سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کارورزی کیک و کلوچه و آبمیوه

اختصاصی از سورنا فایل گزارش کارورزی کیک و کلوچه و آبمیوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کارورزی کیک و کلوچه و آبمیوه


گزارش کارورزی کیک و کلوچه و آبمیوه

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:93

فهرست مطالب:

فصل اول :
مقدمه و کلیات
تاریخچة کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش
آشنایی مختصر با محل کارآموزی کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش
تعریف آبمیوه و نوشابه میوه ای
فصل دوم :
خط تولید / پروسة تولید
تکنیک تولید کنسانتره شفاف از میوه
سیستم سرد کننده کنسانتره
دستگاه فینیشر آب پوست پرتقال
سیرخط تولیدکنسانتره – روغن پوست – اسانس آب و تفاله پوشت پرتقال
سیر خط تولید انواع آب میوه جات و نوشابه های بدون گاز
تکنیک تولید آب میوه از کنسانتره
انبار کردن
تکنولوژی طرح
ماشین آلات و تجهیزات طرح خط بازسازی آب پرتقال
تأسیسات
ماشین آلات و تجهیزات خط بازسازی آبیموه
سیستم تهویه خوراک دام
تصفیه خانه
فصل سوم
آزمایشات میکروبی و شیمیایی
آزمایشات شیمیایی
گزارشات آزمایشات فیزیکوشیمیایی
آزمایش تعیین  مقدار قند
آزمایش تعیین مقدار عصاره
آزمایش تعیین مقدار خاکستر
آزمایش تعیین مقدار ویتامین C
آزمایش تعیین مقدار اندیس فرمالین
آزمایش تعیین مقدار انیدرید سولفورو
فرمول های پیشنهادی نوشابه به سیب و انگور
آزمایشات میکروبی
فصل چهارم :
نتیجه گیری ، پیشنهادات و انتقادات
منابع

 

فصل اول

مقدمه و کلیات :
آب میوه که میوه نیز نامیده می شود به گروهی از نوشابه ها که دارای ویژگی تصفیه ای و خنک کنندگی می باشند اطلاق می گردد . به موازات تکامل جامعه ، مقدار مصرف آن نیز افزایش می یابد . بسته به ویژگی میوه و عدات مصرف ، به صورت شفاف یا کدر تولید می گردد . آلبالو ، سیب ، پرتقال و انگور از میوه هایی می باشند که برای تولید آب میوه یا کنسانتره شفاف مورد استفاده قرار گرفته و سالانه 50 الی 75 درصد کل میوه های مصرفی در صنعت آب میوه را تشکیل می دهند. آب میوه حاصل از پرس به طور طبیعی کدر بوده و این کدورت از ترکیباتی مانند پکتین ، پروتئین ، نشاسته  وسلولز ناشی می گردد . به منظور تولید آب میوه با شفافیت مطلوب و پایدار باید تمامی مراحل تولید با انجام تست های مربطوه کنترل کردند . در صورت کدورت ثانویه باید علت اصلی آن را یافته و از این امر جلوگیری به عمل آید .


تاریخچه :
شرکت تعاونی باغداران مرکبات شهرستان رودسر – چاکسر براساس واز تأسیس (384924) در تاریخ 20/11/1368 به منظور تولید کنسانتره آب پرتقال ، بازسازی و بسته بندی آمیوه با ظرفیت تولید 1000 تن کنسانتره آب پرتقال و 20 میلیون پاکت cc200 آب میوه در سال با تعداد کارکنان 42 نفر در زمینی به مساحت 12 هزار متر مربع که (2000 متر مربع آن سالن خط کنسانتره و بسته بندی ، 800 متر مربع انبار، 1000 متر مربع خط تفاله خشک و بقیه سیستم تصفیه آب و فاضلاب و فضای سبز) در استان گیلان (چابکسر) احداث شده است .
این واحد به صورت تعاونی اداره می شود و سهام داران آن باغداران منطقه می باشند . مدیر عامل این کارخانه جناب آقای هوشنگ ملکی ، مدیر تولید جناب آقای مهندس حسین قاسمی و مسئول فنی جناب آقای مهندس احمد قاسم زاده هستند.
این کارخانه در تاریخ 27/9/1377 موفق به اخذ نشان پروانه استاندارد جهت فرآورده نوشابه بدون گاز پرتقال شد که اکنون با 5 نوع محصول دیگر که شامل ( نوشابه پرتقال ، نوشابه آلبالو، نوشابه سیب و موز ، آب انگور، آب سیب و آب آلبالو) ادامه کار می دهد .
محصولات جانبی خط کنسانتره این کارخانه تولید اسانس پوشت پرتقال ( زرد رنگ) و اسانس آب پرتقال ( سفید رنگ) و سیستم تفاله خشک است .
آشنائی مختصر با محل کارآموزی
محل تجرای طرح تحت پوشش استانداری گیلان قرار گرفته و مختصات جغرافیایی آن به شرح ذیر می باشد.
عرض جغرافیایی : سی وشش درجه و پنجاه و هفت دقیقه
طول جغرافیایی : پنجاه درجه وسی و چار دقیقه.
فاصله از شهر : 101 کیلومتر و از تهران 294 کیلومتر
محل زمین متعلق به شرکت تعاونی باغداران مرکبات رودسر (چابکسر) واقع در ضلع جنوبی حریم جاده ی اصلی رامسر به رشت در فاصله بین چابکسر در محله دوران به مساحت 15000 مترمربع جهت جذب و خرید و جمع آوری انواع پرتقال درجات پایین و آبگیری محصول و تبدیل آن به تولیدات اشاره در طرح می باشد.
در این مرحله از اجرای ظرفیت کارخانه به شرح زیر تعیین شده است .
میزان تولید کنسانتره آب پرتقال باید یکس (65) به میزان 1000 تن در سال و در طول فصل برداشت پرتقال در 100 روز کار فصل .
میزان تولید آب پرتقال بازسازی شده به ظرفیت 3000 تن در مدت تقریبی 150 روز کار فصل در سال .
تعریف آب میوه و نوشابه میوه ای :
فرآورده ای است که به روش های مکانیکی از فشردن درون (آندوکارپ) یا گوشت میوه سالم ، تازه و رسیده یا از رقیق کردن کنسانتره تهیه می شود و منحصراً با استفاده از روشهای فزیکی نگهداری می شود و ویژگی های آب ، با استاندارد های مربوطه مطابقت داشته باشد.
نوشابه میوه ای
فرآورده ایست که از رقیق کردن آب بدست می آید و دارای ویژگی های استاندارد نوشابه های بدون گاز به شمارة (2837) باشد.
نکتار یا شهد میوه

آب میوه ای است که ممکن حاوی قسمت گوشتی میوه به صورت کلوئید پراکنده باشد . از مخلوط یک یا چند میوه تهیه می شود و ویژگی های آن با استاندارد نکتار میوه ها به شماره 3137 مطابقت داشته باشد.
کنسانتره :
فرآورده ایست که از تغلیظ آب میوه بدست می آید و منحصراً به وسیله روشهای فیزیکی نگهداری می شود .
شربت :
مخلوط شکر و آب است که بعد از غلظت رسیدن شربت توسط حرارت ، عصاره میوه مورد نظر به آن افزوده می شود . حداقل مواد جامد محلول در آب آن (Briu) 65 درصد گرم است .


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کارورزی کیک و کلوچه و آبمیوه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد