مرتب Community Technology Previews به تست کنندگان بتا را آغاز نمود که طی آن اولین دسته از تست ها در کنفرانس توسعه دهندگان حرفه ای سال ۲۰۰۵ توزیع گردیده و متعاقبا آنها را در اختیار بتا تسترها و مشترکین شبکه Microsoft Developer قرار داد .

بافت و ساختار بعدی مشتمل بر بیشترین قابلیت های برنامه ریزی شده برای محصول نهایی و همچنین تغییرات متعددی در ظاهر گرافیکی کاربر بود که عمدتاً بر اساس بازخوردهای دریافتی از تستر های بتا طراحی شده بود . چنین انگاشته شده بود که ویندوز ویستا با ویژگی های کامل در پیش نمایش ماه فوریه ارائه شود که این امر در فوریه ۲۰۰۶ محقق گردید . همچنین فرض بر آن بود که قسمت اعظم باقی کار در فاصله زمانی بین ساخت تا انتشار نهایی محصول با تاکید بر ثبات ، کارکرد ، کاربری ، سازگاری درایور و مستندسازی انجام پذیرد .

نسخه آزمایشی بتا ۲ که در اواخر ماه می انتشار یافت ، اولین محصولی بود که برای عرضه به عموم از طریق برنامه Microsoft Customer Preview ساخته می شد . این نسخه آزمایشی توسط جمعیتی بالغ بر ۵ میلیون نفر دانلود گردید . هر دو نسخه که متعاقبا هم در سپتامبر و اکتبر بدست انتشار سپرده شده بودند ، در دسترس تعداد عظیمی از کاربران قرار گرفتند . در حالیکه مایکروسافت بدوا امیدوار بود که سیستم عامل در کریسمس ۲۰۰۶ در سطح جهانی عرضه و در دسترس قرار گیرد ، در ماه مارچ ۲۰۰۶ اعلام شد که آماده شدن شرکت مایکروسافت و دیگر شرکت های نرم و سخت افزاری که مایکروسافت با آنها در خصوص تهیه و تدارک ابزار درایور ها در ارتباط است ، زمان بیشتری را می طلبد و از این روی تاریخ انتشار به ژانویه ۲۰۰۷ تغییر می یابد .

طی قسمتی از سال ۲۰۰۶ آنالیست ها و بلاگرها بر این باور بودند که بدلیل ضدیت با تراست ها که در کمیسیون اروپایی و کره جنوبی ابراز شده بود و همچنین بعلت عدم مشاهده پیشرفتی محسوس در نسخه های بتا ، انتشار ویندوز ویستا با تاخیر بیشتری همراه خواهد بود . با اینحال در هشتم نوامبر ۲۰۰۶ بیانیه تکمیل ویندوز ویستا ، مطول ترین پروژه توسعه سیستم عامل مایکروسافت اعلام و کار بانجام رسید .

امکانات جدید یا بهبود یافته

امکانات کاربر نهایی

Aero ویندوز : ظاهر جدید گرافیکی کاربر بر پایه امکانات سخت افزاری ، Windows Aero نامیده می شود که مخفف و سرنام Authentic ، Energetic ، Reflective و Open است . ظاهر گرافیک جدید روشن تر و شکیل تر از ویندوز های پیشین بانضمام شفافیتی جدید و نوآورانه ، ارائه thumbnails های هم‌زمان و زنده ، آیکون های زنده و انیمیشن ها و Eye Candy است .

پوسته ویندوز (Windows Shell) : پوسته جدید ویندوز به طرز قابل توجهی متفاوت از ویندوز ایکس پی است و ارائه سلسله جدیدی از چیدمان ها ، آرایش ها و امکانات جستجو در آن به چشم می خورد .پنجره وظیفه Windows Explorer حذف شده


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درمورد ویندوز ویستا 23 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد