سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سورنا فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سیستم HACCP

اختصاصی از سورنا فایل دانلود مقاله سیستم HACCP دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سیستم HACCP


دانلود مقاله سیستم HACCP

 برای اولین بار در سال 1971 بطور رسمی درکنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی National Conference on Food Protection مطرح گردید.
در سال 1973 شرکت Pillsbury و سازمان فضانوردی و هوانوردی آمریکا (ناسا) بر روی برنامه اجرایی آن کار کردند و در سال 1985 آکادمی علوم آمریکا در گارشی تحت عنوان ارزیابی نقش معیارهای میکروبیولوژیک درمواد غذایی پیشنهاد کرد در تمام فرایندهای تولید مواد غذایی از این سیستم استفاده شود. اصول این استاندارد در سال 1988 توسط کنیته مشاورینملی معیارهای میکروبیولوژیک برای مواد غذایی(NACMCF) در ایالات متحده امریکا جهت کامل کردن روش تولید خوب یا (Good Manufacturing Practice) GMP و به منظور دستیابی به تولید بدون نقص Zero Defect ارائه شد.
در سال 1993 کمیسیون کدکس FAO/WHO دستورالعملهای اجرای این سیستم را پذیرفت و به دنبال آن در برخی کشورها تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی، کارگاه های آموزشی برای آموزش کاربرد آن برگزار گردید.
در حال حاضر، این سیستم بطور گسترده ای در رشته های مختلف صنایع غذایی بعضی از کشورها خصوصا آمریکا و ژاپن بکار گرفته شده و برای بسیاری از شاخه های صنایع غذایی الزامی است.
در کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز این استاندارد پذیرفته شده وبرای بسیاری از صنایع غذایی کشورهای عضو بصورت الزامی درآمده است.

آنالیز مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی یا HACCP ابزاری برای مدیریت ریسک می باشد که منحصرا برای صنایع غذایی طراحی شده است تا ایمنی مواد غذایی را تضمین نماید. سیستم HACCP، شیوه ای نظام مند و طراحی شده برای ایمنی مواد غذایی به حساب می آید که تلاش در ارایه غذای سالم به مصرف کنندگان را بهینه سازد.

سیستم HACCP، استانداردی پایه ای است که به سازمانها و شرکتها این امکان را می دهد که ریسکهای مربوطه را شناخته و آنها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت کنند.

دریافت گواهینامه بر اساس این استاندارد، رویکرد سازمان شما را از شیوه سنتی آزمون کیفیت به شیوه تفکر پیشگیرانه سوق می دهد. این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا(catering)، نگهداری و حمل و نقل را تحت پوشش قرار می دهد.

متدولوژی HACCPدر بسیاری از کشورها از جمله اتحادیه اروپایی و ایالات متحده آمریکا اجباری می باشد. دریافت گواهینامه مستقل نشان دهنده تعهد شما در تطابق با الزامات قانونی و دستیابی به نتایج اثر بخش در قالب سیستم مدیریت موثر می باشد.

 روش استاندارد HACCPچیست؟

در چارچوب «آنالیز ریسک» - که جدیدترین متدولوژی روز جهانی در مقابله و رویارویی با ریسکها در هر زمینه ای می باشد - مهمترین گام «مدیریت ریسک» می باشد. سیستم HACCP یکی از ابزارهای مدیریت ریسک می باشد که منحصرا جهت بخش مواد غذایی طراحی شده است.

شامل 32 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سیستم HACCP
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد