سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود نمونه سوالات امتحانی تمامی فصل های درس علوم تجربی سال سوم ابتدایی

اختصاصی از سورنا فایل دانلود نمونه سوالات امتحانی تمامی فصل های درس علوم تجربی سال سوم ابتدایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود نمونه سوالات امتحانی تمامی فصل های درس علوم تجربی سال سوم ابتدایی


دانلود نمونه سوالات امتحانی تمامی فصل های درس علوم تجربی سال سوم ابتدایی

این نمونه سوالات در قالب یک  word  پانزده صفحه ای بوده و این  سوالات مربوط به تمامی فصل های  درس علوم تجربی سال سوم ابتدایی  میباشد.

یادگیری بهتره هر موضوعی باید از همان ابتدا صورت گیرد بنابراین چون علوم یکی از درس های مهم اول ابتدایی به مانند ریاضی میباشد  بنابراین باید در یادگیری آن از همان ابتدا دقت به خرج داد.

امید به آنکه این نمونه سوالات به یادگیری بهتر و بهتر شما کمک کند.

و..

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود نمونه سوالات امتحانی تمامی فصل های درس علوم تجربی سال سوم ابتدایی

دانلود مقاله رضایت شغلی

اختصاصی از سورنا فایل دانلود مقاله رضایت شغلی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله رضایت شغلی


دانلود مقاله رضایت شغلی

به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران، از میان همه مفاهیمی‌که روانشناسان و متخصصان رفتار سازمانی و مدیریت در موقعیتهای سازمانی مختلف مطالعه کرده اند، رضایت شغلی از مهم ترین زمینه های پژوهشی بوده است به همین دلیل دیدگاه ها و مفهوم سازی های[1] متعدد و گاه متناقض درباره آن شکل گرفته و توسعه یافته است. این مفهوم تلاشهای نظری و بنیادی بسیاری را به خود معطوف ساخته و نیز در تمامی‌سطوح مدیریت و منابع انسانی سازمانها اهمیت یافته است. اهمیت رضایت شغلی از یک سو به دلیل نقشی است که در  پیشرفت سازمان و نیز بهداشت و سلامت نیروی کار دارد و یکی از عوامل بسیار مهم در ایجاد نگرش مثبت در فرد نسبت به کارش می‌باشد و به اعتقاد برخی صاحبنظران کارکنانی که از کار خود رضایت دارند در مقایسه با آنان که احساس رضایت نمی‌کنند بازدهی یا تولید بیشتری دارند و از دیگر سو به این علت است که علاوه بر تعاریف متعدد و گاه پیچیده، محل تلاقی بسیاری از حوزه های علمی‌مانند روانشناسی، جامعه شناسی، مدیریت و حتی اقتصاد و سیاست بوده است ( لاوسون[2]و شن[3]، 1998 )

درباره رضایت شغلی نظریه های گوناگونی ارائه شده است اما می‌توان گفت تعالی‌ آنها رضایت شغلی را بر پایه این سه محور قرار می‌دهند:

1- توقعات و انتظارات افراد در زمینه موقعیتهای واقعی، 2- میزان بر آورده شدن نیازهای جسمی‌و روانی، و 3- سطح ابقای ارزشهای مهم ( نیوتن و کینان[4]، 1991). از این رو عوامل متعدد و متنوعی زمینه ساز و ایجاد کننده رضایت شغلی می‌باشند. این عوامل را می‌توان از ویژگیهای شخصیتی، احساسات عاطفی و حالتهای هیجانی که جنبه های درونی نامیده می‌شود تا شرایط و ویژگیهای سازمانی، اجتماعی و فرهنگی که جنبه های بیرونی به حساب می‌آید، مرتب کرد ( تت و می‌یر[5]، 1993). در زیر به تعدادی از این تعاریف اشاره می‌گردد.

شامل 47 صفحه فایل word قالبل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله رضایت شغلی

دانلود تحقیق لیپو ساکشن چیست

اختصاصی از سورنا فایل دانلود تحقیق لیپو ساکشن چیست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق لیپو ساکشن چیست


دانلود تحقیق لیپو ساکشن چیست

لیپو ساکشن چیست
مقدمه
لیپو سا کشن به معنی برداشتن مقادیر زیادی از رسوبات چربی درزیر پوست توسط یک لوله فولادی ضد زنگ (به نام کانولا ) به وسیله نیروی مکش قوی است. عمل لیپو ساکشن را می توان به سه روش زیر انجام داد.:
== توسط بیهو شی عمومی
==  با تزریق داروهای قوی آرامبخش به صورت داخل وریدی
==  باروش بیحسی موضعی
 دراین مقاله درباره لیپوساکشن اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار می دهیم. در صورتیکه ما یلید از این روش برای ازبین بردن جربی های موضعی شکم،باسن، ران، وبازوها استفاده کنید. حتما این مطالب را بخوانید
êêروش لیپوساکشن تامه سه
در این روش مقادیر زیادی از مواد بیحسی موضعی رقیق شده را به داخل چربی زیر پوستی تزریق می کنند به صورتی که منطقه مورد نظر متورم و سفت  می شود. با ترریق این ماده بیحسی، فردمورد نظردیگر دردی راحس نمی کند و پس از تخلیه چربی ها بیمار تا چندین ساعت احساس درد نخواهد کرد.
êêروش تعدیل شده لیپوساکشن تامه سه
 دراین روش علاوه بر استفاده از ماده  بیحسی بیمار را درانواعی از بیهوشی عمومی نیز قرارمی دهند دراین روش حتماً یک متخصص بیهوشی باید در محل کار حاضر باشد.نتیجه ای که از عمل لیپوساکشن حاصل می شود باید بتواند از همه لحاظ مورد رضایت فرد باشد.هنر لیپو ساکشن = عمل لیپو ساکشن به صورت مجموعه ای از کار علمی و هنری است  که برای زیبا سازی اندام انجام می شود.جراحی که این کار را انجام می دهد باید  کاملا مهارت داشته و کاملا به کار خود مسلط باشند .دراینجا جراح به صورت یک هنر مند از بی خطر ترین روش استفاده می کندو همیشه بهترین روش را برای بیمار خود پیشنهاد می کند.
برای مثال اگر فردی بخواهد در یک جلسه مقدار زیادی چربی رااز زیر پوست
خودش تخلیه نماید، باید به او بگوید که در هر جلسه مقدار معینی از چربی را می توان تخلیه کرد و اضافه تر از آن کار بسیار خطرناکی خواهد بود
درروش تامه سه مقادیرزیادی از مواد بیحس کننده موضعی به آرامی در چربی زیر تزریق می شود. دراین روش بیمار کاملاً هوشیار است ولی احساس درد ندارد.
مزیت این روش این است که بیمار در هنگام عمل با جراح همکاری می  کند.
لیپو ساکشن درگذشته :
سالها بود که در هنگام لیپو ساکشن از بیهوشی  عمومی استفاده می کردند.
درآن زمان از لوله های قطوربه قطر 6تا 10میلی مترومقطع9برابر بزرگتر از لوله های امروزی استفاده میکردند.لوله ها( کانولاها ی) امروزی دارای دومیلی متر قطر هستند.
 اولین بار درسال 1977در کشور ایتالیا پزشکی به نام فیشر مطالبی رادرباره لیپوساکشن منتشر نمود.بزودی پس از اوجراحان فرانسوی به نام های ایلوز و فورنیه بااستفاده از کانولاهای ( لوله ها) مختلف کار لیپوساکشن را انجام می دادند. آنها مقدار کمی از محلول اپی نفرین را به درون چربی مورد نظر تزریق می کردند و به این روش،(روش مرطوب)   wet techniqueگفته می شود.در 1982چند متخصص پوست امریکا یی و چند جراح پلاستیک و زیبایی به فرانسه آمدند و از کار ایلوز بازدیدکردند.
تا سال 1983امریکایی ها با استفاده از بیهوشی عمومی و یا بیحسی اپید ورال ویا تزریق آرامبخش های قوی کار لیپو سا کشن را انجام می دادند و همراه با کار مقداری هم داروی بیحسی موضعی را در محل چربی مورد نظر تزریق می کردند، دردهه 1980و اوایل دهه 1990در بین جراحانی که از روش نوین لیپو ساکشن تامه سه استفاده نمی کردند،خونریزی  شدید امری بسیار شایع بود و بیمار درمدت طولانی بهبودی حاصل می کردودر اغلب موارد نتایج مناسبی حاصل نمی شد و پوست افراد دچار بی نظمی های بدشکل می گردید.

