نوع فایل: word 2007
تعداد صفحات:19
حجم فایل:39 کیلوبایت
چکیده :
مطالعات آنها نشان داد که تنبیه در واقع رفتار بد را تقویت می کند همچنین اولری و بکر در سال 1969 در مورد تأثیر تنبیه تحقیقاتی نمودند و مشاهده کردند که توبیخ و تنبیه ملایم موثر تر از توبیخ و تنبیه شدید است. ( بدری مقدم ، 74 )
پژوهشی با عنوان تأثیر تشویق و تنبیه در پیشرفت تحصیلی دانش آ$D9وزان در سال 1370 انجام شده است انگیزه اصلی پژوهش در باره این موضوع مطرح بودن در حوزه تعلیم و تربیت ، کاربرد نادرست تشویق و تنبیه در جامعه و خانواده و درگیری معلمان با این مسئله است . فرضیه تحقیق بطور خلاصه این بوده است که میزان یادگیری دانش آموزانی که مورد تشویق قرار گرفته اند بیش از دانش آموزانی است که مورد تنبیه قرار گرفته اند. ( نعمت اله ، 1375 )
در تحقیقی که در سال 1365 در مورد خصوصیات دانش آموزان انزوا طلب مدارس راهنمایی در سطح تهران بعمل آمده خصوصیات دانش آموزان انزوا طلب و عوامل بوجود آورنده آن مشخص گردیده است.
چکیده : دانش آموزان انزوا طلب دارای خصوصیات زود رنجی ، عدم احساس امنیت ، خجالتی بودن دائمی ، احساس ناراحتی و اضطراب در کلاس ، تعامل اجتماعی محدود با دیگـران ( خصـوصـاً معلمان ) و ... مـی باشنـد و عوامل مستعد کننده انزوا طلبی در دانش آموزان یاد شده ، عوامل تحصیلی مانند عدم همخوانی سنی ، تغییر محل سکونت ، عدم احساس امنیت و آرامش خاطر در کلاس و عوامل خانوادگی مانند فقدان پدر ، خصوصیات پرخاشگرانه در پدران ، استفاده از روش تنبیه و تشویق به یک اندازه در محیط خانه و استفاده از شیوه کتک زدن در تنبیهات و موارد دیگر. ( مرادی ، 1375 )
مقدمه
انسان در ادوار گوناگون زندگی ، چه در دورة خردسالی و نوجوانی و چه بزرگسالی و پیری ( اعم از زن و مرد ) در معرض ارتکاب فساد و شر و بدی قرار داشته و همواره خطر رفتارهای ناستودة اخلاقی وی را تهدید می کند.
موجودی چون انسان ـ که از لحاظ شرافت و کرامت در تارک همه مخلوقات و پدیده های متنوع هستی قرار دارد و موقع و مقامی در خور را احراز کرده ، کمال نسبی برخوردار است ، لذا هرگز نمیتواند خویشتن را از صفات و افعال ناستوده ، تبرئه نموده و به اصطلاح تزکیه نفس نماید:
فهرست
چکیده 2
مقدمه 3
بیان مسئله 4
عواقب تنبیه بدنی5
ضرورت و اهمیت تحقیق 6
اهداف تحقیق 7
سوالات تحقیق 8
تعریف نظری از موضوع 8
تعریف عملی تنبیه 8
اختلال رفتاری 8
انواع اختلالات رفتاری 9
پیشینه نظری تحقیق 9
نظر قرآن در مورد تنبیه 10
نظر اسلام در مورد تنبیه 10
نظر علمای تعلیم و تربیت 10
مبانی نظری مخالفین تنبیه بدنی 11
الف: اصل « درد ، شــر است . » 11
ب: تنبیه بدنی و پی آمدهای افراطی آن 11
پیشینه تجربی تحقیق 12
خلاصه و جمع بندی تحقیق 14
نتیجه گیری 15
پیشنهادات 18
محدودیت های تحقیق 18
فهرست منابع و ماخذ 19
تنبیه بدنی و تاثیر آن در پیشرفت تحصیلی