نوع فایل: word
قابل ویرایش 50 صفحه
مقدمه:
فرایند تدوین استانداردهای حسابداری، فرایندی مستمر و پویاست که در واکنش به تغییر شرایط و تحولات محیط داخلی و بینالمللی و با هدف ارتقای شفافیت گزارشگری مالی، تغییر و تجدیدنظر در استانداردهای موجود یا تدوین استانداردهای جدید را ایجاب میکند. در این فرایند یکی از سیاستهای اصلی سازمان حسابرسی استفاده از استانداردهای حسابداری مراجع حرفهای معتبر بهویژه استانداردهای بینالمللی حسابداری در تدوین استانداردهای حسابداری با درنظر گرفتن شرایط داخلی کشور است.
در تدوین این استاندارد از استاندارد حسابداری شماره 41 ” کشاورزی“(ویرایش 2003) و نتایج تحقیقات انجام شده توسط کارشناسان مدیریت تدوین استانداردها استفاده شده است.
پیش نویس این استاندارد برای نظرخواهی عمومی منتشر گردید و تمام نظرات و پیشنهادات دریافت شده در کمیته تدوین استانداردهای حسابداری بررسی و اصلاحات لازم اعمال گردید و نهایتاً استاندارد توسط کمیته فنی تصویب شد.
این استاندارد پس از بررسی و تصویب توسط هیئت عامل سازمان به موجب مصوبه مورخ 22/6/1383 مجمع عمومی سازمان لازمالاجرا شده است.
این استاندارد با نظارت جناب آقای هوشنگ نادریان مدیرعامل و رئیس هیئت عامل سازمان حسابرسی و توسط کمیته تدوین استانداردهای حسابداری با عضویت (به ترتیب الفبا) آقایان دکتر موسی بزرگ اصل، کامران بحرینی، مهدی شلیله، مجتبی علیمیرزایی، دکتر حسین کثیری و دکتر رضا نظری و با پشتیبانی گروه کارشناسی مدیریت تدوین استانداردها (خانمها دکتر ویدا مجتهدزاده و دکتر شهناز مشایخ و آقایان قاسم بولو، دکتر امید پورحیدری، هوشنگ جعفری، دکتر علی رحمانی و دکتر احمد مدرس) تدوین شده است.
سازمان حسابرسی از تمام کسانی که در فرایند تدوین، نظرخواهی و تصویب این استاندارد مشارکت داشتهاند صمیمانه تشکر و قدردانی مینماید و از مشارکت گستردهتر جامعه حرفهای برای ارتقای کیفی استانداردهای حسابداری استقبال میکند.
فهرست مطالب:
دامنه کاربرد
تعاریف
تعاریف مرتبط با کشاورزی
فعالیت کشاورزی
دگردیسی
دارایی زیستی
تولید کشاورزی
گروهی از داراییهای زیستی
برداشت
دارایی زیستی مولد
دارایی زیستی غیر مولد
الف. قابلیت تغییر
ب. مدیریت تغییر
جاندازهگیری تغییر
تعاریف عمومی
بازار فعال
شناخت و اندازهگیری
کمکهای بلاعوض دولت
افشـا
تاریخ اجرا
مطابقت با استانداردهای بینالمللی حسابداری
اصلاحات سایر استانداردهای حسابداری
یادداشتهای توضیحی صورتهای مالی
یادداشت....ـداراییهای زیستی غیرمولد
یادداشت....ـ موجودیهای مواد و کالا
یادداشت... ـ داراییهای زیستی مود
یادداشت....ـاطلاعات مقداری داراییهای زیستی مولد
یادداشت....ـ مقدار و ارزش منصفانه تولیدات کشاورزی برداشت شده طی دوره بشرح زیر است
یادداشت... ـهزینههای تولید
پیشینه
اندازهگیری داراییهای زیستی
نحوه عمل مخارج زمان فروش
اندازهگیری تولیدات کشاورزی
پروژه فعالیت های مالی و حسابداری. doc