 

شامل 26 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق لیپو ساکشن چیست

دانلود مقاله نگاهی به ارزش تغذیه‌ای

اختصاصی از سورنا فایل دانلود مقاله نگاهی به ارزش تغذیه‌ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله نگاهی به ارزش تغذیه‌ای


دانلود مقاله نگاهی به ارزش تغذیه‌ای

با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به وظیفه‌ای تبدیل شده است که بر عهده‌ی صاحبان صنایع غذایی است. بدین ترتیب اکنون کشور ما و حتی دیگر کشورهای درحال توسعه در جایگاهی قرار گرفته‌اند که عمده‌ی مواد غذایی موجود در سبد غذایی خانوارهای آن به صورت صنعتی فرآیند شده‌اند و رفته رفته از درصدی از این مواد که به صورت خام مصرف می شوند کاسته می شود. در حال حاضر در حدود 65 تا 70 درصد مواد غذایی مورد

مصرف خانوارهای شهری به صورت فرآیند شده است. از این رو با نگرشی دقیق به این موضوع این واقعیت کاملاً مشخص است که صنایع غذایی به عنوان جزء لاینفک جوامع توسعه یافته و در حال توسعه هستند. از یک سو با گسترش هر چه بیشتر این صنایع و همچنین تغییرات فرهنگی که به واسطه‌ی ورود تکنولوژی و صنعت از کشورهای صنعتی به کشور های در حال توسعه تحمیل شده است. و از سویی دیگر با توجه به ویژگی‌ها و ملزمات زندگی مدرن، مواد غذایی فرآیند شده مورد استقبال عموم قرار گرفته اند. وجود مواد اولیه مناسب و سیاست‌های راهبردی که افزایش تولیدات زراعی را در پی داشته است و هم‌چنین لزوم توسعه‌ی صنایع تبدیلی برای جلوگیری از تبدیل این مواد به ضایعات، هر چه بیشتر زمینه ساز گسترش صنایع غذایی در ایران است. اما نکته اینجاست که این سیاست‌ها تنها تولید، را مورد حمایت قرار داده اند و کنترل دقیق بر روند تولید چندان مورد توجه نبوده است. به طوری که عموماً استانداردهای اعمال شده بیشتر بر روی فاکتورهای میکروبی و شیمیایی تمرکز داشته اند و غالباً معیاری برای سنجش باقیمانده ارزش مواد غذایی در محصول نهایی وجود نداشته است. با نگرشی همه جانبه به دقایق موضوع مؤیدات این مسئله کاملاً روشن است که در چند دهۀ اخیر از خاک زراعی تولید کننده محصولات زراعی گرفته تا نحوۀ عرضه محصولات غذایی به بازار مصرف آن طور که باید مسئله ارتقاء ارزش تغذیه ای محصول مد نظر قرار نگرفته است. استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی، سموم دفع آفات نباتی، بهبود دهنده های رشد محصول و ... در مرحله کشت، و عدم مدیریت دقیق فرآیندهای تولیدی که به حفظ هر چه بیشتر ارزش تغذیه ای محصول نهایی در مراحل تولید صنعتی بیانجامد، از جمله واقعیت‌هایی هستند که از دیدگاه تغذیه‌ای منجر به سلب اطمینان از صنایع غذایی در خصوص ارتقاء سلامت جامعه می‌شود. در حقیقت صاحبان صنایع غذایی برای اختصاص سهم مناسبی از بازار مصرف به خود روز به روز شیوه‌های جدیدی را به کار می گیرند که ارضاء کننده ذائقه تنوع پذیر انسان قرن بیست و یک باشد. در این میان، به مانند وضعیتی که در دیگر حوزه‌ها نیز مشاهده می‌شود، بهره گیری از متدهای صنعتی و شیمیایی برای رسیدن هر چه سریع‌تر به اهداف فوق الذکر بیش از هر روش دیگری مورد استقبال صاحبان صنایع گرفته است. نگهدارنده‌ها، طعم‌دهنده‌ها، رنگ دهنده ها و دیگر افزودنی‌های شیمیایی روز به روز جایگاه ثابت و رو به رشدی را در زمینه تولید غذا به خود اختصاص داده اند. در ادامه خواهیم دید که چه نقاط بحرانی در روند تولید وجود دارند که می توانند در نهایت امر از ارزش غذایی محصول فرآوری شده بکاهند.
شامل 11 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله نگاهی به ارزش تغذیه‌ای

دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده میدان نوبنیاد

اختصاصی از سورنا فایل دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده میدان نوبنیاد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده میدان نوبنیاد


دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده میدان نوبنیاد

 در این بخش شیت نقشه آتوکد 1:2000 محدوده میدان نوبنیاد در تهران برای دانلود قرار داده شده است. تصویر پیشنمایش مربوط به همین محصول می‌باشد.  در ذیل فایل ایندکس موقعیت دقیق این نقشه آمده است. در صورت تمایل می‌توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود فرمایید.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود نقشه آتوکد 1:2000 محدوده میدان نوبنیاد