لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 23
دانشگاه علامه طباطبائی
دانشکده اقتصاد
رشته آمار
پایان نامه جهت دریافت درجه کارشناسی
موضوع :
نظریه احتمال و مجموعه های فازی
استاد راهنما :
جناب آقای دکتر شهرام سلیلی
دانشجو :
هدیه شادمانی
سال تحصیلی 84-83
فهرست مطالب
عنوان صفحه
نظریه احتمال و مجموعه های فازی
1_ مقدمه 1
2- اندازه های فازی 2
3- نرم ها و هم نرم های مثلثی 4
4- مکمل سازی 9
5- دسته های فازی 12
6- اندازه های پیشامدهای فازی 15
7- فهرست منابع 21
نظریه احتمال و مجموعه های فازی
1ـ مقدمه
زمینه نظریه احتمال کلاسیک مبتنی بر اصل مدل کلموگروف است بطوریکه پیشامدها به صورت زیر مجموعهی معمولی از یک مجموعه مرجع X میباشند. این پیشامد ها یک ـ جبر A را تشکیل میدهند. احتمال P به عنوان یک تابع حقیقی روی A تعریف میشود و شرایط مرزی و P(X)=1 در مورد آن صدق میکند و برای هر ترتیب از پیشامدهای دوبدو ناسازگار دارای خاصیت _ جمعی میباشد و اگر شرط مرزی P(X)=1 را تغییر دهیم آنگاه به فهوم اندازه دست مییابیم. یک شاخه مهم از نظریهی فازی با استنباط ها از احتمال P ( و احیاناً ـ جبر A ) تا زمانی که مفهوم زیر مجموعه های معمولی باقی بماند و تغییر نکند در ارتباط است. این عنوان موضوع اصلی این مقاله نیست به هر حال به بعضی از این استنباط ها در فصل 2 اشاره میشود.
مجموعههای فازی توسط زاده ( Zadeh) در سال 1965 به عنوان تعمیم مجموعههای معمولی معرفی شدند. ( توسط تابع مشخصههای آن ها ارائه داده شدند.) که بصورت تابعی از مجموعه مرجع X به بازه واحد [0,1] هستند. ما تعمیمها و استنباطهای ممکن دیگر را حذف خواهیم کرد. ( برای مرور عمیق تر بر نظریه مجموعه فازی و کاربرد آنها به مقاله ] 27[ توجه کنید.) تعمیم کاربرد اشتراک، اجتماع و مکملسازی در نظریه مجموعه های معمولی به مجموعههای فازی معمولاً بصورت نقطه به نقطة صورت میگیرد.
دو تابع دو متغیره
و یک تابع یک متغیره و تعمیم آن ها از طریق معمولی است:
اگر A و B دو زیر مجموعهی فازی از X باشند آنگاه برای هر داریم:
در تحت بعضی از شرایط طبیعی T به یک نرم مثلثی Sklar و Schweizer ] 30[ تغییر پیدا می کند. بطور مشابه S نیز یک هم نرم مثلثی است. T و S در بخش 3 مورد بحث قرار خواهند گرفت. تابع مکمل C و روابط بین S , T در بخش 4 بحث خواهند شد. توجه کنید که اشتراک و اجتماعهائی که
تحقیق درمورد نظریه احتمال و مجموعه های فازی 23 ص